Ett stort jaaaaaa

Klara nationella provet i matte! Hahahah vilken lycka! Slutar med ett g i betyg! Väldigt nöjd tjej! Matte b nästa då ;)

Helgen.

I lördags åkte jag & leon till mamma & pärra, när vi kom fram åkte vi ut vennerbo så leon fick leka med sin nya kompis Nils, blev bjudna på rabarberpaj,saft och melon. Efter det åkte vi hem till Mamma och åt massa gott, och leon och jag bled jätte sjuka, dock va leon redan lite dålig, men blev ännu dåligare. Men, sen blev det eurovison, och bra att Loreen vann, allt annat var ju crap, som vanligt ;D ! Lilleman fick sova hos mamma o pärra då dom tyclte synd om mig som va likblek och mådde almänt piss. Men mitt i natten kom mamma in med leon då han hade spytt slem och andades dåligt =/. Så jag kinde inte sova så bra sen. Han pep när han tog ett andetag, orlig som bara den =/ ! Men när adam kom och hämta oss blev han genast mkt piggare och alert. HMMMMM. Hem på visning, vi funderar på köpa lägenhet/radhus. Vidare till västerås för att jag skulle få välja morsdagspressent, testa 1000 skor och inga passa? hum, så det fick bli nya påslakan ;D och taco till middag. Japp helgen i stora drag. hihi

Sommarfest

Idag var de sommarfest på dagis, vädret kunde inte ha varit bättre, strålande sol och super varmt! Det va knytis så tidigare idag lagade jag en tacopaj! Det fanns massa gott, kul att testa ny mat från olika kulturer. Vi satt på en filt i skuggan och åt! Kul att se Leon leka med sina dagis kompisar <3! Och Leon gillar rektorn Tomas jätte mycket haha, kan säga hans namn självklart kan han alla namn på sina dagisfräönar också! Uttalar namnen helt rätt också, duktiga älsklingen! Men mysigt hade vi iallfall! Va så varmt att han fick ha shirts & springa runt barfota hihi!

Matte

Nu är nationella prov i matte à gjort! Så skönt! 2 timmars hårt tänkande uuuha!

Uppsala med mamma <3

Idag var jag & kolla upp min arm! Fick el stötar på alla nerver i handen/armen! Kan säga att det inte var så himla trevlig upplevelse, Uha! Efter det gick vi upp till morfar o kolla hur han mådde, då han ligger på sjukhuset :( ! Sen in till centrum för att hitta ett ställe att äta lunch på! Blev en italiensk restirang på en uteservering jätte gott! Sen strosa vi runt innan vi åkte och hämta Leon , sen gick vi i handla glass och sen lite lek i lekparken! En bild på min fina mamma <3

Vår.

Bilder från Idag. ( mobilbilder )
  • Bild 1, ifrån våran promenad, bilden tagen på våran gård.
  • Bild 2. På finaste Bella & Leon som har skoj med såpbubblor

Härliga Söndag.

Började dagen med att lilla familjen tog en promenad ut i skogen, sen stanna vi på gården för att leka!
Lite Lunch & vila, sen kom Bella över på lite fika, jordgubbar & glass! Ut på balkgongen för att gö lite dumma vuxengrejer ( röka ). Sen kom Leon ut och ville blåsa bubblor. Himlans kul grej haha.

full proppad vecka.

Nästa vecka är det massa saker som händer.
  • Måndag : Dagis stängt
  • Tisdag: Jag ska till uppsala sjukhus
  • Onsdag: Nationella prov i Matte
  • Torsdag: Sommarfest på dagis.
  • Fredag: -
Haha. Ja, jag gillar när saker och ting händer ;D

Matt

Efter mkt letande efter Orly matt svart, så gav jag upp och testa detta. China glaze, ett matt överlack! Super nöjd! Ursäkta slarvmålade naglar, va så ivrig på hur d skulle se ut ;)

Förlovningsdag.

Idag har vi varit förlovade i 1 år. Älskar dig mest av allt, du & Leon är det som betyder !!

Äntligen!

Äntligen börjar saker & ting reda ut sig, HOPPAS JAG? Har fått en remiss till Neurofysiologi avd på Akademiska sjukhuset i Uppsala för undersökning av min arm, de ska kolla nervimpulsernas hastighet efter elektroniska stötar på neverna! De ska Alltså undersköka nervernas funktion med metallplattor! Hoppas de hittar nått? För att få ett svar på varför jag har så pass så ont i min arm, och så länge?. Gått med det i flera år, men nu senaste tiden har det varit konstant smärta, förut gick d alltod över efter nån dag. men inte nu =(. Ska dit redan den 22 maj, lite nervöst. Hoppas på d bästa ( Att de hittar ett fel )

utvecklingsamtal med Leon.

Gick hur fint som helst!! Bara massa bra beröm ( man blir ju lagom stolt ). Hon sa att han pratar väldigt mycket, och att han kan massor av ord, han pratar väldigt mkt för sin ålder tydligen! Och gör sig förstådd via meningar och ord, och att fröknarna alltid förstår honom ( nån gång händer det väl att han inte kan nått ord, men då tar han i hand o visar vad han vill eller menar ) ! Vilket är väldigt bra för hans "unga" ålder haha. OCh han gärna leker med de äldre barnen speciellt, V. Vill inte skriva ut namn på ett barn, eftersom jag aldrig har pratat med hennes föräldrar. så vi kallar henne för V =D . Blir väl kanske lite tråkigt när hon byter till den äldre avd. Men men. Sen att han va väldigt social och framåt, och nyfiken. Testar allt, och är med på allt. Woho.! Och att han kan de flesta färgerna och att han kan räkna siffror ;). Och sjukt bra balans då han börjar gå balansgång på saker haha ;D! OCh att det är väldigt impas att han kan så mkt, hihihi.
Mammas & Pappas älskling!!

LESS LESS LESS

Mina stickningar i fingrarna börjar avta! Men, har fortfarande ont i skit armen? !!!!! Äsch, det är väl bara o proppa i sig alvedon, som läkaren bad mig göra, fast det inte ens hjälper!! Jösses!
MEN MEN.
Hoppas dom ringer tillbaka, för nästa gång ska jag skälla på dom, och säga att skit i stickningarna, gör något åt armen istället, och lägg mer tid på det!! För det är ju fatiskt det jag sökte hjälp mot 1a gången för ca 2 månader sedan, om inte mer? Och vad har jag fått för hjälp? Hm alvedon!!! ?

Nä nu!!!

Är jag mer än riktigt less på min förbannade j*vla arm! & sjukvården gör mig inte lugnare heller!!! Var hos ortopeden! Och va sa han? Hm att han ska ringa till Uppsala, & sen ringa till mig och boka ett nytt besök! Detta kosta mig 100:- ! Och fråga om jag verkligen känner stickningar i de fingrar jag visade?? Jaaaas! Men tydligen va de konstigt, för att de tillhör två olika nerver! Men seriöst, det är inte mina stickningar jag klagar på, utan att jag konstant har ont i armen!! Men det verkar inte va en enda j*vel som fattat det? Alla ska bara prata eller fråga om vilka fingrar det sticks i!! Åh! Ingen bra dag!

Skylt

Idag satte jag upp leons namnskylt som jag beställt hos en tjej här i Enköping, som gör dom! Jätte fin & nöjd! ( dock är färgen på väggen inte rättvis )

Pic

Jag & Bella hade glass dejt nere på torget! Två bilder som jag tog med mobilen ;)

Blommor

Var iväg till ÖB och hitta fina zinkhinkar, som jag plantera blommor i! Glad tjej !

Haha

Jag & Leon satt och skratta ikapp när vi tog bilder! Hahaha Goa unge!

Ikea

Blev en tripp till Ikea idag! Köpte mer delar till leons tågbana, plus massa annat smått! Sen till Ica för att handla lunch! Blir hamburgare & strips plus hallomi, efter d blir set jordgubbar & glass för mig & Leon ;) ! Gott!

Valborg

Blev att hämta Adams föräldrar på Arlanda för att sedan åka hem till dom & bjuda på mat! Blev grillat! Mums! Sen åkte vi hem och tog det lugnt! Hoppas ni hade det bra ;)

RSS 2.0