Leon säger..

Leon sitter i sitt rum själv och leker.. tills man hör
 
- Ingen ordning alls...
 
HAHAH gullunge! ( han tycker sitt rum är stökigt ) humm..

Leka.

Mitt fina hjärta

Kolmården

Ser nu att mitt inlägg innan kom upp bu? Fast jag skrev igår..! Nåja idag åkte vi till Kolmården ! Super kul! Leon va super duktig i bilen, gnällde inte en enda gång på 2&1/2 timme! Han va så glad att äntligen få åka! Kolla på massa djur och klappa en hel del! De sista som hände innan vi åkte hem va att lilleman blev biten av en liten apa? ! Ringde 11-77 ifall han behövde stelkramp spruta! Men icke sa Nicke! Skönt! Vi hade iaf en super bra dag! Skratt och mys! Älskar dessa dagar man är tillsammans och hittar på något "större"! Och ännu bättre känns d när man har en liten kille som bara är så lycklig! :) hoppas ni har haft d bra :)

Bada!

Idag åkte jag Leon och Kicki ( svärmor, leons farmor ) till bresse! Lite plask och lunch <3! Sen hem till Bella som bjöd på tårta med godisbilar, gott! När vi kom hem sp kom även älskling som varit iväg o åkt skateboard :) ! Nu på kvällen somna Leon i min famn medans vi lira Xbox ! Gick inte att få liv han! Tur att vi ska upp tidigt imorn! Han brukar annars sova 20:30-08:30! Så förstå hur tidigt han vaknar imon haha!! Skönt att han vaknar själv och kommer till våran säng och sover vidare i nån timme ;) lyx! Så skönt att slippa behöva vakna shah!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1821318/images/2012/pic_50142cd6ddf2b377690000ef.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1821318/images/2012/pic_50142cd79606ee2c89000112.jpg" class="image">

<3

Så här fina blev mina killar! Åh vad jag älskar er! Har världens finaste son och världens snyggaste Karl ;)

New hairstyle

Leon & Adam klippte sig här om dagen! Och aldrig trodde jag att Leon skulle sitta så stilla! Men de gjorde han! Han såg riktigt Stolt och stor ut i stolen <3! Hihi första frisör besöket avklarat!

Examination

Har nu avklarat två kurser, psykologi À & B ! Fick G i slut betyg! Riktigt nöjd! Då jag tyckte det var relativt svårt! ( läser just nu på distans ) så inga lektioner! Men ännu mer nöjd att jag fick VG på mitt arbete, skrev om att leva med adhd! Och vilka problem som kan uppstå i vardagen! Så himla nöjd! Mamma fällde massa tårar! Även hennes sambo! Om du vill läsa så skicka mail på fb :)!

Nytt till sovrum.


Äntligen har vi köpt en sängstomme plus två avlastningsbord. Som kommer efter flytten hem till oss. Toppen!
Ska bli så skönt att få ett sovrum, woho
.

Star Wars fynd

Här är ena fynder på Åhlens, kan ni förstå att tröjan bara kosta ynka 40:- ? Hallelulija sa min plånbok ;D ! Haha. Jag har en tröja likadan fast t-shirt ;D ! Haha. Får matcha varandra någon dag...
 

Söndag.

Idag kom Mamma & Pärra på besök. Blev en promenad längst ån hamn cafet. Där mata vi ankor och åt en god lunch. Vidare på en loppis, fynda inget alls =/ ! Vidare ner på torget för lite glass, nom nom. Fynda på Åhlens,  till Leon, ( kommer bild ) och en tjocktröja, man bara måste älska halva-rea-priset! ;D !!!
 
Jag innan vi gick ner för att möta mamma o pärra.
 
 
I klosterparken =)
 

Leon säger.

På väg in, ( hela familjen efter lite lek ute ).

- Leon här ska vi gå ( Leon är på väg åt fel håll )
- Hejdå Bananer.. *skrattar och cyklar iväg*
 
HAHA? what?

Iron Fist

JUST LOVE MY NEW SHOES
 
 
 
IRON FIST <3

Bebis besök.

Idag var Micke & Pernilla här på besök med lilla vidar. Grabbarna körde gocart medans vi va hemma med barn =).
Bjöd på en blåbärs paj och kaffe, för oss som dricker det ;D ! Trevligt. Prata även om ett besök till Kålmården nästa helg, hoppas!
 
Pernilla Och Vidar
Leon tittar och klappar vidar, nöjd kille?
 

Flytt.

Nu är vi igång med flytten. Packar och rensar och kastar! Puh. Om två veckor får vi nyckeln, så då blir det att åka direkt och börja måla två rum ! Sen själva flytten blir på helgen =D kommer bli awsome.

Nails

 
 
Silver lack + ett glitter lack ifrån HM. Relativt nöjd med resultatet. Silverlacket behövde jag bara måla 1 gång för att de skulle täcka bra! Plus för det.

Camping

I tisdags åkte jag och Leon till Skokloster camping, för att campa 1 natt haha. Mamma & Pärra var med husvagn. Det var super mysigt och leon tyckte de var jätte spännande. Han sa super spänande. Haha. Söta unge.
Och igår ( Onsdag ) åkte vi hem på eftermiddagen, inge roligt väder, men när vi åkte hem, så kom solen. SÅ tyiskt. Jag,Mamma,Leon åkte till skokloster slott, blev runderade på slotts cafet, sen klappa hästar, leon skulle rida sa han, så på med en hjälp, och upp på hästen, men då blev d läskigt. Men ett steg va ju att han faktiskt våga sig upp =D. Sen kolla på kossor, och kaniner. =). Kossan hette Sally, Leon älskar d? =S alla hans bilar heter Sally? Och om han får en lillasyster ska hon heta Sally. HAHA WTF? Tror han har fått det ifrån Cars.? Hum.
 

Skara.

Vi hade det toppen, ( dock lite dåligt väder ). När vi kom, så ös regna det, men va gjorde de? Lyckades grilla iaf haha. På lördagen var det sjukt varmt, och moln. Men ändå sååå enormt varmt, solen titta fram tätt som tätt. Så vi bada och hade d skoj. På söndagen, dagen vi åkte hem, så va vi lite tveksamma då de dugga. och va mulet. Men äsh har man betalat så får man stå ut. Så vi börja me lite spel osv. sen bada vi. De va varmare i vattnet än i luften, ( 25 gerader varm i vattnet ). Så kul haha. Blev som ett litet barn igen. Vill åka ner igen, så Leon får ha kul. Annars blir det dit nästa sommar, bada,leka,busa och allt man kan gör där inne!!!
 
 
 
Mer bilder finns på facebook.

Skarasommarland.

Har lämnat Leon på dagis, packat nästan allt, sämst på packa, vet aldrig vad jag ska ha för kläder med mig, så det blir alltid halva gaderoben HAHA. Väntar på min karl så vi kan åka och handla det som ska med, tex grill,solkräm osv. Sen äta lunch för att åka till skarasommarland tills på söndag. Ja en vuxenresa utan barn! Kommer bli skönt, men ush va konstigt det kommer kännas utan Leon =S. Nåja han kommer ha d toppen hos farmor/farfar och plus att faster Sara är på besök från Malmö =D. SÅ han kommer ha det super roligt! =).
Nästa år får han följa med, han är fortfarande lite för liten för det tycker jag. ... Hoppas ni får en trevlig helg. För de ska iaf vi ha =D

Makeover.

Fick en lysande ide om att måla om cafe gruppen som ser enormt tråkig ut. 
OCh vips. Så blev det 100 gånger så bättre. Att en tråkig cafe grupp från Ikea kan bli så fin ;D
Va tycker du? Att d va finare före el efter? =D
 

RSS 2.0