Höst.

Nail.

 
Nyaste lacke! Ursäkta slarviga målningen haha ^^ ! Men Isadora! Verkligen nöjd, då jag bara tog ett lager och fick ett bra resultat!! Och färgen är ju perfekt till hösten/jul! Ibland ser d rött ut, och ibland lila !! Nöjd iaf!

ÅÅÅÅ

Här om dagen så fick jag veta att... jag hade klarat slutprovet i Ma 2 ( matte B ) ! Med 2p över kravgränsen. Den lyckan, den känalan va obeskrivlig! jag kan inte förstå HUR jag kunde få ihop så mkt poäng! Vill se provet!! Jag måste få se det!! För när jag satt där så kände jag mig inte säker på en enda fråga? Men tydligen haha!!
 
SÅ ETT E i slutbetyg ( G ) ! Så fruktansbärt nöjd! Då jag har kuggat på alla prov innan med typ 2p ifrån att klara det. Alltid varit fruktansvärt less då! Men nu plugga jag som ett tok inför detta, och vips, nu tänker jag aldrig mer öppna en matte bok!!!

Fem myror

Här är ett pussel som Leon har! Som han älskar! Och han kan lägga det helt själv utan hjälp! ^^ hur duktig som helst! ( från 3 år ) ! Hihi. Kul att han gillar det, för när jag var liten älskade jag det programmet =).
 

Skolan

Upprop på torsdag för de nya kurserna! Detta tar aldrig slut? =/ ! Men det blir iaf, Biologi 1, Eng 6, Naturkunskap 2. 
Jösses! Ja juste fick slutbetyg i Eng 5 = E woohoo. På fredag har jag även, slutprov i Ma 2. Ska faaan se till & klara det. Jag vill inte läsa om den kursen =(

new eyelet

Nya tunnlar till öronen! Så nöjd!
 

Feber Leon.

Ja, dålig upptatering igen! Men tycker blogg.se kan ta och fixa sin app till Iphone. Funkar ju aldrig. Och sällan jag sitter vid datorn.. ( sitter mer vid mobilen ) ! Men men. I lördags vakna leon upp med hög feber och jag har aldig sett han sååå slö och opepp till nått. Han brukar annars aldrig bli påverkad av feber. =( så man blev ju lite orolig. Inte ens välling ville han ha, ELLER glass,godis, ja. då är man sjuk om man inte ens vill ha de? ! Stackaren. Men sen vid lunch blev de alvedon, och besök fick vi ifrån Micke,Pernilla och lilla vidar. Och då blev de full fart i han.
Sen när dom gick så sjönk han ihop igen ( alvedonen släppte väl ) Min lilla gofis. Men mysigt med en 2-åring som bara ville mysa och ligga i soffan och ta de lungt, det händer ju aldrig? Haha.
 
Sen på söndan vakna han huuuur pigg som helst utan feber? tand på g ?

Leon

Inte varje dag man lyckas fånga han på bild ^^ Men nu va han på G.
 

Leon.

Leon pratar som ett.. jag vet inte vad! Och alla ord är så oerhört tydliga, utalar dom korrekt. ! Så stolt !
Idag när jag drack kaffe med Svärmor ploppa det här ut ur hans mun. HAHA.
 
- Imorn ska jag också till skolan, jag ska ha min penna och mitt suddigum med mig.
 

4-årsdagen

Idag har vi varit tillsammans i 4 underbara år, och massa massa massa år till ska det bli ^^ !
Jag älskar dig mest av allt, dig & Leon! Ni är mina underbaraste älsklingar. Åh, min kärlek till er är obeskrivlig. 
Ni gör mig så hel på alla sätt och vis, det är ni som gör mig så hel. Älskar dig Adam.
 
 
( lite olika bilder )

 
 
( en bild från imorse, en adam som är bakis och jag som är lite för pigg hah )

igår.

Igår hade vi över lite vänner, eller ja, tillslut blev det en hel del ^^ ! Men vi hade iaf det jätte trevligt =). 
Idag mådde man prima, vakna halv 9? say what ? Haha. Men skönt att slippa va dunder bakis som jag har varit de senaste gångerna jag har druckit alkohol ( inte för att det händer så ofta men =P ). Nåja. Hoppas ni hade en trevlig lördag. Och äntligen är min älskade leon hemma igen <3
 

PUUH.

Vilken vecka! Återbesök hos läkaren ( allt va som de ska nu ) NI som vet, vet nog va d handlar om ^^ ! 
Sen redovisning på Geografin - Jordens resurser, och fick veta mitt slutbetyg, blev ett D ( ett gammalt G+ ) Förut kunde man ju ej få det som betyg, men blir så nu med de nya systemet ;D ! Glad tjej! Sen hade jag ett monster prov i Matte 2. ( såå svåååååårt, ) men en enda fråga va solklar! Men resten? say what? Satt i två timmar, så förstå hur mitt huvud är just nu? TRÖTT. Men blir förvånad om jag får nått rätt alls på provet, fatta knappt själv va jag gjorrde. ahahahaha.Nu fredagsmys som står på listan 

Turkos

 
Turkost nagelack ifrån hm, gör susen när höstvädret är på topp ^^

Ring.

 
Älskar min nya ring, köpt på HM

RSS 2.0