Bullar

Mm så gott med nybakade bullar! Mina vanilj blev helt klart goast denna gång, annars älskar jag kanel!  Men fick ont i magen efte alla man proppa i sig haha ^^


Sen blev set idol Mys för mig & Leon! Adam bokade stora tv i vardagsrummet för lite spel med vänner ! Så vi kröp ner i sängen & kika ist =D och han somna i min famn såååå mysigt ibland får msn somna  i mammas/pappas säng





Jacka

Här är leons nya höstjacka :)




Höst nytt



Ljusfat och ljushållare från åhlens 

Läkaren...

Igår fick Adam mig att till att ringa läkaren! Som jag borde ha gjort för 3-5 år sen! Ni som känner mig vet att jag har världens problem med min mage :/ ! Har alltid envisas om att det går över! Men det gör ju ite det! Har trott jag är laktos intolerant , men eftersom det inte har hjälpt på många år så börjar man ju tveka på det! Det började redan när jag va i tonåren .. ! Så på tisdag ska jag dit och undersökta min mage :/ ! Kommer troligen få ta blodprover för att se om det är någon annan allergi :/ mardrömmen skulle va om man är gluten allergisk :(! Vad 17 äter man då liksom? Nåja, tankarna far runt i skallen! Men skönt att man äntligen tog tag i det haha bättre sent än aldrig! :/

Höst nytt

Igår var vi iväg ch köpte höstkängor till Leon! Inte det lättaste att hitta!! Fanns i princip bara vinterskor i butikerna :/ ! Men hitta isf dessa, vad vi trodde är att dom va röda i detaljerna! Men när vi kom ut till friska luften visa de sig att dom va rosa haha! Men vad gör det?

Sen en ny mössa också! Den kan man ha ut&in också, då blir den vit/svart randig :)!



Maskerad

Oj oj, vilken lördag, kan ju säga att det var fullfart från start.
När adam åkte kom mamma hit, jag och leon hade klätt ut oss, för vi skulle ha maskerad.

Himlans kul tyckte leon. Men nästan direkt efer att mamma hade kommit åkte vi iväg på loppis, som inte var så mkt att hurra för direkt, sen vidare ner på stan för fika. Mums. Sen lte shopping, kom hem med heeeela två värmeljus hållare :p ! Sen till godisgallerian så leon skulle få plocka lite lördags godis, och duktig va han.
Han tog bara 1-2 st av varje, ( dock inte av allt som fanns, finns över 1000 sorter ) haha. Men av det han fick,
dvs inge choklas / nötter / el hårda karameller. Sen blev de in på ica för att handla lite mer onyttigt tills kvällen.

Hem, och sen klädde mamma ut sig till prinsessa, jätte fin va hon, med sin prinsess klänning och alla fina smycken och krona och sin stav hon hade gjort. Sen efter en stund gick vi ner till kina restuarangen, och vi va inte alls nöjda med maten, så dit blir det inga fler besök till . Tyvär, då det bara finns 1 ritkig kina här i enköping.

Promenad hem i mörkret, på me pyjamas, tända ljus, mysa ner oss i soffan och kika på film som Leon har planerat i 1 vecka, Hajar som Hajar, men han somna efter 10 min, då va klockan 22:?? nått. haha. 

Jag och mamam valde en annan film sen, och ja somna, och sen vakna jag när filmen va slut haha.
 
Tack för en trevlig lördag mamma =).
 
 

27-års dagen

Idag fyller älsklingen hela 27 år, grattis min älskade ! Leon & Adam sover fortfarande, jag har hunnit baka bröd! Så funderar på väcka dom redan nu haha! Så brödet fortfarande är varmt & härligt! 
Hoppas ni får en underbar lördag! 

Klipp klipp

Mitt hår växer så fort! Och jag har inte kunnat klippa mig på hela sommaren så jag jobbade, sen hade hon som klipper mig semester ! Men nu så! Hej då hockey frillan, som jag ofrivilligt gick runt med haha! Hade toffs nästan varje dag för att dölja detta haha


Före....


Efter

Overall

Leon ville inte direkt ha den fäegen jag hade tänkt mig! Så han valde denna enormt gröna ist :)! Men han va nöjd så så fick han den! 



New

 
 
 
Ny blomma i sovrummet, eller en växt är det! 
Blev super fint .
Sen en bild på en extremt smaklös honungsmelon, smakade verkligen nada. =(
 

Västerås

Idag ska jag & Leon åka till Västerås med Adams föräldrar! Adam jobbar ite i erikslund ( srort shopping centrum )! Så då passar vi på att åka dit och hälsar på :)! Blir att kika på overall och nya gummistövlar :)! Vinterskor väntar vi på att köpa, så svårt att veta vad för storlek han kommer ha när det är dags!

Jag & Adam vaknade 07:30! Leon ligger fortfarande och sussar (08:36)! Tröttmössa! Bra att han sover it nu när han är lite krasslig!

Ha en bra lördag!

Soffan

Bild på våran nya soffa!
Ska försöka hitta en matchande orange filt också :)! Soffan ser liten ut på bilden! Men åh så stor! Jag kan ligga raklång på vanliga delen utan att störa Adam på andra sidan! Haha och jag är ändå 171 lång ;)! Mkt större än den andra! Sååå skönt

Fredag

Imorse ringde boendet jag är Tim vikarie på och fråga ifall jag kunde hoppa in! Javisst! Så idag blev det jobb 09:00-13:00! 4 timmar är bättre än inga timmar!!' Men satan i gatan vad hungrig jag var när jag sluta ( hade igen rast )!

Så hem till mina sjuka killar som varor dåliga båda 2 sen i tisdags ! Leon har feber & halsont ( hoppas de inte är halsfluss )! Så om de inte går över tills måndag så Ringer jag vårdcentralen! Äter knappt mat men glass går ner, jätte hes är han också, stackaren! Och min stora Karl har feber och jätte förkyld! :(!
Hoppas jag håller mig frisk iaf!

Nu sitter vi alls 3 i soffan och myser framför fotbollen som snart börjar! Jah & Leon mumsar popcorn :)!

( Leon har pimpat min mobil med klistermärken, utan st jag visste om de ) haha!

RSS 2.0