Vård centralen!

Vi fick en tid till Leon! Som har ot i öronen igen ( hade öroninflammation för 2 v sen )! Kommer dit och jag går in till sjuksköterskan för att boka in en tid till mig själv tills imorn! Men hon hör stt min hals är helt igensvälld och ville kolla direkt istället! Och hon säger " oj då här var det svullet, vi får ta halsprov direkt "! 

Sen in mot läkaren för att kolla på Leon som fortfarande är inflammerad i örat, så nu fick han antibiotika i 10 dagar och remiss till öron/näsa/hals! :/ jag som liten jade konstant öroninflammation och fick tillslut rör i öronen! Men när läkaren har fixat mediciner och så kommer sköterskan in och säger " mamman har streptokoker " ! Så jag ska äta penicillin i 10 dagar! Humlans kul detta! Skönt, då kanske man lan äta/svälja snart då! Vore ju underbart! 

Sen blev det en tripp till Apoteket och hämta ut medicinerna! Och måste tacka svärmor som åkte ifrån jobbet för att köra runt oas! ( Adam jobbar )' 

Nu ska vi mysa jag & Leon, massa glass ska det bli 

Sjuk igen!

Fredags natt vaknade jag med att halsen gjorde ont, hade svårt stt somna om! Men på lördagen proppa jag i mig alvedon o zynx! Iväg till Bålsta, till stinsen! Och där får jag även feber, sen spårar de ut haha. På restaurangen mår jg riktigt dåligt, och natten ska vi inte ens tala om, sov som en påse skot med 40 graders feber! Och halsen ännuer tjock, får knappt mer vatten! På söndagen ingår kah 1177 så dom boka in mig på jourtid hos läkaren! Tog halsprov men gav inga utslag för streptokoker , eftersom det lan ha varor för tidigt, ( syns efter 3-4 dagar )! Hem och må ännu sämre! Med alvedon & Ipren i kroppen låg min temp. på 38,4! Min normala temp. Ligger på 36,8 ca! 
Inatt svettades jag ur febern hela sängen va dygn sur, och tröjan ska vi inte prata om? Men min hals alltså lan inte svälja utan att det gör så fruktansvärt ont! Jag avlider ! Och utöver mig så är Leon dålig igen... :( han klagar på sina öron! Wtf? Han hade ki precis öroninflammation :( o fick penicillin! Nåja får väl ringa läkaren till båda oss, nått borde jag väl kunna få mot halsen? Kan inte äta direkt och ja! De va min trevliga helg

Gardiner

Bild på våra nya höstgardiner! 
Passar super till röda fottöljen, gråa soffan och de oranga detaljerna :)



Provjobb

Ibland kan det gå fort.
I måndags fick jag ett samtal om att gå på arbetsinterjuv, och det gjorde jag i onsdags, det gick super bra,
dagen efter fick jag provjobba. Det gick också bra, på ett fik, och allt är nytt för mig, men det gick så bra, fick redan efter 1 timme ta min första kund ;D ! sen flöt det bara på under dagen, och vid lunch ruschen gick det ockå bra, gjorde inga fel eller så. Gick kite sakta men vad tusan, första dagen.. ?! Enligt "chefen" gjorde jag korekkt som tog det lugnt, hellre det än att stessa upp mig och göra fel. Hihi.
 
Nu hoppas jag bara på att jag får tjänsten, ( heltid dessutom ).
Trött var jag nör jag kom hem haha. Men kul var det, och jag tror det är ett jobb jag faktiskt skulle trivas med.
=)
 
 
 
 
 

Första julklapparna fixade

 Här är leons 1s inhandlade julklapp! Äntligen hitta jag bruna byxor i rätt färg! Han hsde tidigare ett par från hm som va hans favvo byxor, skulle jämt ha dom! Och förstå besvikelsen när dom blev för små! Tröjan kommer han bli glad över eftersom han älskar filmen ! 
Och snyggt var set pm jag själv får säga det! Sen blev det till lilla Elsa också, men de lan jag inte lägga upp ;) mamman kanske läser haha ! 



Jobb

Jösses vad trött jag var när jag kom hem! Jobbade 08:00-16:30! Som enligt log är de värsta passet man kan ha! Känns så oerhört långt ! Det är inte jah som tycker det bara, utan fler! Men vad gör man? Man måste ju ha pengar! Haha! Va väldigt lungt, 3 pers på 6 st! Efter lunchen va de dö tyst nästan! Va gör man då? Jo dricker kaffe och försöker hitta nått att göra! 


Imorgon ska jag på intervjuv på ett cafe i Bålsta ! Heltid! Woho hur fint skulle inte det sitta? Förstå att få en månadslön ist för timlön som inte är så roligt alltid! Men men :)! Håller mina tummar & tår! 


Tar det lugnt på jobbet med lite kaffe rast :)

Måndag!

Sitter i köket o har precis ätit frukost! Men så ont jag har i minnen, svullen i tandköttet ^^! Men det gick ner! 

Klockan är inte ens 7, och jag ska snart gå till jobbet! Om 45 min! Mina älsklingar sover och jag skulle vilja gö detsamma! Men skönt att få jobba lite då jag va hemma med Leon hela förra veckan :/! Idag är han frisk och ska till dagis, som han har saknat det! Jag slutar sent, 16:30! Men min mamma ska hämta Leon på dagis :)! Adam slutat 18! 

( dagiset ligger 4 min ifrån jobbet )! 
Skönt ifall något skulle hända så har man nära dit! Och hemifrån ca 10! Allt är så nära & bra haha!  


God morgon liksom ;)

Vabb

Hemma med Leon som har fått dubbelsidig öroninflammation :(! Men att ansöka om tillfällig föräldrapenning ( vabb ) va ju inte de lättaste! Eftersom jag är Tim anställd så vet jag bu inte hur mkt jag har jobbat el kommer jobba! Och ringa försäkringskassan är ju omöjligt. Nåja! Det löser sig nog. Men allt ska ju va sååå krångligt och bökigt, jag har inte tid el lust att sitta i tel hela dagen, har ju ett barn att ta hand om! 

Snart dags för penicillin omgång 2 av 3 idag :(

5-år

Jodå fem härliga år med den bästa! 
Läs noga när jag skriver att vi båda hade glömt bort det *skäms*! 
De va förra veckan 7/10 haha! 

Tänk vad tiden går fort, och jag älskar dig lika mycket då som nu, du & Leon är absolut det bästa som hänt mig! Ni får mig att må så bra 💕 

Söndag

Igår blev det tipspromenad i skogen med svärföräldrarna ( Adam jobbade )! Sen efter det teater med mamma & Leon <3 




( sen blev det akut kissa i buskar haha! Bibblan va stängd o öppna om 10 min, men att be en 3 åring hålla sig så länge?  Nöden har ingen lag )

Sjukling

I onsdags när vi hämta Leon på dagis sa dom att han i princip hade varit ledsen hela dagen till&frpn :/! Nör vi kom hem märkte vi att han hade ju feber :/! På torsdagen ingen feber men röd som en tomat, in på vård centralen ocj de va bara en reaktion på febern ! Sen va de lugnt! Och igår eftermiddag kom febern tillbaka :(! Så nu ligger han redan och sover 18:00 :/ med 38,2 graders feber helt utslagen :(! Min lilla älsklign! 



Tavlor.

Hitta dessa snygga tavlor på Jollyroom, 225:- st. Skulle även kunna ha dom i köket =D ! Och i Leons rum såklart.
hm, får se hur det blir med det har just nu shopping förbud. *buhu* haha
 
 

 
 
 
 
 
Tavlorna är ifrån The Tiny Universe.
Hur underbara som helst.
 
 
 
 
 

Doktorn

I fredags var jag på återbesök ! Och fick svar på proverna! Och jag fick även min diagnos! Vilket jag inte tänker skriva öppet här! Men skönt och få svar på saker och ting! :/ 

Fint i fönstret




Idag blev det en ny växt och kruka! Älskar krukan att den ser lite mossig ut! Och växten ser så höstlig ut! :)

Mitt mamma hjärta

Mitt mamma hjärta sprack 2 gånger igår :/ ' 
1: snubblar inne på Max och slår i läppen i golvet, börjar blöda !
2: ramlar ur sängen och jag blir stel som en pinne av dunsen och sen skriker! 

Hatar hatar när det händer! Flyger ku upp och hjärtat slår i 180! Ush vad det gör ont i mammahjärtat! Men enligt han så fick han bara ont i fingret när jan trilla ur sängen ^^ puh ! Stackars lillen ! 


Fick en glass efter han lunat ner sig inne på Max! Tror han mest blev rädd för blodet ! Då han fick de på händerna och fråga varför D kom blod ch då börja han grina ännu mer! Men det gick över fort ändå! Duktiga Leon. 

Pyssel



Har gjort rosor av lönnlöv! 
Blev insiprerad av min mamma :)! 
Och för att detta var första försöket så blev jag riktigt nöjd :). ( så fick man en promenad på köpet ) haha. 

Jobb!

Nästan hela förra veckan plus mån o onsdag denna vecka jobbade jag på en förskola! Och tusan vad jag trivdes på den avd jag var mest på! Småbarns avd! 
Men nu har jag inga fler tider inbokade där tyvär! Dom skulle höra av sig till mig om dom behövde, så dom måste ha gillar mig, eftersom 1 dag resulterade bara i fler! & lite sorgligt när man sa hej då till barnen då en kille kommer fram och ger mig en bamse kram ocj en puss på kinden ! Och nästan gråten i ögonen när han sa hej då! Nästan som man själv börja gråta haha! 

Men idag ( fredag ) blir det jobb på äldreboendet, har flera dagar inbokade, så idag blir det mellan 12:00-16:30! Så ingen rast :(! Hoppas tiden går fort och att det är lugnt, har haft en jävuösk hosta sen förra veckan! Men men, klagar gör man ju inte sen när lönen rullar in! 😃


( innan jobbet ons )

Nördar

Jag bor med 2 riktiga nördar! Synd om mig *snyft snyft* haha ;)


Adam spelar x-Box och Leon sitter vid datorn och kikar klipp på tuben! 

Hem & trevligt!

Fördelen med en mamma som har en inredningsbutik! Ja det är väl att man kan få en del saker man jätte gärna vill ha, eller får köpa det billigt som 17! 

På bilden är kaffe burken ifrån butiken samt tavlan ( den sr hon gjort själv )! 
Satte upp listen idag i köket och blev väldigt nöjd! Svårt att få de bra på bild! Men det duger! 



Kläder till den bästa!

Här är lite nya kläder till Leon. 
Det mesta är ifrån hm, denna gång! 


Röda från hm och gröna ifrån åhlens 



& äntligen fick han en Hulken tröja! Alla 3 är ifrån hm


Också från hm!

Så nu känns det som att han inte behöver mer kläder på ett tag! Men byxor går alltid åt, blir lätt skitiga osv och så växer han så mkt om bena haha. Sen skulle han ifs behöva mer hoodies! 

Bilstol

Den här stolen ska vi köpa till Leon imorgon.
En Brio
Är så less på den vi har nu, otymplig och Leon sitter som en påse skit i den =/.
Så äntöigen är leon så pass lång att han kan sitta i denna, och har vikten inne. Sist vi kika på en sån här stol var han för kort.. men nu så. min lilla grabb växer <3
 
 

RSS 2.0