Krogen

Hehe igår var jag ute på krogen med Maja! Det var längesen jag var ute och dansa! Idag har jag mått toppen bra, fast jag fick i mig 1 vinflaska och några öl! Blev lite små full, men bara lagom! Och de tackar man för! Haha! Idag hsr mamma o Pärra varit här o h hälsar på! Fika ute i fina vädret o spela fotboll med Leon ! 
Toppen helg säger jag. 



Vår fint

Lite nya gardiner i v-rummet! 
Så mkt bättre än de gråa, mkt mer ljus spm kommer in! Från ikea! 
Billiga 149:-! Som klippt & skuret!





Måste dock be svärmor lägga upp dom lite! För de ca super långa ^^! 

Men nöjd iaf 

Plugga när jag borde va i Sälen

Idag var mamma här o passa Leon så jag kunde sitta med min tenta! 
Adam är i Sälen! Jag skulle följs med, men insåg att denna tenta skulle ta lpng tid att skriva så var det ingen ide att åka ! Jätte tråkigt, hade sett fram emot denna resa! Och inte blir de bättre när man ser alla bilder ><! 
Men jag har det så mysigt med Leon! Han är så underbart snäll & go! Hur kunde vi ha en sån tur?


Jag & Leon imorse! Visst ser han ut som en liten bebis? ☺️

Säger ju det

Vi är sjuka igen ^^! Jag har feber & sky helvets ont i halsen! Leon e super hes & hostig ha ha ha! 

Idag är det fredag, tåg mig till skolan o lämna in min tenta, samt hade en muntlig redovisning för klassen! Inte förberett nått alls, så jag ordbajsa bara! Lyckades ändå få till det bra? Hoppas jag iaf... De va iaf vad dom sa haha! Och höll mig nog till tiden 10-15 min skulle vi prata i !
In mot stan & hämta Leon som Adam kom med för att han skulle börja jobba 12! Så jag & Leon hade lunch dejt på mc Donalds ! Nu väntar vi på bussen. 

Nåja nu e de huvudvärk som gör mig trött, ska verkligen vila, innan vi går iväg & handlar mat tills ikväll ! Jippie



Gnäll

Hinner inte skriva så mkt som jag vill! 
Men, det är så mycket i skolan som ska göras hela tiden! Har verkligen ingen fritid längre all tid går åt att läsa! Förstår inte hur lärarna tror man ska hinna? Det är mer än 40 Tim som man måste lägga ner :/! Och inte ens om helgerna kan man få lite ledigt haha! Nu låter jag som en gnällspik men det är så de är! Men jag känner att detta är något jag vill göra, och det känna så rätt! Hade varit skönt om man fick slippa alla dessa sjukdomar hela tiden! Både de ena & de andra och de kommer nya saker efter hela tiden! 

Nu har Leon fått en ny lur med en ny ögonsalva med antibiotika i! Men sega inflationen vill inte försvinna! Stackars barn <3 som måste va hemma från dagis så mycket :(

Kalas

Igår var det saftkalas hos svärfar! 
Trevligt & massa gofika :)! 
Adam kom dit senare pga jobb!

Idag ska jag till skolan, kort dag! Och imorgon ska jag ut på en fältstudie! Nervös hahah har aldrig varit där och jag hittar inte så bra i Västerås! Hittar till stan, skolan, stationen! Så det ska bli spännande & se om man går vilse? 


Fina Leon innan kalaset ☺️ ( han älskar att ta bilder ) undrar var han har fått de ifrån? Haha

Helg?!

Klar med tenta 2! Sämsta skiten ever! 
Fattar noll av grammatik känns de som haha! Men, jag förväntar mig att få komplettering ! Nåja Maja & Sara va här idag & fika med mig & Leon ! Himla mysigt! Nu är det helg, nej juste måste läsa x antal texter! Lyx haha




Yäy

Tenta inskickad & klar i söndags! Vilken lycka! Nu är det bara att hugga i tenta nr 2! Nästa vecka ska jag ut till en klass o få vara med! Bara kika då! I en åk1 och läraren som jag ska gå med är matte & no lärare! Hur passande är inte de? När jag vill undervisa i de? 

Mindre kul är stt Leon ska till vc, troligen ögoninflammation ! Jag förstår inte? Sen i dec har vi varit mer sjuks ön friska jag & Leon! Adam har klarat sig! Skit också! Inte alls kul! Kan de inte få vara sjukdomsfritt en vecka iaf? Shit




Börjar se slutet!

Äntligen börjar jag se ett slut på min tenta som känns som har känts väldigt motigt! Känns som jag sitter med den dag in och dag ut! Men imorgon ska den vara inskickad! Och jag har bara en liten grej kvar stt skriva! Skönt! Så min helg kommer bestå av att skriva klart och sen gå igenom noga! 
Ska även ha läst ut en bok tills tisdag samt svara på frågor kring boken ! Ja jag har verkligen ingen fritid! Ja juste it över det här så är det en till tenta som ska va inne om 1 vecka! Haha vad har jag gett mig in på? Ja det kan man ju fråga sig! 


Bild från min "super" roliga lektion pm grammatik! På en fredg, min hjärna orka inte direkt haha! Skönt att det var sista lektionen med grammatik? Och den tentan som ska va inne pm 1 v ska handla om just de här! Skoj va? 

Ikväll blir det paus från allt plugg, då ska vi iväg på middag hos svärföräldrarna! Skönt att slippa tänka på mat mitt i allt också! När ska jag ha tid för att vara en bra mamma? När tiden inte räcker till? Tur att vi är två vuxna i den här familjen! Annars hade det verkligen inte funkat! 
Nåja! Det löser sig som allt annat ! Hihi 

RSS 2.0