Vår.

hmm.

Det är en sak som jag skulle vilja berätta ;D ! Men kan inte göra det på några veckor.
HAHA ! Nu blir ni lite nyfikna va?

Dagis.

Har precis lämnat Leon på dagis. Får se hur det går. Ifall dom ringer och det är kaos. Haha. men det tror jag inte.
Han verkade så nöjd när jag gick.

Dagis.

Idag kom Leons dagis fröken hit! Gick jätte bra, och leon röjde runt som bara den, han skulle ju självklart visa alla sina bilar osv. Så imorn börjar det! Vi ska va där kl 9.00. Ska bli kul, men jobbigt för mig haha. Hur ska jag klara av att lämna mitt barn? MAH, kommer kännas konstigt ju. Haha. Men ändå rätt skönt och få va lite för mig själv.. ! I veckan ska jag få svar ifrån ICA, vill verkliiiiiigen ha jobbet, att vänta är inte min grej, åhå, KOmmer bli lite ledsen om jag inte får det, för det känndes ju så bra...

napp box

Fick Leon av oss när han fyllde år. Eller den är väl mest till oss två, adam och mig. Så vi vet vart alla nappar är,
dom har ju en tendens att försvinna haha. Märket cultdesign, kostar 150 kr i butiken Önska i Bålsta, finns på andra sätllen också. Den är ju så snygg ;D

leon 1 år

Igår fyllde våran älskade Leon hela 1 år. Tänk vad tiden går fort! Min lilla underbara skatt <3. Älskar dig så !
Så igår blev det lite gäster, min mamma, pärra,marcus och min pappa. Leon fick massa fina saker, super tack ifrån oss alla 3. Super nöjda. Idag kom mina tjej kompisar, ännu mer fina saker ! Och på lördag blir det att fira Leon igen. Då är det hemma hos adams föräldrar. Så nu har man varit mamma i ett år, och kan ju bara säga fyfan vad bra det känns. Jag är så glad att vi fick dig Leon. Du är det finaste som finns.
a,

Nervös.

Idag tog jag en promenad ner till stan och mötte upp Älskling, jag köpte en ny vår jacka, super fin, och super skön.
Plus en bamse body till Leon, som han ska få när han fyller 1. Som är på onsdag. Imorn smäller det, ska på arbetsinterjuv på ica i bålsta, om jag är nervös? jarå, som fan. Uah, aldrig varit så här nervös, men det är väl för att man verkligen vill ha jobbet... ! Puh, kommer inte kunna sova inatt !!! Men innan det så blir det öppna. Lika roligt varje gång. Nåja, ska ta tag i disken, eller näe, det orkar jag nog inte haha ;D ! Får bli morgondagens problem.

Bricanyl

idag fick vi en jour tid på bvc. Hans hosta har ju inte försvunnit, nu inne på v 4 =/ .
Och mollipect hjälpte inte... så lill killen fick bricanyl, hoppas på det bästa!! När dom tog stick i fingret så sa han inte ett ljud, så duktig våran lilla kille är, Sjuksköteskan blev förvånad haha.
Imorse tog vi en promenad, fixade påskris, sen satte jag i fjädrar, och ställde ut på ena av våra balkonger, eftersom vi båda är allergisk mot det haha. Så det får stå ute och se fint ut istället =) . Ikväll ska vi ha grill premiär på våran grill ... jag har ju redan grillat i år... men inte min älskling. Ska bli helt awsome, en öl till det ;D

jag är så lycklig !

Jag är så grymt lycklig just nu, över det mesta ! Våran underbara son, min underbara Adam, min familj, vänner. & min tillvaro. Jag har verkligen hittat hem - Att få vara mamma är det bästa som har hänt mig ! Har mognat, växt som mäniska och ifrån massa dåliga saker, jag är så förbanat stolt över mig själv ! & jag kan bara tacka alla omkring mig, som har hjälpt och stöttat mig miljoner gånger om. Adam & Leon, utan er, så vet jag inte vad jag skulle göra, ni är mina solstrålar. Jag älskar er så oerhört mycket, och jag är så tacksam för allt ni ger mig varje dag. Love Love love u.

<3

( tryck på bilden så blir den större )

första hjälpen

Japp, då har man tagit första hjälpen ceferikat!!! Känner mig många kunskaper rikare! Och lite mer kött på bena. Det här behövdes verkligen, tycker alla som har småbarn ska gå den utbildningen/kursen, det är värt varenda timme.
Och det kan komma och behövas överallt ! Man kan rädda liv, och hur bra är inte det? Tack för att jag fick den här möjligheten. Verkligen!

Bröllop



I sommar ska jag på bröllop och fota. Min kompis mamma som ska gifta sig!
Himla kul tycker jag att dom vill att jag ska fota! Självklart ställer man upp !
Och den här kläningen ska jag ha. Inte min stil direkt, men den passar till sommaren och på ett bröllop.
Om jag inte hittar någon annan såklart. Men den är fin tycker iaf jag.. =)

Kaffe.

Idag på öppna fick leon kaffe över sig. tack gode gud att det var kallt. Mamman som klantade sig, bad om ursäkt flera gånger om! Hans kläder blev as blöta, tur att jag hade extra kläder med mig. Och min nya vita tröja blev en stor kaffe fläck på. Hoppas som fan att den går bort. Blev ju en fläck när jag tog upp leon. Hm. Borde man inte ha koll på sin kaffe kopp? Och inte ställa den på lekspisen? För det kunde likaväl ha varit varmt! Nåja. Han gjorde inte illa sig. Adam försökte ringa BVC, för leons hosta är inte borta, och det är vecka 2 nu med hosta! Han vaknar varje gång han hostar till, så det blir ju inte direkt mkt sömn. Och han skakar när han hostar, det gör väl så jäkla ont.
Min lilla prins <3 ! NU ska jag mysa ner mig med min karl som kom hem ifrån träningen !!!

Skor

mina fina älsklingar.
Testar dom nya skorna. Gick galant. Är förvånad att han faktiskt lyckades gå helt själv i dom =).
stora killen <3

Röda korset.

Igår var det första hjälpen utbildningen del 1. Det är en 6 timmar lång utbildning. Ska dit nästa vecka igen...
Hur kul som helst, och man lärde sig massa bra saker. Hoppas verkligen jag inte ska behöva göra nått . Men om det händer, så vet jag ju iallfall vad jag ska göra ;D ! Idag på öppna var det jätte lungt, leon gick runt massor.
Man blir så glad när man ser att det går framåt i utvecklingen. hihi.

Måndag.

Leon fick för sig att ta en sovmorgon! Så jag & älskling fick äta frukost själva, ovanligt tyst vid frukostbordet.
Sen vid kvart över 8 fick jag väcka leon så vi skulle hinna till öppna. Haha snacka om trött kille!!
Ikväll ska jag iväg på första hjälpen utbildningen. Ser jag fram emot som bara den. Få komma iväg lite, ensam.
Woah. Händer ju inte så ofta. Känns så konstigt att fara iväg utan barn. Känns så tomt och att man har glömt något. Haha. Nu ska jag ta o klä på min lilla leon och traska iväg till Ica, och köpa nått att äta, eftersom jag inte kommer hinna äta med familjen. Ska ju gå hemmifrån vid halv 6. Nåja. Hoppas ni har haften bra förmiddag.

helg

igår var det lördag.
Jag och leon åkte till adams föräldrar och hälsade på. Dom har ju varit utomlands ... trevligt.
Blev lite fika och lek. Och leon visade upp sig, att han kan gå några steg i taget. Sen kom A och hämtade oss efter sin träning. Till middagen blev det pizza muffins. Gott, men nästa gång blir det med någon sås. ska lägga upp recept sen ;D !
Idag, var vi på ikea och elgiganten.
Men det var inte så mkt att kolla på eftersom ikea ska flytta. SÅ det var rätt tomt på saker,...skulle kolla på en ram, och just den jag vill ha fanns inte. det är i samma serie som vi har i sovrummet! Men men.
Måndag imorgon.. öppna förskolan, som vanligt. Ser fram emot det! Komma ut lite...
Igår tog jag och leon en promenad, vi stannade till vid lekparken och gungade, haha ungen sktatta så mkt.
Så vi skrattade ikapp. Jag satt i gungan brevid så höll vi varandra i handen <3. Men vi va inte där så länge, började bli rätt mörkt. Ja vi var ute på kvällen. Riktigt skönt ute. Sen på vägen hem så ser han en bil. ( han ska alltid låta som en bil så fort han ser en ) så får han till ett as rolig ljud eller ord. YAHOO satt han i vagnen hahahaha kunde inte sluta skratta åt min goa unge som satt där och kolla på allt som fanns att kolla på. Älskar dig min lill fis.
NIxpix. Ha en bra söndag.
( jag förra helgen innan loppisen )

tavlor

  • bild 1 : 1a ramen är det 3 bilder på adams son Alfons när han var liten ( han är 3 år nu )
  • Bild 2 : Nya bilder på leon, och en bild på oss alla 3. Lilla familjen
Det är i sovrummet, framför våran säng

RSS 2.0