30/3

igår blev det att bjuda över lite fina vänner för lite alkhol och annat skoj. 
Väldigt lyckat =) . Vi filmade nästan hela kvällen, vi lät adams nya filmkamera stå på.  JAG VAR NYKTER .. haha. drack endast lite cider, för jag skulle upp kl 07.30 för att jag skulle stå på loppis idag med mamma. Men himlans kul hade vi iaf. =).

Rip

Idag fick vi veta att en liten kille på leons avd på dagis gick bort i helgen! Så himla tragiskt! Så vi skrev i minnesboken och lämna en nalle som hade en t-shirt på sig o så drog det kram på! Sen skrev vi vila i frid kompis från Leon! :(

Ord

Leons nya ord är målarfärg, som poppa ur munnen på han när han gungade!!

Lördags mys

Impuls åkte hem till mamma & Pärra i lördags! Adam körde. Vi grilla och ush så gott! Nu får sommaren ta i komma <3 sen idag rensa dom garaget, mamma ska öppna en butik igen haha! Fast denna gång i deras garage, och det blev loppis på uppfarten! Jag tjäna 500:- så när babe kom o hämta oss blev det att åka till Ikea för att köpa en ny matstol till Leon :) tror att hela Sverige va på Ikea ;) dumt & åka dit på en söndag efter löning haha!! Men stolen fick vi med oss hem iaf :) ! Nu blir det mys med Adam! Leon sover ? Det e tyst iaf haha!!

Fredagsmys

På eftermiddagen åkte vi ner till fotbollsplanerna o sparka lite boll med Leon! Adam ville röra lite på sig ( han äter ju penicillin i får inte träna ) det var super kul och skönt och komma ut! Bella följde med oss! Sen hem för att äta lite, sen senare kom Bella och kolla på film med mig, och självklart popcorn till! Mys!!! Ja juste, jag och Adam åkte till Västerås under dagen för att leta pressent till Leon! Men vi ville fundera på priserna! Och åkte till en butik här i Enköping och där var den 100:- billigare så då slog vi till haha!! Han ska få en blå/vit trehjuling hihi!!

Pic

Sitter just nu på rehab! Mamma kollar upp sin hand !! Och fick tråkigt därav bilden. Egooo

Samhällskunskap B

Slutbetyg: VG ... Woho! Är något nöjd just nu ;) ! Och en bild ifrån imorse när jag väntade på att Apoteket skulle öppna

hej o hå.

idag var jag hos läkaren, äntligen! ( har hafy problem med min arm/handled i över 1 år nu ) till & från! Men nu har det suttit i en över en vecka konstanT!! det sticks,o det hugger,och det pulserar, i fingertopparna, och det strålar upp i armbågen. Ska iallfall äta ipren nu i 30 dagar + gå runt med en hanledsskena, om det inte går över ska jag gå tillbaka. Det kan vara karpaltunnel. Så hoppas det går över =/ för det är riktigt iriterande! Ibalnd kan jag inte greppa ett glas =S öh.

Lilla älskade Leon

Idag blir leon 23 månader. Och det innebär att han fyller 2 år om en månad! Jösses, vart tog tiden vägen? =S.
Känns riktigt konstigt att det är snart två år sedan. Haha! Nåja. Mamma & Pappa älskar dig mer än allt annat!!
BEBIS MAGE VECMA 39, ca 2 veckor innan Förlossning, ( gick över 10 långa dagar )

Nytt i hallen



Vi möblerade om här om dagen! Så nu fick vi äntligen anvädning av bordet. Så det fick bli en ny kruka o blomma. Super fint! Känns lite mer välkommande nu i hallen. Ska även hitta nå fin ljuslykta också =).

Nytt till Leon

Blev en ny vår jacka och nya skor, en t-shirt med bärgarn ( ifrån cars )

Pic

Bild på nya panelgardiber, ( bilden e lite dålig ) men oj vilken skillnad det blev, jätte ljust o fint! Sen en bild på den nya kökshanduken :)

Västerås

Har haft en mor & dotter dag idag! I Västerås, blev lite shopping, lunch på Ikea och massa skratt!! Kom iaf hem med en ny tvättkorg, kökshanduk och en fin family ram! Plus att mamma fick med sig mina gardiner jag beställt på en sida på nätet! Nu har jag förbaskat ont i ryggen! Och en sjuk älskling (Adam ) som går på penicillin :( vi blir aldrig friska!!! Om Leon inte slutar hosta tills på måndag så ringer vi o bokar tid, ifall han också behöver de :/ Uha

Leons pojkrum

Så här ser leons rum ut! Det mesta är ifrån Ikea haha! Allt förutom leksaker och gardiner! Tyget är köpt på Åhléns! ( han ska få ny säng när han fyller år! Då han inte alls längre trivs i en spjällsäng! Blir en i samma serie som hans bord o stolar! Lägger upp bild sen när jag sitter vid en dator!!

Men!

Leon = fortfarande feber!!! Haft det sen i onsdags:(! Så värdelöst! Nåja!!! Han har förresten lärt sig göra kullerbyttor! Vilket jag tycker är helt fantastiskt! Trodde man lärde sig det när man va runt 4-5 år! Annars e Leon tidig med det mesta! Han kunde göra allt man ska kunna på 3-årskollen!!! De sa hon på BVC när vi va där på 18-mån kollen ! Hihi!! Adams mamma ska komma hut på morgonen så jag kan springa iväg o göra matte prov! Tack snälla! ( Adam är på ett möte med kommunen , så han kunde inte ta ledigt idag ) :) !

Ankor

Idag efter jag mötte upp 2 tjejer som köpte saker av mig så gick jag o Leon ner till hamnen o mata ankor !! Han skratta o tyckte de va jätte kul :) sen gick vi längst ån till ö-riket o mötte upp älskling för lite lek i fina vädret :) mys på det! Är rätt impad att Leon säger anka till 1 ankA och ankor till flera!! Duktigt tycker jag ! Ikväll blir det mys! Har bakat kola kakor till min Adam ;) hoppas ni får en trevlig kväll !! ( bild när vi va ute + när Leon trycket i sig 8 plättar? )

Till Leon?

Ny vårjacka till Leon kanske? Me like! Plus att den liknar Adams haha!! Hitta den på kaphal

Sjuk

Helt värdelöst! Leon = 39,4 graders feber IGEN! Nåja vi gick iaf va feberfria i 2 veckor :( ! Tur att han är super pigg o super glad när han är sjuk! Iaf nu! Som en durasell kanin , undrar var han får sin energi ifrån? Bara att han äter typ inget just nu, lite yoghurt o blåbärs soppa o frukt! Nåja bättre än inget ! Imorn om Leon e lika pigg o glad, ska vi ner till stan i köpa en ny vårjacka till mig :) awsome ;)

you will never..

Här är en tavla jag gjorde till min fina vänn Bella. Som hon fick på tjejmiddagen. Väldigt glad blev hon.
Jag fixa texten mamam gjorde resten. Denna modell finns även att köpa för 130 :- ( vill du ha den skickad så går det också ) .  Visst är den fin? =) ! Om du gillar latlig stil, gå med hennes grupp på facebook, Hem & trevligt

Tavla.

Som ni kanske inte vet så älskar jag ugglor! Och här är min nya tavla, som min mamma har gjort!
Hon gör även massa annat fint som hon säljer!!! Jag beställde denna utan knappar som ska sitta på. 

Kan beställas med svart eller vit ram
Mått: ca 13x18
Pris: 55 kr
( om man inte bor i närheten kan man få det levererat med posten )

Visst är dom fina?  Jag är riktigt nöjd med min som står i köket!

ord.

Leon har börjat komma igång på riktigt med att bygga meningar, nu säger han verkligen meningar.
Mamma den ja ha, aaha mmm den ja ha ( mamma den vill jag ha ) ! Haha så står han o pekar på alla dvd-filmerna i hyllan. Söta unge! Sen nyaste ordet är hejdå. Låter mer hedå och sen säger han kom. När han vill att man ska komma. Han är så duktig, och så skönt att man kan "kommunicera" på ett helt annat sätt när man förstår. Han kan de flesta orden. ( de vanliga ) . Plus att han kan räkna till 10, och kan alla färger, tillomed lila. Orange är fortfarande lite svårt att utala men det börjar ta sig!!! Dom på dagis är helt chockade att han kan det där redan. hmm. Haha lite stolt blir man ändå. Vi har även börjat pott träning, då han själv säger potta o pekar på den o säger kiss, bajs. =) . Sen går han dit o sätter sig, men kommer aldrig något haha. Så kul o se att det går bra fram! =)

SÅ besviken.

Ja så jäkla besviken! Fick svar på ett arbete i samhällskunskap B. 
Fick bara G. Och jag trodde seriöst på ett VG, då jag kännde mig jätte jätte jätte nöjd. Men nepp. Tvi fick jag =( . Så surt alltså =( . Men som bella sa, bättre G än ett ig. Mjo men ändå =/ .

Cool kille

Sa mamma soool. Sen ville han ha mina solglasögon!! Måste nog köpa nya till honom ;)

Leka kiosk

Igår åkte vi till mamma o Pärra ! Mötte upp mamma vid Åbergs museum, och lekte i den nya lekoarken ute. Leon tyckte de va jätte kul o skulle testa allt! Sen kom Pärra, då gick vi in o fika. Sen lek inne i kojan dom har där, hur häftig som helst, ser ut som en djungel och Leon ville inte åka därifrån :p . Sen centrum för att hadla mat , tog as lång tid, då Leon fick en liten kundvagn och la allt han kom åt där i. Min buse. Sen sov vi kvar här. Leon sover fortfarande med mormor :) . Ikväll blir det tjej middag hos Bella, smörgårdstårta o vin. Ser fram emot det hihi. Bild på Leon när vi leker kiosk , jötte kul i se när han leker

Jobbigt läge

Lite jobbigt att jag inte kommer in i lägenheten just nu. Har precis lämnat Leon på dagis. Sitter nu i trappan o väntar på låssmeden, som ska försöka öppna dörren. Suck. Är så hungrig haha. Tur att man kunde låsa när vi gick, men skulle va kul om man kom in också. Haha inte så konstigt att det knappt gick i få in nyckeln.

RSS 2.0