New .

Fick sån härlig vår-känsla här om dagen! Och vad är ett måste`? Jo, nya skor ^^. Det fick bli dessa som på bilden.
Tack Nelly ( fick 76:- ) för att jag fyllde år. Och behövde bara lägga ut 99 :- själv! Så det är ju taget! 
Hoppas dom passar och är sköna =D.
Dom kommer passa min nya jacka som kom för någon vecka sedan. den är SÅ SNYGG! riktigt nöjd!
Så, nu får det gärna bli vår och sol.
 

Ett år klokare

I lördags fyllde jag hela 24 år, ett år närmare till halvvsägs till 50! Hur deppigt känns inte det då? haha.
Men full fart hela dagen. Fick fin fina presenter. Fast vi hade lite sjukstuga här hemma, så lyckades vi stå ut!
 
Nåja. Hoppas ni hade en trevlig helg, för det hade iaf jag. :)
 

Klocka

Här är en bild på min nya klocka! Super nöjd! Är inte så  van med detta haha =P
 

Sälen.

V. 10 kommer vi några styckna åka upp till Sälen! Kommer bli helt awesome! Ska upp på brädan igen, har tröttnat på skidor! så får se hur det slutar. Men stugan vi tillslut hitta är sååå fräsch. Alla stugor tog i princip slut som låg nära backen, så antingen fick vi ta en som låg lite länge ifrån eller betala 16.000 vilket inte är så där jätte kul? MEN 
så hitta vi denna, bara 2.3 km ifrån backen för 7000 :- ! HUR bra är inte det? haha. Plus att vi är 7 st som åker upp.
 
Jag längtar så mkt. Vill bara att de ska bli dags att spänna brädan och åka ;) !
 
 
 
Skulle kunna bo där. Plus att badrummet är också i samma skick, plus bastu, sovrummen är också helt underbara fina. Denna stuga är ny renoverad.! BAAAHOW

Sjukling.

Idag är jag hemma med en sjuk leon. feber! Fick det igår redan, tyckte han kändes lite varm när jag hämta han på dagis. Och javisst, 39.1 ! Och helt utslagen. Lill killen min. Men idag är han super pigg och glad som vanligt! Ska ta en temp sen, men bara för att ha lite koll. ! Han käns dock inte lika varm =). Men men.

Igelgen blir jag gammal. 24 år ! Nästan halvvägs till 50. haha. pepp peppa. Ska bjuda över min familj, plus vänner på lite fika, som kommer bestå av; Smörgårdstårta, laxrullar och ost/skinpaj för dom som inte gillar fisk/Skaldjur. Även cheesckakemuffins! Mmmm kommer tjocka på rätt bra ;) ! Och på kvällen kommer kompisar över för lite fest. 
SJälvklart kommer LEON INTE vara hemma! Han ska till mormor och äta lördagsgodis =p.
 
 
 

Fin fina killen

Igår var min finaste bella här med Liam+man. Jag bjöd på mat och gav lilleman en 3 veckors pressent =D.
En body, born 2012. Thihi min fina gudbarn. Visst är han så söt? =D
 

Formex mässa

Idag var jag & mamma på formex mässan i sthlm. ( en mässa för leverantörer ) Så folk som har butik el vad nu har.  kan Hitta nya leverantörer och kika på en hel del grejer dom ställer ut. Och, det fanns HUUUUR MKT SOM HELST. Alltifrån godis till barnkläder. Men just nu är jag heelt slut i skallen och fötterna. Men så värt det. Mamma hitta en hel del som hon kommer beställa in till våren. ( hon har inrednings butik ) för er om inte visste det. ;D !
 

Woho.

Idag var jag på arbetsinterjuv. Och det gick galant. Det är ett vik jobb på alla förskolor här i Enköping!
Ringde dit förra veckan ( en ny enhet för alla vikarier osv ) som ska dra igång. Och hon ville att jag skulle komma idag. Sagt som gjort! Och det gick HUR BRA SOM HELST. Hon skulle skriva in mig, så nu får vi väl hoppas nån blir sjuk & jag blir inrignd haha. Låter illa men jag vill ju jobba!! 
 
Nåja.
Idag är Leon på dagis, varit ledig i ca 1 månad! så som han har tjajat och längtat efter sina kompisar. Varje morgon frågar han " förskolan idag? " och till hans besvikelse, så nej. MEN oj oj oj så gla han va igår när han fick veta att han skulle dit idag. Älsklingen min <3
 

Pastell

Här är min nya tröja! Och måste verkligen säga att färgerna är ju helt underbara, riktigt vårigt, och självklart ett passande lack till ( Essie ) Som jag fynda för 99 :- ! Tröjan kommer ifrån HM även det ett fynd för ynkliga 70:- ! ( men nu ser jag även att dom bara kostar 50 :- ) ! Haha? Får nog beställa fler ( finns i olika färger )! Den är stickad, och den STICKS INTE, vilket jag inte klarar av ! Tror priset enbart är på online shoppen, då jag var i västerås på hm och där var det ej rea på tröjorna, utan då var de orinadiepris 149. Men den är så värd sina pengar haha.
 
 

Gudmor

Jag måste bara få berätta, jag har blivit gudmor till finaste lilla Liam, som kom två veckor förtidigt. Men ändå
såå söt! Åhå, så liten, tänk att Leon också va så liten? Hmm vad tiden får fort och vad man glömmer lätt. 
Min lilla bebis försvann? Han fyller ju snart 3 hela år? Herregud?. 
Men igår nör han fyllde 1 vecka va vi på besök, tog med lite paket, och fika. Men lilla Liam fick för sig att sova hela våran vistelse. på nästan 3 timmar haha. Så vi fick smyga in då o då och kolla på han. Nej man blir inte alls barnsjuk ;D ! Han är så fin <3, och han har en sån fin mamma också =). 
 
En bild på mig, när jag va på bio med Leon 
 

Bio

Idag var jag & Leon på bio. Hans första bio besök. Blev Alfons & Millan. 40 min lång. Och, han satt tyst och stilla hela filmen igenom. Det trodde jag verkligen inte haha ^^ ! Men kul var det, tror båda var väldigt nöjda.
 

RSS 2.0