Vagn

Dom här två vagnarna har vi!

DOCK hatar vi Emmaljungavagnen, klumpig jobbig, och fy.
Däremot älskar vi våran BRIO spin. Blev glad när snön försvann, då åkte spinen upp direkt! Så mkt lättare att hantera, väger noll, stabil och enel o köra!! Bästa köpet alltså. 
Emmaljungan köpte vi som en vintervagn, men gillar den inte alls. Så den försöker vi sälja för 500 :- men går lite segt! Haha.

Ledig.

Inatt sov jag som skit! In & ut på toan hela natten! Mer behöver jag inte säga! Så tog ledigt ifrån skolan!
Adam fick hämta Leon o köra han till dagis, vågade verkligen inte gå en meter ! Men efter lite lunch, blev det bättre! Så nu är jag fitforfight igen ;D ! Blev att städa hela vardagsrummet. Vädra hela lägenheten, så fint väder ute ^^ . Sen när adam kom hem med leon gick vi ut o gunga. Nu är adam o veckohandlar :D ! Nixpix, dags att se vad vilden gör.
Dagens jag ;D !
( får man säga att man faktiskt på väldigt länge är nöjd med en bild o tycker faktiskt att man blev snygg haha? )

Tandläkare.

Ja det gick ju bra? ÖHM, dom fråga i princip bara ifall vi borstar morgon & kväll. Och ja. Det var väl det. 
Seriöst, kunde dom inte ringa eller skicka en broschyr? Känns ju jätte dumt och behöva gå dit för nått som tar 1 minut & säga! Nåja, blev att köpa nya vantar till oss båda, sen sitta nere på torget, leon sprang runt  o sa hej till alla som gick förbi ^^. Sen hem o leon somna i vagnen o sov i 3 timmar? ööh. haha. sen plättar till lunch, för att sedan gå ut o gunga o vänta på adam =) .

Skål

Fick bli en ny fruktskål. Älskar färgen. Finns även i vit,svart,röd tror även gul fanns. Denna går att köpa på Åhléns för 99:- passar jätte fint i vårat svart/vita kök

Åh

<3

Hair.

Så blev håret! Tunnare,och mer uppklippt. Jag är super nöjd! Nu ska det bara i med ny färg, då jag har fått en hemsk utväxt ;D

Torsdag =)

Idag efter skolan blev det lunch dejt med min fina vänn Bella. Blev en sallad på wickmans, kan man hitta ett bättre ställe? Förutom tant gredelin ! Efter det blev det shopping, bella hitta massa fint, och jag som får mina pengar imorn hitta bara mjukisbyxor och en ny Bh. Awsome ! Blev även att boka en tid för klippning imorn. ÄNTLIGEN. ( har ju ett presentkort där ) Så vi ska klippa oss samtidigt haha.

Snacka om vilja!

Tror nog att leon har hamnat i en riktigt trottsålder just nu! Allt ska vara så som han vill, annars skriker han tills han får som han vill ändå! bara kläderna är ett stort problem, han ska välja, annars blir han skit sur, om jag tar fram nått som inte duger åt herrn. Haha jösses, han är inte ens 2! Och ytterkläderna spekar också roll. ibland vill han ha overall, ibland jacka o termobrallor. och han vill absolut inte ha sin nya mössa! asså hahah. snacka om vilja! bara härligt att se, men ibland blir man lite små iriterad när man har tagit fram fina kläder och han bara gall skriker för att han vill ha mjukis byxor. Eller en speciell tröja hahaha. Nåja. Det löser sig nog. ITNE FÖR att jag klagar, men det är lite små lustigt ibland HAHA

Kemiprov åt pipan.

Kemi provet gick som väntat - åt skogen!
Helt värdelöst! Åh ! Kunde allt hemma, väl på plats, total hjärnsläpp. Tragiskt! ( Fick veta betyg på engång ). Det var muntligt i grupp. INTE KUL ALLS. Fy. Så nu är det bara - gör om- gör rätt - som gäller

shoes.

Farligt att gå in på nelly.se och se alla fina skor. BLIR HEL galen här borta, vill ha allt! 
Synd att man inte har råd med det bara haha. =D

Kemi.

Åh så värdelöst. Torkskåpet är pajj, sprutar bara kall luft i halva torkskåpet. Kläderna blir ju inte torra. =/ . Hoppas dom lagar den snart, eller att ETF kan ta o komma hit o fixa elen i vårt badrum så vår tvättmaskin funkar! Har väntat i en månad nu, bara att vänta en månad till. Och abetet  tar max 5 min för dom. Nåja.
Ska plugga, hela dagen lång! KEMI, fyfan

Perfekt

Det var helt underbart i Romme. Vädret var mer än kanon -2 & strålande sol! Backarna var super.
Dock blev det smockfullt med människor runt 12-tiden! Men det gjorde inte mig så mkt. Vi grillade till lunch, hur mysigt som helst! i vinter ( dec  ) ska vi ta med leon så han får börja åka snowboard. ;D ! dom som va där i barnbacken var i hans ålder. HAHA hur coolt som helst! Nåja.

Suck

Idag va Leon feberfri , fram tills att han sov middag i två timmar, och vaknar med 40.1 graders feber :( när ska han få bli frisk? Han är ju så lam just nu, saknar min Goa vilda Leon ju. Men när han är sjuk sover han alltid så bra? Öh . Nåja nu ska vi iaf lägga oss, upp tidigt för att åka till Romme, Leon får ha farmor- Leon tid imorn :) ... På bilden ser ni en Leon som shotar Alvedon.

YEah

Romme. På fredag, kommer bli awsome!

Jaha

Inge fel på Leon, som bara har sky hög feber, hostar ihjäl, och är lite små seg. Nåja, får hoppas hostmedicinen hjälper. Efter besöket blev det en lunch dejt med mamma <3 och Leon fick en jätte stor bullä hah.

Vårdcentralen

Strax ska vårdcentralen ringa upp. Leon har ju haft feber nu i 4 dagar, och den ligger runt 39 grader :/ plus att han hostar som bara den :( min lilla sjukling som aldrig blir bra. ( det är Leon som har smittat ner hela familjen ) nåja hoppas vi får en tid idag så dom kan kolla på han igen. :(

Alla <3 dag

Är inte direkt ett stort fan av alla hjärtansdag, men till dagens ära blir det pizza , en sjuk familj, matte prov. Adam fick en annons i ep. Haha ! Hoppas ni får en bra dag iaf

Sjukling

Leon blev visst sjuk nu på kvällen. Feber o hela köret. Mammas lilla älskling

Linne

Nytt linne ifrån HM fick följa med mig hem + svarta leggjeans!

New phone

Nu har jag äntligen fått min mobil + simkortet. Mobilen fick jag redan i fredags! Så nu ska vi se vad Iphone har att ge ;D

Potatisgratäng.

8-10 potatisar.
5 dl grädde + ev lite mjölk
vitlök
salt
  • Skala & skiva potatisen
  • Koka upp grädden
  • Lägg i potatisen i gräddkoket
  • Låt det få koka en stund
  • Pressa i vitlök efter hur mkt du vill ha ( brukar ha 2-3 klyftor )
  • Salta efter eget behov ( behövs rätt så mkt salt )
  • Koka det tills potatisen börjar bli realativ mjuk
  • VIKTIGT att röra om HELA tiden annars bränns det fast!
  • Smöra en ungsform och häll i bladnigen
  • Låt stå i ugn i mitten ( 175 grader ) tills den börjar få färg.

Middag.

Det här var våran super goda middag.
Potatisgratäng, vitlöksmarinerade kycklingsspett, babyspenat med feta!
Gissa, om vi var mätta? =). Kycklingen fick ligga i marinad från morgonen så att det verkligen fick dra till sig.
Reccept på världens godaste potatisgrat'ng kommer!

Baby baboooon

Jag håller på bli sinnessjuk HAHAHA. Leon älskar denna video, dansar, skrattar, sjunger med.
http://www.weebls-stuff.com/songs/Baby+Baboon/

Jeans

Leon fick nya jeans av farmor ( famo på Leon språk )
Det tackar vi för! Har velat köpa dom jätte läge. Finns på lindex för 199 :-

Pulka!

På förmiddagen tog jag ut Leon så han fick åka lite pulka innan snön töar bort helt!
Detta var suuper kul, han ville inte gå! Men vi gick till ica och handlade saker så vi kunde äta våfflor till lunch!
( adam har blivit smittad av mig som låg inne & va sjuk ). Leon är duktig och kan säga pulka. Och jag fick dra upp han för backen sen springa ner, ( han tar fart själv ) så stor min lilla plutt har blivit, snart två år. Vart tar tiden vägen`=/
Mina killar imorse <3

vad i.

Helt seriöst, Leon har fått för sig dom senaste dagarna att vakna kl 6???????? Det är ju ap tidigt. För nån vecka sedan fick vi väcka han för att hinna till dagis. Jag är SUPER trött just nu. ( dels för att jag är sjukt ) men ändå! Öh. Är väl någon slags fas, iallfall vad jag hoppas på! Han somnar ju liksom inte förns kl 21.00 på kvällen. Och gå upp vid den här tiden. Nåja, det går nog över? Eller så är det väl bara att vänja sig. haha.

Måna nya läsare.

Ser att jag har fått massa nya läsare. Så tänkte berätta lite om mig själv.
Jag heter då Paulina som ni vid det här lagret borde förstå ;D, är 23 år gammal ( ung ) . Och är förlovad med Adam. Vi har en Son som heter Leon och är 21 månader, ( blir 2 år i April ) . Just nu studerar jag på komvux för att bli behörig att söka till ssk utbildningen ( sjuksköterska ). På min lediga tid, hm vad gör jag då förutom att ha koll på min vilde? Har inte direkt många vänner i enköping, så jag sitter hemma och läser,umgås med min familj, ugglar framför datorn, tjaa..  Nu låter det som om jag har jätte tråkigt, men det har jag inte haha. Vet inte vad mer jag kan säga? Älskar musik,film,foto osv. Om det är något ni skulle vilja veta, hojta till, jag kan skriva nästan vad som =D.

OMG jag är med Iphone.

JÖSSES. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle skaffa mig en Iphone. Känns fortfarande lite.... konstigt!
Men det visar sig när jag får den nästa vecka, om den verkligen är så himla bra som alla säger, jag är tveksam alltså. Upp till bevis nu ;D ! Annars vet jag inte vad jag gör, eftersom jag ska ha den i två år? Men & andra sidan så lär inte en sådan mobil vara svår att sälja ;) !

Oh ja..

Fick g på första ECDL provet, del - operativsystem ;D ! Känner mig rätt nöjd, då jag tydligen hade läst på helt fel saker HAHA, hela 77 % rätt haha! Känner mig rätt nöjd. Blev en kebab till lunch också, sen vidare till öb med mamma, fynda lite pappernäsdukar och ett fotoalbum. Så nu väntar jag på mina bilder bara =/ .

New shoes

Tack mina fina vänner för skorna. Dom blir super snygga till våren & hösen =)
Tusen tack! Allt bra & fylla år ibland ;D

igår kväll.

Såhär somnade Leon igår ikväll! Super mysigt!

Sjuka jag.

Igår var leon hemma igen med mig. Jag va hemma på morgonen, gick till letionen och börjar må rent ut sagt skit.
( mådde ju redan as dåligt ) . Men gick hem så adam kunde åka tillbaka till jobbet. Mina lungor gjorde så ont. Ringde vårdcentralen och fick en tid. Lite röd i halsen och jag är "bara" förkyld. HM. Så bara att härda ut. Väl hemma igen på kvällen sväller mina ögon upp, och rinner gult kladd. JAAAA ögoninflammation. Yippii!!!!
Idag ska Leon till dagis, och jag ser knappt något, då mina ögon är helt igenkladdade och äckliga. Fy satan.
Inte kul alls =/

Så funkar det.

Så här ser hela piercingen ut ( anchor, dermal osv )
Det dom gör är att dom gör hål i huden med nått verktyg o typ gräver runt iaf vad det känndes som.
Sen trycker man i plattan i hålet, som är under huden. Sen ser man bara själva kulan =).
Så på sä sätt funkar det ;D Man kan även byta själva kulan om man vill...

Anchor.

Tada ! Nu sitter den där ;D

RSS 2.0