Lastpall

Min kära mot har gjort en planteringshylls till mig! Sv en lastpall!
Den är inre färdig planterad ännu!
Men super nöjd. Den hänger ite på balkongen.

Mygg

Idag fick vi konstanterat att Leon är allergisk mot mygg, eller överkänslig.
Så han har fått härligt svällda händer, två bulor på skallen. Stackars barn! Han säger att de gör ont, och inget 
kan man göra :/ ! Så han fick allergimedicin samt kortison salva. Min lilla Leon <3.
 
 

Morsdag

Adam & Leon hämta mig i Bålsta! Då jag kom hem till mamma 5 på morgonen efter jobbet på bröllopet! Inte en chans art jag skulle kunna ta mig hem så sent :p ! Fick fina blommor av Leon :)! Sen laga Adam en god pastarätt med bacon & vitlök, grädde osv! Till efterrätt blev det hallonpaj, den gjorde jag själv! Haha. Mysig dag! Fast man va lite små seg i början haha ^^

Bröllop

Jätte fint väder fick dom på sitt bröllop! Perfekt då vigseln va på en brygga! Jag kunde dock inte gå dit då jag hade fult upp led att fixa maten ! Sedan hade dom ett motorcykel kortege på ca 50+ hojar! Missa även detta! Men kan tänka mig hur maffigt det va! Men, att jobba 14 Tim på ett bröllop var väldigt tungt! Min rygg palla inte! Fy! Men sedan efter antal glas vin kändes det inte längre hahaha! Men det gjorde mitt huvud dagen efter :p ! Men glada o fina människor! Sista timmarna röjde jg loss på dans golvet, då jag inte stog i baren! ( 180 gäster ) så det var ett stort bröllop, biker bröllop ;)!

JObb.

Imorgon ( Lördag ). Ska jag åka och jobba på ett bröllop. Så hej detta kommer va nytt det med, haha!
Men vad gör man inte för lite extra pengar i plånboken? Så nu ska jag inviga mina svarta jeans med högmidja. Måste hitta en HELVIT topp/blus/skjorta, då jag absolut inte äger en helvit. Haha. ? Det mesta är med tryck el hel svart :p . Hmm
 
Jag måste måste verkligen göra ett nytt id-kort. 

DÅ jag faktiskt inte har haft ett på vet inte hur länge.. ? Har gått runt med mitt pass haha. Och det går ut  i Juli,
måste ha ett Id-kort när vi ska ner till GBG, ifall man blir sugen på en öl eller så ;) ! Gjorde det passet när jag tog studenten, åkte till Turkiet med mina tjejkompisar, en riktig festresa om man säger så haha. fy ! Förstår inte hur man orkade festa 6 av 7 dagar? Bah. Nu tar man en öl och blir dödströt, haha måste vara åldern ;) ! 
 

Baka.

Snart ska jag baka kanelbullar för första gången i mitt liv, själv. Ja, jag som älskar att baka har aldrig gjort detta innan haha! Mestades för att jag inte har en köksmaskin, vilket underlättar just när man ska baka bullar =).
Men fick låna min svärmors, så nu jäklar hoppas vi på goda kanelbullar! MUMS.

Haha,

Leons "nya" uttyck!
 
- Det är tråkigt
- Vänta, jag sitter och tar det lungt
- GÅ Upp NU, PÅENGÅNG
- Typiskt!
 
Alla dessa roliga kommentarer kommer titt som tätt, i rätt roliga samanhang!
tex; 
 
- Kom leon, vi ska klä på oss och gå ut.
- Vänta, jag sitter och tar det lungt.
- Men kom och sätt på dig skorna så går vi ut och spelar fotboll.
- Men Typiskt.
 
- Leon, gå och tvätta munnen och händerna ( efter maten ).
- Nej, jag vill kolla på tv
- Men du får inte sätta dig i soffan förns du har tvättat dig
- Åååh typiskt också
 
- Leon dags att byta till pyjamas
- Det är tråkigt.
- Allt är ju tråkigt nuförtiden?
- Ja kommer.
 
haha jag dör, vart får han allt ifrån? Allt ska ta sååååååå låååååång tid, Vad det än gäller, antingen ska han sitta och ta det lungt? eller så är de döö tråkigt. HAHA? Åh. ibland är det rätt frustrerande, speciellt när man kanske har en tid att passa, då ska han minnsan sätta sig när och äntligen ta det lungt? haha! Min goa fisunge vad jag älskar dig. 

Slick-puss

Slick puss av Leon och en väldigt glad mamma! Haha

May. 22, 2013

Växer fort

Min lilla låda, det växer så fort ! Wii

12 juli

Jag vill att det verkligen ska bli 12 juli NU.
Vill veta om jag kom in på högskolan. Men om man kollar på förra årets intagningstatestik så lär jag komma in.
Om man kollar via högskolepoängs urvalsgruppen ;). Låg en bit över "gränsen"  för Förskollärarprogrammet! Och betygen hade jag 12.85 av 22, så det är ju inte helt fel det heller. SÅ jag hoppas verkligen jag kommer in i höst. 
Vad gör jag annars? haha. Inte direkt lätt att hitta ett heltidsjobb så fort?! Får väl då hoppas att båda mina vikarie jobb behöver massa hjälp. I värsta fall, få jag göra om högskoleprovet och söka igen med start i Januari, men jag är så taggad, vill ju börja nu ahaha. 
 
men men.
Så jag håller alla mina tummar och tår. 
 

Barnfri kväll

Igår hade jag och adam en barnfri eftermiddag/kväll/natt! För att kunna ha liten egentid, med mysig middag.
( För att fira våran förlovninsdag som var tidigare i veckan ). Jätte  mysigt hade vi iaf. Kolla lite på hockey först, film, middag, och sen mello. Mycket skratt och, underbart att få bara vara "vi"  för en stund! Det tror jag man behöver ibland. Visserligen saknade jag Leon. Men att veta att han endast var 5 min med bil ifrån oss gjorde saken ännu bättre haha. Han var hos farmor & farfar och hade det skoj ist =).
 
Men det blev en god pastagratäng med; lufttorkadskinka, parmesan, port salut, och ricotta, med en fetaost creme, som är gjord på turkisk yoghurt, samt lite sallad.. mmmmmmm. Satt fint! 
Haha. Skulle bli efterätt med glassen jag gjorde under dagen, men vi var så mätta. Så det blev lite chips istället. haha. Och nån öl och cider ! Så efterätten åt vi idag, med Leon <3
 
 
Goda middagen
 
 
 
hemmagjorda glassen och friterad banan <3
 
 
Vi <3 haha!
Älskar dig, tack en fin middag och mysig kväll !

Odla

Min mamma har gjort en liten back med planteringar till mig, med gräslök, persilja, och sallad! Som växer väldigt fort just bu på min balkong! Bara nån dag sen såg det ut så som det är på bilden! Kul och skönt med egen sallad osv! :)

Jösses

Läkarbesöket här om dagen blev ett rån på Apoteket! 815:- för nya allergi mediciner! Kan då säga att alla är INTE uthämtad ännu! Då dom inte fanns inne! Fysatan, rent ut sagt, varför ska det va så dyrt? :/! Sen kosta ju själva besöket 200:-! Meeen, dom hjälper, kliar inte alls el svullna ögon! Så ska hämta ut de andra två på måndag tror jag :)

Jobb

Igår var mitt "första" pass ! Dvs första gången jag jobba själv utan att gå bredvid någon! Och inte nog med det, jobbade själv 30 min innan nattpersobal kom! Och på 30 min kan väldigt mycket hända! Men det gick bra! Alla kunder ( man får inte säga patienter, då det inte ska låta som ett sjukhus ) var så snälla mot mig och förstog att set va svårt för mig med ett nytt ställe och nya människor! Så tack för tålamodet, allt gick inte så snabbt :p ! Idag blir det att jobba till 21:00! Skönt att inte gå till 22 som jag gjorde igår :)! Något trött haha! Men jag är nöjd att det ändå gick så bra!

Göteborg-Liseberg

NU är Göteborgs-resan bokad. Vi är 4 st som åker, Jag,Adam,Joakim,Jimmy! ( barnfri resa ). 
Kommer bli awesome. Längtar!
 
 
(stugan vi ska bo i )
 
 
2-dagar på Liseberg, jag kommer bli som ett barn på nytt ;D

Vårdcentralen

Idag står jag inte ut en dag till med min allergi. Så ska till vårdcentralen, har typ under mina år testat ALLT som är receptfritt, och, hell to the no, inget funkar?. Plus att jag har astma, så blir det extra jobbigt nu när allt slår ut.
Inge snor som rinner, men det kliar, svullna ögon och slemmig hals. Jag avlider ! Det är sjukt jobbigt. Samt att jag blir så extremt trött av detta. Ush. Så hoppas läkaren kommer med ett bra förslag =/, förra året blev det halva apoteket för att jag ens skulle kunna andas, två nya astma medciner, samt betapred som är  ett kraftigt verkande kortisonpreparat som hämmar inflammation och allergiska reaktioner. Så hej våren, du är välkommen, men låt mig få adans ;D !
 
 

14/5

Idag har jag och Adam förlovningsdag! Kan knappt förstå att det redan har gått 2 år sen han tog upp asken ur fickan vid matbordet haha ^^. - vi hade bestämt oss tillsammans att vi skulle förlova oss, och provade ringar, men gjorde inga gravyrer för vi ville testa dom igen så dom verkligen passa ( jobbigt att byta stl annars ) haha. Men, min karl fick en briljant ide att bestämma dag själv och gjorde detta i smyg :D ! Så jag blev ju lite paff, för jag trodde ringarna bara var försenade haha. 


Jag älskar dig nu och föralltid <3
 

Helg

De senaste dagarna har vi bara varit ute och njutit av de fina vädret. Därav dåligt med inläggg. 
Men jag har iallafall klippt av mig håret, nu är det riktigt kort! Men så skönt! I veckan blir det att jobba tors, fre samt söndag, lite nervös, första "passet" , dvs att jag inte kommer att gå bredvid någon, utan nu tycks det vara dags att jag ska kunna gå själv, jag är livrädd hahaha. Tänk om jag gör fel? Tänk om jag håller fel och gör illa personen? Hjälp haha! Nej men personalen får väl ta hänsyn till att jag är helt ny och kommer säkert fråga om hjälp vissa gånger, speciellt om det krävs maskiner och lyfthjälp! Dom kan jag knappt :/ men men, ja juste ska gå på en avdelning jag aldrig har varit på! Haha spännande ! skönt att få jobba lite, bra betalt sen! Längtar tills jag kommer börja plugga igen, är ju så rastlös när jag bara går hemma, eftersom jag inte har fått så mycket ännu! Just nu är jag och Leon hos min mamma och myser, Leon ligger i sängen och läser saga med mamma ( mormor )! Hoppas ni har haft en toppen helg alla läsare

Härliga värme

Idag har vi i princip varit ute hela dagen! Lite lek på gården, sen ner mot stan, hade möte på arbetsförmedlingen, sen glass på torget! Årets första mjukglass, mums! Gick promenad längst ån! Sen strosa runt innan Adam skulle klippa sig! Hahaha! Som visade sig att han hade tid imorn ;) killen med kollen? Men vilken härlig dag <3! Sol och värme wiiie! Jag boka även en klipptid! Set behövs verkligen! Så på fredag ryker kalluffsen!

Så.

Nu har man gjort lite nytt på bloggen.
Behövdes verkligen in en ny header. ;D ! 
 
 
Leons nya jacka, den är mörkgrän, super snygg, hans skinnacka blev lite för varm nu :) ! 

Ute

Idag har jag & Leon varit ute i 4,5 timmar! Mamma kom förbi med bullar och jordgubbar! Jag koka kaffe! Så satt vi i solen i lekparken <3! När hon skulle hem, släppte hon av mig & Leon på ok, köpte glass till Leon, sen tog jag en Powerwalk på 4,57 km ! Riktigt skönt men jösses va svettig jag blev! Aha ^^! När vi kom hem hade Leon somnat i vagnen så han fick sova tills älskling kom hem ifrån jobbet! Så nu har vi ätit middag och jag är i matkoma! Hoppas på fortsatt bra väder!

RSS 2.0