Dop

Idag var dopet för Liam. Min fina gudson <3. Hur söt som helst. Det gick jätte bra i kyrkan. jag fick hälla upp vattnet i skålen =). Leon var otroligt nog tyst hela tiden i kyrkan. woho haha! Sen efter det blev det lite fika, smörgårdstårta, mums. En väldigt fin dag <3. ( ett under att jag orka stå hela tiden i kyrkan med mina 14 cm klack på skorna hahah
 
 
 
 

Sol

Igår var det riktigt fint väder ute! Leon sr ledig ifrån dagis, både jag & Adam var lediga! Sp jag & Lilleman va på öppna fsk! Tog fram cykeln ! Skönt! Sen ville han gå hem! Adam mötte upp oss en liten promenad sen när vi kom till gården blev det lek med fotbollen och grabben har riktigt bra bolltekbik! Hur duktig som helst! Sen hem för lunch och besök av Joakim! Nåja! Fredag idag och mindre bra väder :(! Igår satt jag på balkongen i linne och svettades idag är det as kallt?

jahapp

Sent inlägg igen,, men introduktionen gick bra, var bara satans trött efter haha. Sen har min lilla gullegris
fyllt hela 3 år?! Vart tog min lilla bebis vägen? Helt insane. Men har jobbat lite mer på förskolor, och det går super det med. Hm, just nu migrän fr¨ån hell. ush. vn äntar på att maten ska bli klar <3, tur att det är karln som nästa alltid står för maten, då han inte jobbar, då får jag försöka laga mat, hahahah. Börjar gå bra och maten är bra. HAHA.

Yeah

Den 18 & 19 ska jag gå på introduktion på nya jobbbet.
Kommer bli bra det, hoppas jag ;) ! Tur att man har snälla svärföräldrar som kan ta Leon den 18 en stund.

Den dagen har jag introduktion 13:00-21:00. Och både jag och adam jobbar. Så skönt att det gick att lösa med hämtning ifrån dagis och barnvakt. Den 19 är det mer passande, 08:00 - 16:30. Jag vet någon som kommer vara trött efter dessa dagar ;). Och den 20de fyller min plutt 3 år. När blev han så stor? Maha. 

Högskoleprovet.

ja, juste, ihelgen gjorde jag även högskoleprovet. Kan säga såhär, att efter x antal timmar med hög koncentration var min ADHD hjärna helt slut efter. Men, det gav reslutat, trodde aldrig helta mitt liv att det skulle gå så bra. 
Har redan rättat mitt prov, så nu vill jag se reslutatet ( snittet ) ! Yeah. så nyfiken. Haha, konstigt nog, gick det bäst på matte och engelska delarna ?. Det var ingen enkel matte direkt, iaf vad jag tyckte, jag bara räkna utan att veta vad jag höll på med haha. Och svenskan, ska vi inte prata om. det gick SJUKT dåligt ( förlåt maria  om du läser ). hahahaha. Nåja, nu är det gjort, och jag är faktiskt riktigt nöjd ^^

Måndag.

Äntligen har Leon fått klippa sig. Och jätte fint som vanligt =D.
Igår var jag, mamma, pärra, leon iväg till Västerås, blev lunch på Jensens biffhus, och det var premiär
för oss. Och satan i gatan vad gott. Min lunch kosta enfast 49 :- Verkligen värt. Och leon fick göra sin egna glass, välja tillbehör för 19 :- han va i heaven. haha, kul. 
 
Vi strosa runt lite, hälsa på älskling som jobbade. Sen äkte jag och leon hem med babe när han hade stängt. 
Blev en t-shirt plus keps till Lilleman <3.
 
 
Min tuffing <3

Rosa

Leon har börjat intressera sig för färgen rosa! Allt ska va rosa! Och till min förvånad finns det inte så mycket rosa pojk kläder!? Varför kan man undra? Samt att han vill ha en rosa taklampa med prinsessor! Haha! Nja det tror jag han inte kommer få, då hans redan är snygg & fin :)!

Jobb

SJuk IGEN

Nu är jag hemma igen, sjuk!

Jag har fått feber och är dunder förkyld ^^ ! Inte okej. Men i helgen var det påsk och allt vad det innebär. 
Sen var jag och Leon iväg med Adams föräldrar på konstrunda. Och, funderar starkt på börja måla tavlor.
Vem som helst kan ju bli konstnär och sälja tavlor för 9000 :- ! Haha. Nej, men har några små planer. Ska bara få arslet ur vagnen och göra det också ;).

RSS 2.0