Akuten med Leon

Igår eftermiddag efter leon hade sovit i ca 3 timmar =S. Så vaknade han upp med 39.3 graders feber =( !
Lite oroliga blev vi, med tanke på att han även har ögoninglammation ( tycker man borde få feber tidigare, inte när det gått nästan en hel vecka ), plus att han andades jätte tungt , ja han har förkyldningsastma! Men dom på 1177 tyckte vi skulle åka in. Och det gjorde vi, innan vi åkte, fick han sin astma medicin ( sån man tar för munnen och andas in ). plus lite alvedon för febern. När vi väl kom in på akuten så var det helt tomt.? Aldrig gått så fort som det gjorde igår, vi var där  i exat en timme. Och då hade vi hunnit pratat med läkaren 2 gånger, tagit blodprover osv. 
Men han var ju pigg som vanligt, då. Eftersom han hade fått i sig både alvedon o astmaspray =) så bara att åka hem. Och vi skulle bara ge han medicn oftare nu när han är dålig. Väl hemma så åt vi mat, pankakor, han åt mer än vad jag gjorde, och det var en härlig syn, då han har ätit jätte jätte dåligt dom senaste veckorna. Knappt nått alls =( . Men vem äter inte pankakor med glass ;D !
Nå ja, hela kvällen var han på riktigt bra humör, dansa & snurra runt hela kvällen <3. Och prata på som bara den.
Mina killar på akuten, dags för hemfärd. 
( leon har lärt sig att sätta på skorna själv, men inte på denna bild =p, plus att han kan spänna rämmarna också ;D )

Nytt i köket.

En ny kaffeburk till köket. 129 kr på Åhlens. Dessa finns i vita också med svart text =)
Ska även köpa The burk plus kakburk. Himla fint tycker jag, står i våran nya hylla i köket..
( tror pasta burken är billigare än kaffe burken )

Ögoninflammation.

Tror min stackars lilla Leon har fått ögoninflammation i BÅDA ögonen, började igår morse, trodde då att det bara var "godmorgon gegga" i ena ögat. Sen under dagen var det helt ok. Men på kvällen började det rinna massa gegga ur ena ögat. Blev också lite rött och svullet =( ! Så idag ska jag ringa vårdcentralen, sitter och väntar på att dom ska öppna! Kan tänka mig att halva enköping ringer idag! Och nu, imorse så har det börja rinna ur andra ögat också =( . Han ser ju jätte lustig ut, med halv-svullna ögon =(. Stackars liiiten. Min älskade unge. Så hoppas vi får en tid idag. Vore ju toppen. ( det går ögoninflammation på dagis också )


Jag & Leon den 25/12, hemma hos Svärföräldrarna =).

Oj oj

Nu är julfirandet över för i år.
Fredags - Hem till adams föräld rar för att äta lite gott!
Lördag ( Julafton ) - Startar morgonen hemma med min goa lilla familj, vi åt frukost, och öppnade paket, sen lite lunch, och sen åkte vi till min mamma, fira julafton o öppna maaaassa paket. Och åt väldigt mkt mat.
Dagen blev lång då vi la oss 24.00 !
Dagen efter, åkte vi hem till Adams föräldrar för att fira, ännu mer paketer, och ännu mer mat!
Idag, blev det mellandagsshopping och jösses vad folk!
Leon fick ; Ett kök + tillbehör, kläder, massa dinosarier plus andra små djur, bilar , timmy lamm figurer, timmy lamm tåg, tavlor, xzylofon ( stavning ) , ett circkus tält =P, bord + två stolar, nappar, polis station, borrmaskin, böcker,pussel, och 500 kr! Har säkert missat hälften, jag fick pengr,pressenkort, hörlurar,två böcker,strumpor, salldsskål ( gemensamt ) salladsbestick, nyckelhållare som man ska sätta upp på väggen pressentkort på ikea, en filt... hm,.. vr det nå mer?
Och idag handlade jag; Leggjans, en skjorta, ett halsband, en klänning, en t-shirt, bh, hoodie, och en mp3 spelare. Och ändå pengar kvar HAHA woho ;)

Nu har jag bestämt mig.

Dessa kurser har jag nu sökt till vt-12
  • Naturkunskap B
  • Samhällskunskap B
  • ECDL ( datakörkort )
  • Matte A ( igen )
  • Engelska A ( fortsätter, inte mkt kvar )
Detta blir säker jätte bra.

Förkyld.

Seriöst, när ska detta försvinna? Jag blir ju aldrig frisk, förkyld-magsjuka-bra i två dagar-dunder förkyld-feber!
Jaaa. Lagom kul nu innan jul, men idag är jag iaf feberfri, och snuvan håller på avtar. Kan äntligen andas normalt med lite pulmicort och bricanyl ;D ! Nu gör det dock inte ont när jag hostar, SÅ SKÖNT, nu är slemet på väg upp, och det är ju bra. Men bara för att jag håller på bli bra, så kommer säkert resten av familjen bli dåliga,  =P !
Hoppas inte

samtal med leon.

- Ska vi äta på max idag leon? Äta hamburgare
- aah bujaje.
Åh. haha

Bebe

Bara för att jag har en sån rackarns snygg sambo,fästman,mitt allt. ;D ! Älskar dig så mkt.

Min lilla sjukling.

Min lilla sjukling, men som vanligt är han på toppen humör! Och han ville ha toffs hela dagen, blev jätte sur när man tog av den! Min söt unge!

Betygsamtal.

JAG FICK G i sv b, så jäkla nöjd alltså. Åh det känns så bra ;D

Kurser till vt 12.

Har redan bestämt mig för några kurser
  • Matte A igen
  • Naturkunskap B
  • Datakörkortet
Sen vet jag inte om jag ska välja Biologi A, eller läsa samhällskunskap B på distans? Eller om jag ska välja Geografi A. Hmmm. Så svårt! Och hoppas att undersköteskeutbildningen börjar i vår, det var tydligen lite osäkert. Men om den börjar så blir det bara Matte A. Och engelskan ( den blir klar om ca 5 lektioner då jag inte har mkt kvar att göra )

Jul fika med pappa.

Idag var pappa här och hälsade på. Blev lite fika och julklappar! Pappa fick en ram med leons dagiskort och en after 8. =) Leon fick 1000 kr, så vi kan handka ett ikea kök till han, woho! Han kommer nog bli super glad, tur att han har ett stort rum ;D , och jag skulle få pengar så jag kunde köpa mig något fint. Sen skulle han fixa tvättmaskinen, men behöver lite saker, läcker lite vatten här o var. Nåja. Blev lite julafton med pappa, då han och hans familj åker till Polen över jul, och hinner inte ses innan dom åker, dom åker på tisdag redan.
Innan pappa kom han jag med att städa hela toan, och det behövdes verkligen, och sen bytte jag rent i våran säng, och ska fixa leons också, sen sov jag en stund med leon. Mys.

hahaha vad i...

Ja, leon stoppar mat i näsan, idag tex, lövbiff, fick in lite ris också =S . Sen ser (vad jag tror är ris) och får inte pilla bort, och han kan inte snyta ut det heller HAhA. Nåja, när han väl somnade, så fick jag ta och ta ut det, och lyser försiktigt med mobilen, och förstår inte hur långt ett riskorn kan va, och det sitter ju fast, stenhårt =S. 
Men när jag lyckas få ut det, så ser jag ju att det INTE är ett riskorn, utan ser ut som tuggumi? WHAT? Vart har han hittat det? Då det inte finns hemma? Haha, asså, min buse, kunde inte sluta skratta. Tur att det inte var något annat än en liten bit av ett tuggmi, men frågan är ju, vart han har fått tag på det =/ .
mammas busunge <3

Jul.

Försökte få fram lust till att fota idag, och det här är dagens resultat =/ har inga ideer eller nått alls.
och detta är ju skit trist. Har inte haft det på jätte länge.. nåja, här har ni en bild av mig iaf.

Magsjuk?

Igår gick jag till skolan, kanske inte var en sån bra ide. Adam fick åka ifrån skolan och hämta mig o köra hem mig.
Spydde och, ja det andra som fan. Inte alls kul. =/ hatar att spy. Men jag gjorde iaf min bok redovisning haha, med feber o hela köret =/ får se hur det gick då! Så idag är jag hemma, mår dock bättre men känner mig inte bra nog för att klara av att gå till skolan

min lilla tomtenisse

Leon efter luciafirande den 14/12.  ( han försöker klä julgranen ) hmm. ;D

Luciafirande ( den 14 )

Idag var det lucia firande på dagis. Och leon var hur söt som helst, dt var bara han som gjorde alla rörlser till låtarna, tex tipp tapp låten, och i ett hus i skogens slut... sen efter det så var det fika.. sen tog jag med mig leon hem. Tyckte synd om han om alla skulle gå hem utan han, det var jag o adam, min mamma, och adams föräldrar, lite snopet om alla skulle dit o sen bara lämna lill killen =) så jag tog ledigt ifrån skolan så han kunde fölha med hem. Mamma följde också med, blev lunch på max och en tripp till växktriket / underbarahem. Sen körde hon hem oss, och leon somnade på två sec, nu är klockan snart halv 3, och han har sovit i nu... 2 timmar HAHA, trött liten nisse. När adam kommer hem med alfons så ska jag kila iväg till bussen typ, ska ju in till stockholm och gå på teater ;D ska bli kul. JAAAAAA juste, klart som FAN att jag hade glömt stoppa i minneskortet på min kamera, minns ni när jag glömde batteriet när vi va på parken zoo? SÅ JÄVALA ledsen över det =(. Hur kan man va så klantig o glömma kolla det när ens son har sitt första lucia firande? Tur hade dom andra med sig, men ändå =(

Juste.

Glömde skriva : Att jag är sjukt duktig på komma ihåg siffror baklänges.
Om tex, nån säger 123456 så kan jag säga 654321 . Och så vidare, har gjort ett test hos en psyokolog som gjorde detta på mig och jag kom upp i ett högt antal med siffror vilket var väldigt ovanligt med min ålder ( var då 13 ) .
Så jag är faktiskt lite stolt över det. Har lättare att komma ihåg saker åt fel håll =/ ! Knasig? Kanske därför jag alltid har haft lätt för matte ? =)

Onödig fakta.

  • Jag hatar lukten av gröt och svamp, ( kan faktiskt nästan spy bara ja)
  • Har just nu två piercingar ( Tungan & en septum )
  • Åkt abulans ett antal gånger
  • Suttit inne i en fyllecell
  • Jag har ALDRIG knarkat ( hade psykoser ändå ) ha ha ha
  • Är jätte dålig på sjunga, helt tondöv
  • Att vara gravid kan ju vara det häftigaste jag varit med om
  • tycker att alla andra har tråkig humor! Ingen som är som min.
  • har faktiskt ingen arning om vad jag vill bli när jag blir stor ( haha är 22 år, snart 23 )
  • Tycker leon inte alls är lik mig, =S
  • Älskar star wars grejer men hatar filmerna
  • kan skriva med båda händerna
  • har dansat balett

Så jävla arg.

Så jälvla arg på han som skulle köra bussen till bålsta!!!!!!!!!!

Ser att bussen står inne, skyndar mig dit och skickar iväg ett sms biljett i farten.
Kommer fram och ber han snällt öppna bak så jag kommer på med en barnvagn! Får då till svar " - Nej du får ta nästa buss " Och stänger igen dörren och åker! HALLÅÅÅ? VAAA? nej är detta sant? händer detta verkligen? Eh ja. Så jag får gott och väl stå ute i detta skit väder och vänta, tur att leon va på bra humör och kolla på tåg och andra bussar. Men i helete, så gör man väl inte? =S hade vart en annan sak om det var fullt där man har barnvagnar/rullstolar. Men det var HELT tomt där! Så jävla iriterande. FYFAN för UL. Men som tur var var nästa busschaufför jätte trevlig, tur som fan för det! Han fråga avart jag skulle av så han klunde snabbt hjälpa mig av.
Det är ju en annan sak jag blir iriterad över, varför i helvete har man bussar med trappsteg? Inte alldig man kommer på själv. Inte alltid nån vill hjälpa en på och av,  till och med dom som KÖR bussarna. Men dom ska väl fan se till och hjälpa till? Annars kan man väl ta ett annat yrke? Eller se till att fixa bussar så man slipper fråga.
Nu finns det ju bussar utan trappsteg, men det är inte många! SÅ UL GÖR NÅTT.

Sista provet.

Sista sv b provet gick galant, har aldrig kännts så bra som det gjorde! Men min lärare sa att det alltid brukar gå bra för mig? Eh.. jasså? HAHA. Har ifs alltid fått G. Men nu känndes verkligen super bra :p !
Snart ska vi åka och hämta Leon som får sluta lite tidigare idag, jag o leon ska hem till min mamma, leon tjatar o tjatar efter sin mormor, börjar faktiskt bli liiiite jobbigt!!! SÅ vi åker dit och har fredagsmys, Ska träffa jenny som kom hem ifrån thailand igår, och som åker iväg igen på tisdag, hon och sara. så jag ska faktiskt träffa dom innan dom drar iväg till fjällen och jobbar!!! Hallååå stanna hemma nångång ;D ! Haha. nej nu ska jag packa våra saker och sen bege mig ut i detta rent utsagt SKITVÄDER.

Prov

Imorgon har jag mitt sista prov i SV B. SKA bli fantastiskt skönt! Hoppas det blir ett G iaf. Så man slipper göra om. 
Men har ju pluggat hela dagen idag! Ska fortsätta nöta . Sen är det en bok vi ska redovisa, en valfri, ska börja skriva lite om den också. TID? NÄR DÅ? Ehhm.
Och tycker synd om min älskling ( Adam ) som har fått öroninflamation =( Krya på dig älskling.

Framtiden

Har under en period nu funderat på VAD jag vill bli. Hade ett antal olika studier jag har funderat på, bla, Förskoleläare,Fridtidspedagog,Barnskötare osv. MEN nu har jag fasiken bestämt mig, undersköterska med inriktning psykiatri. Åh, måste verkligen ta tag i det där!! För jag kan se mig själv jobba inom det. Faktiskt!
Fast jag har en trasig bakgrund, men det har ju gjort mig till den jag är idag, så att jobba med det skulle ju vara jätte kul. =) ! Ännu bättre att den utb finns här i enköping också =)

YES.

Idag fick vi veta våra resultat ifrån Nationella i Sv B, och jag fick VG. Så himla nöjd alltså! Trodde seriöst jag bara skulle få G. Men fick verkligen VG på båda delarna, hur jävla nöjd som helst. Åh. vilken lättnad!

Haha.

Läste i sofies blogg, och kom på att jag är tvungen och skriva när jag gorde en rolig sak i sömnen!
Jag var då tillsammans med "J" och jag var ca 15/16 år gammal. På morgonen ser vi att det fattas mat i kylskåpet, vi börja med att tro att det var "J" som hade ätit på natten. Sen när han säger att det inte var han så börja vi tro ännu mer att det var han. Fram tills, att jag, går in på toa och ser att jag har kycklings bitar kvar i tandställningen! PS , jag hatar kall kyckling. Och inser ju att det är jag som har ätit i sömnen! Då får jag små små små minnes bilder, hur jag sitter på golvet och vräker i mig kall kyckling ( kycklingsklubbor ). Och än idag så kan jag skratta åt det, att vi skyller på "j" men att det var jag själv som satt där i mörkret och proppa i mig mat! HAHAHAHAHHA. SÅ jäva kul

åhå

Åhå min lille snutt sommaren 2010, tror han är ca 4 månader! SÅ liten =)

Foto.

Iväntan på tåget, tog jag denna bild på stationshuset.. ( tagen med mobilen )! Himla fin byggnad tycker jag.

Julshopping

Idag efter skolan åkte jag till Västerås för att handla julklappar! Det var en konstig känsla att gå runt utan vagn, liksom... vart skulle man lägga alla saker? haha dagens problem. Men hittade det jag var ute efter.. nästan alla klappar klara. Nöjd. Men jag gillar att strosa runt själv, ingen stress, gå dit man vill, det tycker jag är mysigt!

RSS 2.0