Wooaow

Om exat 7 dagar, är vi i Sälen, jag & Adam, plus några vänner! Leon ska va hos farmor&farfar sen hos mormor kr Pärra! Jag längst så mkt, och Gud vad jag kommer sakna min lilla Leon <.3

åh nee

Jaha. Leon med 39,8 graders feber! VADFAN? Hoppas vårdcentralen ringer upp, nu har han haft feber i 7 dagar, med 1 dags uppbehåll ( igår ) ! Lite små jobbigt med andningen igen, min lilla lilla älskling. :(  ! 

När jag bytte blöja så frossa han, samt att han börja nämna spindlarna igen. Att han såg det förut! 
Stackars barn säger jag bara! Och man känner sig så hopplös och frustrerad av att man inte kan göra något åt det. 
 
Jag älskar dig min underbara Leon <3

Ojdå.

Sen sista inlägget har vi varit sjuka ( jag började igår, onsdag ) ! Inlägget innan, den natten blev Leon jätte dålig. 
Han skaka av febern som höll på stiga, han hosta enormt mycket och kipa efter luft, ringde 1177, och dom tyckte det lät som falsk krupp. Efter lugna det ner sig en stund och allla somna om ( klockan var 02.00 ca ). Sen vaknar jag av att Leon ligger och as flabtbar, och säger " hahha pappa ser du? " jaha, tänkte jag, han pratar nog i sömnen och försöker somna om. Men då sätter han sig upp pch hostar lite, och gråter av smärtan. Så vi börjar prata, och sen.

PANIKSKRIK ifrån leons sida, alltså det skriket har jag aldrig hört ifrån honom, HAN VA SÅ RÄDD! Han
hade så hög feber att han fick hallusinationer. Han såg spinglar och sniglar på väggen, taket, golvet. Och så hade han spinglar i tröjan. Efter mkt tröstande och ett försök om att säga att det inte finns spinlar i rummet att det bara är i hans huvud, så lyckades han lugna ner sig och lägga sig på mitt bröst. Puh, jag har aldrig varit så skakis som då. Mitt hjärta slog volter, tänk då hans?! Men efter en stund kom det där skriket igen :/ ! Och han börjar då se sakerna igen. Stackars barn. Han ville ha sin napp, men tog tag i den och kasta iväg den, för det var ingen napp för han, utan en spindel, han bad då om en annan napp, men samma sak där, en spingel. Bad han då blunda och gapa, så då gick det fint! Tyckte så synd om honom, hur förklarar man för en snart 3-åring att det bara är i hans huvde? Inte lätt! 
 
Och nu är han iallfall fri från feber ( första gången sen i fredags ). Hoppas det inte blir något mer nu. 
Nu är vi båda förkylda och hostar. SJUKSTUGA HEJ HEJ.

Söndag.

Jaha, plugg står på dagtens * att göra lista . Min snälla svärmor ska komma och passa Leon, så jag kan få sitta i lugn och ro och gräva ner mig i böckerna! Har två prov imorgon, Svenska 3 ( c ) Språkhistoria, Och sedan i affärsjuridik. Gah! Leon har fått feber, och jag jagar barnvakt som ett tok, förhoppningsvis har det löst sig! Adam jobbar imorn, och känns dumt att han måste ta ledigt 1 dag för att jag ska göra prov.  Nåja. 
älsklingen är iväg idag och åker bräda! INTE ALLS AVIS. Men nått roligt måste han väl få göra ;) ! Medans jag är hemma och pluggar haha. Jag längtar sjukt mkt till sälen nu, bara komma bort lite. 

Men dock, måste jag ta med allal skolböcker, hur deppigt är inte det då? hmm.

Lördag

Hemma idag med en sjuk Leon, eller en förkyld Leon, och när han är förkyd får han astma. Han är inte snorig ( tack gode gud ) utan täppt! Låter jätte hes i halsen :( ! Stackars liten! 

Adam jobbar så jag och leon har ätit lördagsgodis =p. När man är sjuk så fårman, svärmor var över med lite blöjor. Tog en kaffe. Trevligt! Nu inväntar vi Älsklingen .
 
 
Snygga Leon <3

Fredag

Härliga fredag! Dagen har bestått av lite plugg och tvätt! Hämtat barn på dagis!! Är helt slut, men att sitta ner & ta det lugnt får vänta! Vill städa & fixa fint tills älsklingen kommer hem ifrån jobbet! Ska hinna vika tvätten och laga mat! Hänga upp våran tavla också! Haha! Nåja love life! Tur att man har överskott av energi, men det kommer nog slå tiölbaka ikväll ;)! Leon vill ha fredags mys! Så det fick bli majsbågar och bilar dricka!

WTF

I mitt tidigare inlägg skrev jag att mina boots inte har kommit! Och idag har det gått 4 dagar sedan jag beställde dom. ( skulle ta 2 dagar ). Så skulle kolla vad det var för nr eller mail till kundservice, och inser då att företaget har gått i KK. ( konkurs ) VAAA NEEEJ. =( ! Skit också. Inte ens ett mail kunde man få om att jag inte kommer få mina boots. Det är inte lätt att hitta relativt billiga dam boots. Om man inte vill punga ut 2000 :- ! Och om man hittar nått i ett bra pris, jjaaa då finns det bara mini storlekar kvar. Eftersom, boots är mindre i stl så behöver jag minst 41. ( har normalt 39 ). :/ ! Och dom jar hade beställt va burton för 600 :- det är mer än halva priset. MEEEEEN
min underbara karl hitta ett par burton för 500, sååååå hoppas dom passar!! TACK. Skrev ockå ett fint mail till första sidan, om att detta var VÄLDIGT tråkigt eftersom vi åker till fjällen om 2 veckor. Och skulle ju va kul att kunna ha ett par boots också. ahaha. Nåja detta blev visst ett klago inlägg. men kom igen. skicka ut mail om att man inte får sina saker istället.

Burton

Här är en bild på min nya snowboard! Ska test köra när mina snowboardboots behagar sig att komma också!

Ok! Det va en dålig uppdatering! Men har jobbat lite till sen sist! Går hur bra som helst! Har jobbat på andra ställen också. Idag var vi på öppna, aöltid lika trevligt, vi fick med oss Bella & Liam också! På vägen hem stanna vi vid en pulkabacke så jag & Leon åkte lite, Adam kom dit också! Tog pulkan dit, eftersom dom plogar sjukt dåligt här! Kommer knappt fram med vagnen! Haha

dag 1 av 2.

Idag var första dagen, som vikarie. 
Himlans kul, men oj så trött jag är nu, mkt intryck och nya barn. Men det kommer nog gå bra det här :) !
Sista timmen hade jag sprängande huvudvärk, ( glömde mitt morgonkaffe ). Men det gick bra ändå. 
Imorn jobbar jag 08:30 - 16:00 ! Och, jösses vad jag saknade Leon idag! Uha. Kändes ändå lite konstigt att va runt massa barn, utan min son! Detta är helt nytt för mig! Jag jobbar som vikarie på förskolor om ni inte förstog det ;) !
 
Men Men. Imorgpn är det nya tag, och förhoppningsvis så komemr jag inte va lika trött imorn! Tihi, alla söta och snälla barn kalla mig för fröken =P. Frööööken kan du hjälpa mig! Åhå. Är så himla kul, nu vill jag verkligen komma in på högskolan i höst, så jag kan studera till förskolelärare =). 
 
 

Lördag.

Älskling har jobbar hela dagen. Så jag&Leon har haft lunch dejt med Jenny på max. Himla trevligt! 
Sen åkte jag & Leon hem till svärföräldrarna och åt mat, pizza!!! HAHAHAH FÖRSTÅ om jag mår illa delux just nu?
Men ska man tjocka så kan man väl gå all in? ;D ! Ush. men så gott hahaha.

Ikväll blir det mer mamma & leon mys! Då Älsk är hos en kompis och kikar fotboll <3.
Gör inte mig nått, eftersom jag får ha världens mysigaste kille hemma. yäy.
 
 
Innan jenny kom idag! haha. ;D 

Woho

 
New ! Jätte sköna! Måste dock köpa en sula, dom va lite stora och foten glider runt, så en sula i så sitter dom perfekt <3. Så nu får det bli vår!!!!

underbara bebis!

Idag gick jag & Leon och hälsa på Bella och Bebis. Underbara Liam. 
Mys på det! Så söt den lilla filuren.
( farligt, man blir ju bra sugen på nr 2 ) haha. MEN jag lovar, det kommer att få vänta ;D 
 
 

RSS 2.0