God jul

Ett litet längre inlägg kommer senare! Sitter via mobilen, blir jobbigt att skriva så mkt hehe ^^! Men god jul på er alla läsare! Bjuder på en bild på mig på jul afton :)

När jag vågar.

När jag vågar ska jag kapa av håret! Som bilderna här nedan ( miley cyrus ) ! 
Och ska då, tokblondera håret också, el om jag ska köra på svart med rosa inslag. Hm jag vet inte haha. 

Men frisyren är grymt snygg, och skulle va så skönt! ( har ju ändå bara hår på halva sidan av skallen typ ) haha! Så. den dagen, jag verkligen kan bestämma mig, så ryker det! =D . 
 
Men, vågar jag? hmm ahaha. Vet att jag säkert kommer ångra mig, och vilja ha långt hår. Men jag är inte kräsen om det skulle bli förjävligt. Har haft de konstigaste frisyrerna och ändå fått det att se bra ut ;D ! Haha. Jag är inte den tjejen med perfekt klippta håret, vill ha lite mer rockigt och fluffigt, inte fina perfekta lockar el fin fint långt hår. 
Det skulle inte passa in med resten av mig haha ^^ . Ska va lite halft galet ;D 
 
Vad tycker ni? 
 
 

Jaha

Har varit så sjuk dess dagar ( 39 graders feber och en dunder förkylning ) ! Inte alls så skoj! Men nu äntligen! Men istället fick man, en stor blås som täcker i princip hela över läppen! Det gör så ont! Åhå! Förstå vad jag får kämpa att inte pussa mina älsklingar :'(! Nåja!

Tavla

Här är en liten halv dålig bild på våran nya canvas tavla! Vi köpte sen på easyart.se ! Super nöjda! Den ska sitta på ett annat ställe, men just nu är granen ivägen :)! Dyraste tavlan jag någonsin köpt ^^! Men är så nöjd! Väntar ivrigt tills vi ska sätta upp den! ( den är stor, känns liten på bilden )

LOV

Nu tar jag äntligen lite lov! Ledig ända fram till 14 januari! = Leon får också lite lov <3! Det behöver vi verkligen! Mamma & Leon tid! Har inte riktigt hunnit koncentrera mig och gett han den uppmärksamheten han borde fått! Men det ska vi ta igen massor! Bara mysa och göra roliga saker ! Älskar dig min lille Goa unge!

Helg

I lördags åkte jag & lilleman till Bålsta! Adam skulle på julbord med jobbet ( men blev inget pga oväder på vägen ) sen skulle han jobba söndag, så jag ville inte va hemma själv hehe! Så det blev massa mys och lussebak! ( bild jag & Leon, sen en bild på Leon som myser med sin morbror ) <3

Fina mamma <3

En bild på min fina mamma, tog denna bild på henne i helgen! Jag älskar dig

Tips

 
Här har jag gjort islyktor. Rätt nöjd =D

Lucia

Ja idag är det härliga Lucia, och leon fick vara en pepparkaksgubbe. HÖR OCH HÄPNA. 
Men på hans dagis så, får man det. Så löjligt med det där. idioti är vad det är. MEN en mysig morgon på dagis, 
alla va så söta =D.  Min mamma plus Adams mamma va där också. självklart adam också. 
 
 
 
En lagom trött Leon.

Efter dagis körde mamma mig till skolan, jag gjorde prov och klara det, puh. 
Vi tog även en lunch dejt på Donken. 
Efter nån timme hämta ja leon på dagis. 
Mysig dag.
 

Sjukhus.

Igår fick det bli ett besök hos doktorn för Leons del. Han har ju förkyldnings astma. Men denna gång hjälpte inte hans saker hemma. Och han hade varit dålig i en vecka ungefär. Så in på sjukan för att få lite hjälp. 
Hon lyssna på hans lungor, och japp, där var det slem. Så han fick andas i en mask i 1 minut, vila i 15 min och köra igen. Hur duktig som helst, höll i själv, och tyckte nog att det ändå va rätt roligt. ( andra gången han behöver åka in och andas ). Första gången va dock inte alls lika rolig utan vi fick hålla i han, ja det gjorde så ont i min kropp då. Ush. Men igår gick det fin fint. Så stolt över dig min älskling <3. Och efter lyssna dom igen och inge slem kvar
, så hoppas det inte kommer tillbaka.
 
 
våran duktiga "Lilla" Leon <3 vi älskar dig

Helgen.

 
En Jag, på väg till Bålsta för lite hej då Lunch med finaste Sara. 

tips

Roligt tips : Plantera i en kopp!
Denna fina har Leon gjort på dagis. 

Hus!

Jag vill verkligen bo i ett hus/radhus! Känna att inte behöva tänka på hur man får renovera el inte! Att få äga sitt boende, iställer för att hyra! Så värdelöst! Jo jag trivs här, men skulle ändå vilja ha mitt enga hem. Är uppvuxen i hus, och känner mig något inständ i en lägenhet! Hmm. Men när jag har pluggat klart, och fått ett jobb så blir det ett hus köp, så är det bara! och tänk att ha fria händer inom renovering osv . SÅÅÅ KUL.
 
 
 
Tänk att kunna ge leon en sån här cool säng. en koja! ( visst funkar det nu med, men, trångt ) haha!! Bilden är googlad. 


 
 

Vinterskor

Igår kom mina vinter skor! Och jösses så sköna! Kommer verkligen hålla mina fötter varma i år. ^^ ! 
Dom ska klara -32 ! Och än  så länge har jag ej blivit kall. De va på tiden att skaffa sig ett par riktiga vinterskor. 
Har inte haft det på flera flera år, och jag fryser lätt om mina fötter! Så detta kommer bli en fartfylld vinter, nu när ja kan hoppa runt i drivor utan att oroa mig för att bli kall ;D ! Jag är iaf jätte nöjd!! 
 

RSS 2.0