klantarsle

Bpkade om tiden igår i tvättstugan så jag kunde tvätta idag direkt på morgonen. Fixar kassen med all tvätt och går ner. Och när jag går in i tvättstugan så, är det en äldre dam som kommer ut och säger att det är hennes tid.
Nehe? JOO jag hade ju bokat på fel tid, trodde att det var 29de idag, men det är ju lite fel haha.
MEn som tur var fanns det en tid ledig kl 12 itstället. SÅ PAPPA; KOM HIT OCH KOPPLA IN VÅRAN, SÅ JAG SLIPPER SPRINGA UPP OCH NER DIT! GENAST HAHA!

Uha

Leon har börjat krångla som fan när han ska sova, somnar dock jätte fort, men vaknar efter ca 1 timme. Och bara skakar, och skriker rätt ut, inget funkar, då menar jag INGET. Vi tror dock att det är tänder som är på väg, eller att han har ont i öronen, då han pillar på dom jätte mkt, och om man frågar om han har ont där så säger han ja. Hum.
Om han inte blir bättre tills imorn, så får vi ringa BVC. Detta är så himla jobbigt, när det inte går att trösta på nått sätt! Ush! Stackars lillen som inte kan säga vad som är fel =( !! När han är "frisk" så är han ju jätte duktig, somnar i sin säng och sover där till ungefär 5 tiden, sen vaknar han, samma sak där, skakar,och skriker, då får vi lov och ta upp han till våran säng, men då somnar han iaf på två sec. Nu dom senaste dagarna tar det iaf 40 min innan han lugnar ner sig och kanske vill somna om. Jag är trött. Vad är det som är så fel? =(

Suck.

Alltid lika kul och betala räkningar... eller? NEEEEJ.

Lite leon nytt.

Leons halvnya ord är Boll. Innan sa han bara baah, nu säger han verkligen BOLL. Duktiga killen.
Och det som är lite mer nytt är att han har börjat räkna saker, kan säga ett,två,tre.
Fast det låter mer som ääät,tvoo,tjää typ så ;p ! Tycker han är så duktig, och man njuter av alla nya saker man märker. =).
Leon ny badad o gosig i sin car pyjamas. :D

Shoe.

Det blev inga nya Iron Fist skor, utan det blev dom här istället.
Från Nelly.se Klackhöjd: 13,5 cm, platå: 3,5 cm.

Grattis.

Grattis världens bästa mamma på 45-årsdagen. Jag älskar dig!

Hair

Fick lite små ryck och färga håret svart, sen fick Ann klippa av det också! ^^

<3

I LÖVE U

Iron fist.



Här är några av fleeeera olika modeller av Iron fist skor. Bah hur ska jag kunna välja ett par nya? Så svårt! Vill ju ha alla haha, Om man ändå hade så mkt pengar, inga kostar under 500 kr! Yeah. Fint ska det va.

Hemma.

Igår ringde dom ifrån dagis och sa att vi var tvugna och hämta Leon. För att han hade fått diare =/ ! Skojigt läge! BAra gå ifrån skolan, adam kom och hämta mig. Sen när vi kom hem så slutade han o va dålig i magen, men måste va hemma 48 tim. Så idag var adam hemma med han på för middagen, så jag kunde gå iväg och göra mitt matte prov. Men han är pigg o glad, och bra i magen nu iaf, så en sväng förbi öppna förskolan idag.
SÅÅÅ fint väder ute, blir ju verkligen mkt gladare o piggare =). Npja.

Rise of the Planet of the Apes

Igår såg vi Rise of the Planet of the Apes. Mycket bra film. Så ett tips se den...
Hade inte så höga förväntningar om den, men den var verkligen bra!!

jajajajaja.

Blev inte att jag lagade maten iallafall, som vanligt! Jag gick iväg och sålde mina Iron Fist skor, så nu kan jag köpa nya i rätt storlek ;D ! Haha ! Men jag hjälpte iallfall till med maten, adam fick välja, eftersom det är farsdag! Blev taccos med kyckling, suuuper gott! Och nu har jag skrivit klart mitt tal tills imorn, får gå som det gör! Men jag känner mig nog nöjd,... ! God natt på er ;D

höst skon

Så ser mina nya skor ut, fast svarta

helgen

I fredags åkte jag till mamma med leon, blev att kika i centrum innan vi åkte hem till henne. Sen blev det taccos och idol mys. Med en leon som hade 38 graders feber :/ men pigg o glad var han iaf. Sen i lördags blev det att möta upp pappa för lite farsdags fika. Jag fick ett par höst skor, tack ! Sen köpte jag två tröjor till Leon, en hoodie och en långärmad.. för 100 kr. Älskar när man hittar saker på rea haha. Sen hem till pappa o mysa lite. Fick en limpa cig också, perfekt!!! Sen kom adam och hämta upp oss, pizza till middag <3 så mätt efter så jag höll på dö.

IDag är det farsdag, firades med en rejäl sovmorgon då leon inte vaknade förns 09,20, herre min. Snacka om skönt! Sen fick adam sin present, Zlatans nya bok. Som jag letade efter den, slut överallt. tack gode att jag fick tag på den, kontakter haha, tack! Sen åkte vi o hämta en växa säng till leon ... nu sitter vi o väntar på adam ska komma hem ifrån sin match. Så JAG kan laga mat, hör ni? JAG ska laga mat HAHAH. Sen ska jag plugga som ett tok tills imorn. 
Micke o pernilla var över på lite fika, pepparkaks muffin och julmust, det är grejer det ;D haha

Åhå nej nej nej nej

Panik,nervös inför nationella i sv b på måndag, del 1 ( muntliga delen ) sen på torsdag är det skriftliga.
Åhåååå. Är så jäkla nervös, är aldrig nervös annars, men nu vet jag att detta måste bli bra! Stress.

Tiden går fort.

Leon för 1 år sedan. Tänk så fort det går... vi älskar dig mest av allt <3

Min finaste Leon.

Åh, juste, igår fick vi leons dagis kort! Min gofis. Sjuk men ändå ser man ett leande! SÅ SÖT.

åhå =/

Har idag skickat in mitt PM inför nationella i Sv B. Känner pressen ökar, jag måste verkligen klara detta, hela kursen måste jag klara, vill bara få ett G. Åh herregud, inte nog med det, det är ju andra kurser som måste klaras också! Vet inte om jag åter igen klarar av ett misslyckande! Det skulle va som en käftsmäll alltså.
Nu när jag lägger ner så mkt kraft och energi på detta så skulle det vara så surt och inte klara. NÅja. det löser sig, det måste. Med tanke på att jag hade ungefär 60 % frånvaro på gymnasiumet, så vill jag verkligen fixa det nu. Men att jag inte gick i skolan var ju en rörig sörja av en livskris typ! Hade inte andra problem än att klara skolan, då!
Men nu JÄVLAR  ska jag klara det här, så är det bara. Men det känns... som om att det kommer köra sig, fast den känslan har jag alltid när det går bra haha. Måste börja tro på mig själv snart ;D

seg dag.

Dagens söndag var riktigt seg, innehöll både tvätt,migrän, sova med leon, promenad till ica.
NU har jag smällt i mig hallonpaj med vaniljglass PLUS vaniljsås HAHAHA, och julmust, nom nom.
Är så sugen på konstiga saker hela tiden, men mest av allt vill jag ha Kebab ifrån Bålsta sibylla. HMMMM. Ge mig!
Och igår, kväll, tog vi en promenad till kyrkogården, jag tände två ljus, ett åt mormor, och ett åt farmor.
ADam tände till sin farfar,morfar, Och sin bror sen vet jag inte om de va till sin mormor el farmor? =/ minnet sviker mig lite? Eller om det va till båda? Hm, Men himlans fint var det, jätte många ljus vid minneslunden. 
Min mormor o farmor ligger ju inte där, men hade inte tid att åka till deras gravar. Så ett varist och många tankar fick dom ifrån mig, var inte långt ifrån några tårar =( Saknar er sååå mkt. Gud vad ni hade älskar leon, de vet jag.
OCh jag vet att leon hade älskat min mormors pankaor. och min farmors soppor. Åh så gott det skulle va just nu!
Men hoppas ni har det bra där uppe och ser Leon därifrån ni är =)

Ut till lekparken

Min skatt, min solstråle, jag älskar dig!
Jag & leon i lekparken " ö-riket "

Julen är snart här..



Bokstäver i trä, finns på åhlens för 129 kr.

<3

Busungen kör runt i lägenheten


FAr & son kollar om maten e klar!

Rum


Här ser ni gardinerna i helhet =)


Leon's lampa ifrån Ikea.

Förkyld.

Hatar verkligen att vara förkyld! Mina bihålor täpper verkligen igen och det känns som hela ansiktet ska explodera. Gör ju såååå ont! =/ inte inte kan man sova bra heller. Ja gnäll gnäll gnäll. Men det är ju så jobbigt HAHA.
Är ledig idag och imorgon, eller ledig & ledig, vi har självstudie dagar, måste göra klart två saker. Först Matte grej och en Historia sak. Måste bara..... få ork att öppna böckerna.!

Det går bra nu.

Igår gjorde jag ett prov i eng, hörförståelse ( lyssna samtidigt som man ska svara på frågor )
SKIT SVÅRT tycker jag! När jag svara på 1a frågan, så helt plötsligt var dom redan på sista. Dom pratade så fort. hann ju inte riktigt med. Nåja,  trodde det gick åt pipan. MEN idag kom läraren o sa att jag hade fått G+ ! say what? hur då liksom? Hon  måste ha tagit fel ;D men man tackar! NU ska jag klara ALLA kurser, nu e jag pepp.

18-mån koll

Igår var vi på 18 månaders kollen. Han väger nu hela 10 kg & är 82 cm lång. Så min lilla kille växer så det knakar! Han kunde allt en 18 månaders skulle kunna han var så duktig och gjorde det hans kulle göra. Och super duktig var han när han fick sprutan, gnällde till men det gick över på två röda.
Och så pratade vi om hans sömn, att han vaknar upp i ren panik om nätterna, och bara skriker hejdlöst! Och började prata om att det kanske kunde vara nattskräck. Men vi skulle avvakta nu, eftersom han e lite dålig, blir det inte bättre så ska vi ringa och utreda saken närmare. tycker så synd om honom, när han skriker o skriker och skakar. Det är hemskt. men men. Hoppas på det bästa. =)

RSS 2.0