flytt.

Packa,packa,packa, jag blir gaalen. Tar ju aldrig slut? Nåja, tog en lite paus nu. Åkte till skolan, så sitter vi utanför salen och läraren kom inte, ehm, så gick vi upp till experitionen ( stavning ) och fråga om hon va sjuk? JApp, dom hade glömt att skriva det på FC. FAN, bara traska hem igen då! Men nu har jag massa tid till annat ;D typ som att..packa haha!

ABC

Adam satt och frågade leon om han kunde säga A B C D osv. Och det kunde han ju.
Ganska många faktiskt, bla A B C G I K Ö Å O S H M sen minns jag inte om det var mer haha. Men så söt när han ska säga K, låter typ KÅÅ och så putar han med munnen <3. Nya ordet är Buss som låter bos eller buff el buss haha
så underbart när man märker nya saker <3
( en gammal bild på oss, han är 9 månader på bilden. )

tog tag i mitt liv idag.

Har ju varit sjuk sen ifredags, igår tog jag tag i mitt liv och gick till skolan ( iaf till en lektion ) Hade nämligen en redovisning att köra. Jag missade även avskedsmiddagen för sara. =/ men när jag kom hem från skolan, mådde jag bara ännu dåligare, tyvär! Idag vaknade jag och mådde rätt så okey, ingen feber kvar iaf, men hostar fortfarande upp slembollar med blod i =/ ! Men gick till skolan och hade en lektion med matte, gick super! Vill ha min energi och ork tillbaka. Puh. ! Fick iaf massa beröm för våran redovisning, jätte många som tyckte vi var jätte bra! Och läraren tyckte det var starkt gjort av mig att komma fast jag var riktigt dålig, sånt blir man glad av att höra. ;D

Pic. 1

Foto av : Henna Forsström Karbelius
På bild : Jag

Mini kängor.


Och till Leon blir det nog dom här pax kängorna, Snöboll.

vinterskor.

I vinter tänker jag köpa mig ett par riktigt sköna vinterkängor, som man kan ha när man är ute och leker med Leon. Kan inte ha mina stövlar med klack på när vi är ute och leker! Det passar sig inte haha ^^ ! Här är några jag är riktigt sugen på. Hm, svårt val ;D



Jag tänker då inte frysa om fötterna iår igen!!! Har aldrig haft ett par ordäntliga vinterskor! Så i år tycker jag att jag är värld det faktiskt!!!

Svenska B

Har redovistat texter av august strindberg nu på morgonen! Jätte kul? Nej. Att läsa texter ifrån 1800-talet är inte min smak. Så konstiga ord som inte används. Men ena texten var bra, men den andra, fattade noll. Men det gick att redovisa iaf. Sitter & väntar tills jag ska möta min grupp ( ska göra ett grupparbete i Historian ) ! Men det är inte förns kl 12.30 ! Men vet att om jag går hem, så kommer jag inte orka gå tillbaka, så sitta här en stund till och plyugga lite, gå ner på stan och kanske kika lite, plus lite lunch!

Nej ska ta och försöka plugga!

<3

Leon när vi hade 55 årskalas för adam o sara. Våran fina kille. mamma älskar dig så mycket

Förstoring.

woho. nu har förstoringen på leon kommit, jätte fint! Nu måste vi köpa en snygg ram också.
Men mina andra 50 bilder kom INTE. Suck ! Så jag skrev till dom och undrade vart dom var, eftersom jag har fått faktura för allt, tänker ju inte betala för nått jag inte har fått! ^^ ! Och hon på kundsercive beklagade och sa att dom skulle göra om bilderna och skicka ut nytt, FAN. Ska det va så bökigt?

Visning.

Imorn får vi titta på våran nya lägenhet igen, ska mäta upp hur mycket färg vi behöver till Leons rum, samt v-rummet! Och sen mäta lite annat också =) , Ska bli kul. och imorn kväll kommer dom som ska flytta in i våran lägenhet, dom tog den utan att kolla på den, ja, den är ju fin så =). Hoppas dom också tycker det. Så hem o diska direkt efter vi har varit o kollar i våran nya lägenhet HAHa.

17 månader!

Idag blir våran skatt hela 17 månader, vi älskar dig lilleman <3

Efter några koppar kaffe så.

Skolan, funkar väl bra efter två koppar kaffe! Och några frågetecken efter ett antal tal. Allt är ju så ologiskt för mig. Och jag förstår inte varför jag ska kunna BRÅKTAL. Vad är det bra för? Varför ska man kunna det i "vardagliga" vardagen? kan någon snäll själ därute vad bråk är bra för? För jag får inte in det i min skalle!!!!!

Helg

Feber ihelgen, själv med leon, tur att han var snäll på kvällen då jag vart dålig & ensam. Kebab med adams mamma, plus fika på dagen. skolparken, med leon ( adams mamma var med mig nästan hela dagen mycket trevligt ). pappa kom förbi med sin familj, fika igen. Ja min lördag!

Nu, skolan, och fyfan vad det regnar ute. Tur att jag har paraply, men som om det skulle hjälpa mig nu?
Nej. Måste ha gummistövlar , typ nu.?

Lyx

ikväll blir det resturang ( den enda vi kan äta på här i stan ) lite lyx mitt i veckan är aldrig fel :D
Nix time att gå och hämta lilleman.

Hurra hurra för adam idag <3

Grattis min älskling på 25-årsdagen! Jag älskar dig massvis <3

Skit morgon

Att en liten sak som att ett paraply var helt borta imorse gjorde min morgon inte alls rolig. Dessutom var jag så jävla röksugen, hade inga cigg. Skulle lämna Leon på dagis. Blöt blev jag, fyfan vad iriterad jag blev där i hallen, samtidigt som leon gnällde i vagen. Åhå paniken steg upp i halsen  på mig. Och hel svettig blev man för att man klädde på sig lite extra för att inte bli igenomblöt. ( vilket jag blev iallfall ) Sen när jag kommer hem och har lugnat ner mig, så hänger det där förbannade paraplyet på en krok på hatthyllan. JAG TITTADE DÄR MINST 1919919191 gånger om. VAD I HELVETE. Så less jag är just nu. Nu ska man dressa om och försöka skriva ett bra historia prov också.
Inte alls på humör för det idag. Som sagt, skit morgon!

Fredag.

Drömmarna är gjorda. Om du blir sugen så finns det reccept under kategorin paulina bakar/lagar ;D !
Väntar på att min lilla gosse skall komma hem! Adam är på väg och hämtar honom! Åh min underbara son.
Hans humör börjar bli bättre, igår var han glad nästan hela dagen haha. Framsteg ;D ! Imorn är det kalas för hela slanten. Måste komma ihåg att ladda kameran bara, får ju inte missa det här ju =/ ! HIhi nåja.
Hoppas ni får en super kväll ;D

musik.

En låt som går på högvarv här hemma just nu är. Lyssna, får gåshud every time.
Awolnation - Sail.


Hey

Snacka om att det öser ner ute? ! UAH. Idag skolkar jag ifrån skolan, ^^ ! Har två prov nästa vecka och jag har inte tid i helgen att plugga, ska ha 55 års kalas för adam o sara. Så jag får sitta hemma o plugga idag.
Ska till västerås idag med mamma och handla adams 25 års present. ;D !

Snart så.

Jag ska snart gå iväg och hämta min älskade son på dagis! Gud vad jag saknar honom just nu ^^ . Han håller på få en till tand, så hans humör är inte alltid på topp just nu, och det kan göra så att hans mamma/pappa kanske inte blir så glada. För det tar faktiskt på humöret med en ständigt gnällig unge som inte vill göra nått. Men tur att, han inte gnäller för mycket, och för ofta! Puh.

Förstoring

Den här bilden på Leon har jag förstorat. Tycker om den jätte mycket! Plus att jag framkallade massa andra bilder också. Paketet borde komma i veckan.

Middag.

tack alla för en trevlig kväll ;D

Helgen.

I lördags körde vi Leon till min mamma & Pärra. sen hem och handla all mat, som vi skulle bjuda Micke och Pernilla på. Blev grekiska lammfärsbiffar med en myntasås, och till det blev det färskpotatis i ugn, men fetaost och rödlök, till det fick dom som ville ha rödvin, ( jag o adam dricker inte rött ) ahah. till förätt blev det antipasta el antipasi ( stavning ) med en drink till. Och till efterrätt blev det hemgjord vaniljglass med saffrans muffis.
Vi hade team medelhavet ! Maten blev hur god som helst. Adam är verkligen duktig i köket. sen kom mickes lillebror och sen kom Jimmy, mer alkohol, och spel, musik osv. Vid 4a inser vi att vi kanske borde sova haha.
Och dagen efter var väl inte lika rolig kanske, jag mådde as illa, (drack inte alls mkt ) hm var väl kanske därför haha. Sen lunch på max, och sen vidare för lite go cart! ett tips, ÅK INTE GO CART OM DU ÄR BAKIS, fyyfan. Magen vred sig några gånger och man ville spy på plats. ;D ! Ja mamma o pärra kom dit med leon, pärra körde också ;:D Adam kom på 1a plats, och jag sist HAHA, blev omkörd någta gånger hahahahah.

Men tack för en trevlig helg.


Älskling är laddad


Nu kör vi ;D

Foto.

Idag var vi och fotade, eller blev fotade =) jag & Adam. Ska ta o fota oss med leon också, men lill killen va på dagis.
Får se om man slänger upp bilderna sen när man har fått dom ;D !

RSS 2.0