Sitter

Det är onsdag, halvvägs in i veckan!
Tog en liten rast nu, va så sugen på kaffe! Och farligt nog finns det kaffemaskinwr överallt :)!

Idag är det 2a dagen utan huvudvärk så här dags på dygnet ^^! Hoppas det fortsätter så! Tror jag seriöst måste kolla synen igen, tror det är därför jag går runt med ständig huvudvärk ! Men får se vad läkaren tror på måndag. Det va ändå 2 år sen sist, och på 2 år kan mycket ändras...!

Nåja! Vill mest att den här dagen ska gå fort så jag kan få hämta Leon <3! Som ovanligt nog somna i sin säng igår o han låg kvar där när jag gick till jobbet! Annars brukar han vakna och gå in till oss! Så det kändes lite konstigt att vakna utan han bredvid!

Göteborg

Nu är våran tripp till Göteborg avklarad!
Dö mkt folk på Liseberg :(! Så det var mest att köa och dricka öl :). Men vad gör det när man hade bra sällskap? Roligt hade vi! Lördagen startade med att stugan skaka pga åska & blixtrar :/! Men gick över på eftermiddagen, vi passa på att besöka universum, sen självklart Liseberg :)
Bilder finns på Facebook !

Haha Made My day

Gick min runda oå jobbet! Va köar vid 08:15! Gick hem då! Har sprängande huvudvärk sen igår! Men ville iaf testa imorse! Men icke!

Är iaf påväg mot Apoteket och ska köpa nått mot huvudet! Ipren+Alvedon funkar inte just nu! Och de gör så ont!

Men sitter på bussen nu och busschauffören made My day! Han sa wow och jag fick åka gratis haha!
Strax nere på stan, sen hämta lillfis på dagis <3

Jag beundrar.

Jag beundrar verkligen föräldrar som har 5+ barn! ( fem el fler barn )! Hur orkar dom? Jag själv skulle aldrig göra det, vad jag tror! Max 3! Verkligen! Fast nej, 2 räcker för mig! Haha!

Jag älskar barn, men jag tror inte jag skulle orka ha sååå många! Hur 17 gör dom? Tänker mest på uppmärksamhet och kunna underhålla alla barn samtidigt? Man har trotts allt bara två ögon och två händer! Inget är ju anpassat för en sådan stor familj! ( bil om man inte har en minibuss, resor, utflykter M.m ) ! Och shit vad pengar det skulle kosta, mat, kläder, fritid , blöjor och så vidare! Haha!

Nej jag beundrar verkligen föräldrar som orkar detta! En annan skulle ha ett kaos! Förstå middagen , få ihop nått som alla gillar :/ ! Haha!!

Utredning

Jag har sedan 13-års ålder lidit av migrän, jag ser "cencuerat" dvs att bokstäver och siffror och föremål smälter samman och tillslut spyr jag. Detta har dock inte skett så mycket, men det är iaf riktiga migrän anfall. 
Då hjälper inga tabletter, eftersom jag ändå spyr upp det! När jag var yngre fick jag en migrän nässpray och kommer ihåg att varje dos kosta 70:- styck och man skulle väl ändå ta några! 

Men, jag har väldigt ofta ont i huvudet, ( inte kraftiga migrän anfall ) och det är ingen nyhet för dom som känner mig. Ibland kan jag ligga en hel dag i sängen för att jag har så pass ont! Och nu när jag har börjat det nya jobbet så får jag ont i huvudet exkt varje dag :( ! Det är så påfrestande att jag inte orkar. i Torsdags kom jag inte ens iväg till jobbet pga huvudvärk, hade då haft ont från klockan 3 på natten. 
Att gå iväg med ont i huvudet är inget som lockar, för jag vet att det inte skulle bli bättre efter 1 timme. 
Men att få ont i huvudet på jobbet är en annan femma, då kan man "hålla" ut sista timmen. 

Men Jag ringde läkaren i Igår ( fredag ) för att jag ville att en läkare kollar upp vad det är som spökar. Eftersom det inte riktigt är migrän anfall jag får varje dag. Och det känns inte som spänningshuvudvärk heller. 
Men fick iallfall ingen tid. Utan jag ska på en utredning, så man kan kolla ordäntligt var denna huvudvärk kommer ifrån, ifall det kanske är jobb relvaterat, eftersom det har blivit värre. Ida ( lördag ) är flrsta gången på länge jag inte har ont, än så länge. Men ändå lite nervös. inför detta.
Hoppas det löser sig, för jag kan ju inte springa runt och va bitter och orklös för jag har ont i skallen :/ !


Haha så sant.

Leon: pappa, mamma jag vill åka till mormor och leka med lera!

Adam: du får ringa mormor och fråga...

Leon: men, jag har ju ingen mobil!

Hahah så sant min son <3

Blöjfri

Leon har varit jätte duktig med potta/toa på dagis, så dom tyckte han skulle va utan blöja. & så fort han kom därifrån så blev det slut med det. Han säger till om han behöver! På dagis ( sommar dagiset dessutom ) kissar/bajsar han bara på toan! Aldrig i blöjan. Inte ens när han sover sin timma! Min stora kille <3 så stolt ! Och han han har i princip slutat helt med nappen. Bara när han ska somna! Men när han har gjort det, så drar jag faktiskt ut den :p ! Haha!

Mamma älskar dig och du är så duktig <3

Helgen.

I lördags var det Mamma-Leon dag/kväll Adam spela golftävling ( grattis till vinsten ;) ) sen direkt efter var det personalfest. Så jag och Leon hade en jätte mysig dag. Lite fotbollspelade, bad i baljan ( går inga bussar till stranden på hegerna ) SUCK.
 
Sen lörddagsgodis. haha till middag. chickenbits/pommes och bea, vi åt framför tv till Ice age 3.
Snacka om nöjd kille ;) !
 
Idag är det Måndag, och jag är så trött just nu :p ! Hejja.
Ska laga kycklinggruta till middag. Älskling jobbar stägning :( ! Kommer typ hinna säga hej innan jag går och lägger mig :p ! Men men. Snart är det helg HAHHA ;)

Sovrum

 
 
 
Våran säng.
Malm ifrån ikea.
Vårat rum går i svart/vitt/grått.

Jaha

18 juli blev förlängt till 16 augusti. 
hej o hå hur ska de gå
 
Nej men att komma upp 04:30 blir bara lättare för varje dag.
Men om jag tänker efter så, har det aldrig varit jobbigt, utan att jag faktsitkt har kännt mig riktigt utvilad och pigg nör jag vaknar. förutom idag :p, oj oj oj vad det tog emot att kliva upp ;) ! Men jag lyckades iaf.
 
Måste köpa nya skor, får såååå ont i fötterna efter allt springandes.
Sitter endast ner och vilar mina stackars fötter på resterna. Och min rygg ska vi inte prtata om

Men men, det får famåt.
funderar starkt på att köpa en stegräknare, för att se hur mkt man igenligen går. haha.
Lär ju va en heeeeel deeeel.
 
Just nu sitter jag och leon och väntar på att adam ska komma hem ifrån jobbet.
Leon sitter framför tv på golvet och kkar på disney kanalen. =). Nöjd killle 

RSS 2.0