Work

Pass 1 av 2 denna vecka avklarat! 
Gamlingarna är så söta & roliga! En del mindre roliga perioder! Idag jobbade jag på demens avdelningen, där trivs jag som bäst! Och idag var det vääääligt lugnt! Imorn på en annan avdelning! 

Så det är min Valborg det haha! 
Jo vi var iväg och åt middag hos Adams föräldrar också, tog en promenad till brasan, lite fiskedamm och Leon fick sparka tre fotbollar mot ett plank med hål! Vi såg aldrig brasan tändas, kallt och jävligt! Och precis 1 m ifrån dörren började de ös regna haha sån jävla tur att vi gick i rätt tid ;)! Taxi hem då Adam tog en öl till maten o jag ett halvt göas vin :). Nu bums ner i sängen & överleva denna mensvärk utan mens haha?!



Snyggaste outfiten på jobbet 

Fredag

Idag klev jag upp tidigare än vanligt! Redan 05:45 ringde min mobil! 
Bara traska iväg till tåget, trött som man var! Skulle nämligen,till skolan & göra ett matte test med en elev i åk 1. Gick jätte bra :)! 
När jag kom till Enköping igen mötta jag Leon & Adam nere på stan! Blev glass för Leon & jag testa skor! Leon cyklade hela vägen dit & hem! Tog en omväg hem... Man får passa på när det e fint väder ute ! 
Nu är jag hemma & är super trött ^^! 
Tror det kommer bli en tidig kväll för mig haha! Hoppas ni läsare får en trevlig helg i det fina vädret :)



Sol & värme

Detta härliga väder får gärna vara här för att stanna! Man blir på mycket bättre humör & piggare! Men min allergi kan få försvinna haha! 

Nu har min lilla buse fyllt 4 år! Tiden går fort nu! Jösses! Helgen bestog av påskfirande hos mamma, skippa tråk påskmat & käka plankstek med oxfile! På söndagen var det kalas för Leon eftersom han fyllde 4 då! På måndagen blev det jobb & mer kalas! 





Tavlor

 
 
Här är leons nya tavlor. Som han fick av mamma ( mormor ) i födelsedagspressent. 
( från Ikea ). Super fina tycker jag 
 

Makeover Lampa.

 
Före / Efter
Samma färgspray som lyktan, som är i nått inlägg tidigare.
Mycket nöjd.
En tråkig silverlampa ifrån Ikea för 99:-, fick sig ett lyft.

 
 
 
 
 

Nu så

Jag har alltid funderat på en sak! 
När man sitter & letar jobb, så är det ingen jäkel som hör av sig och man tappar hoppet! Då i mitt i allt så får man komma på 1 interjuv & jag har nu som sagt ett jobb på G, ska gå på intro i maj! Då ringer det fler som vill ha mig på interjuv?! Varför är de så? När det väl är 1 som börjar så ska alla ringa? Så jobbigt! Men, den interjuv jag ska gå på nu lockar faktiskt mer än de jag aka gå intro på! Hoppas på att arbetstiderna är bättre! Jag vill inte jobba ihjäl mig i sommar, det är inte det jag är ute efter! Vill som sagt kunna ingås med min son i sommar också :/ & med de där jobbet är tiderna så pass att jag knapptkpmmer se han! 07:00-16:00 el 12:30-21:00! Dvs då jag börjar 7 måste åka hemifrån 05:30 och är ibte hemma förns 18 ungefär^^! Så sjukt osäker ! Då hoppas de andra jobbat har nått bättre att erbjuda ( personlig assistens )! Nåja! 


makeover

 
 
 
Före / Efter.
Använde mig av ; Montana Gold - M2000 Copperchrome.
färgen finns att köpa på Hlstore.com.
 
Riktigt nöjd faktiskt.
 

Premiär

För dessa knall rosa converse skora! 
Idag gick vi på promenad, sen vidare mot Västerås för stt köpa lite platslådor med lock till leons lego! Så alla små delar inte försvinner! Jag & Adam satt & sortera igår, försökte även bygga ihop allt, men delar som försvunnit sommaren finnas för att. Bugga ^^! Leons chima lego ' lego city! Han har alltså plockar isär allt! Haha ush! 



Arg

Är så arg på mig själv! Fick u på min grammatik tenta! Det värsta är att det inte alls va mkt som var fel! Det var mer bra än dåligt :(! Och set som var fel var stt, jag hade missat att stryka under tre ord! Skit! Slarv från min sida! 

Så måste nu komplettera bisatser! Det jag trodde jag hade mest koll på haha!
Är ändå klar med den, men känns som jag har gjort fel ändå?! Ush! 


Tvätt

Och en annan fick tvätta medans mina grabbar tog sig till Västerås & shoppa! 

Men glad över de härliga vädret ! 
Ute nästan hela dagen & spelar fotboll med Adam & Leon :)! 



Nöjd kille




Super stolt liten Leon som visar upp sina nya fotbollsskor! Dom vi köpte förra året är fortfarande förstora! Vet inte vad jag & Adam tänkte på när vi köpte dom?! Haha! Men då har han ett par Nike till nästa sommar 😝! Ja Leon älskar att spela fotboll! Kanske för att hans pappa spelar det?! Men hab är sjukt duktig, och snabb! Världens boll teknik, tror fan ungen är bättre än vad jag är haha! Nåja! Nu har han iaf ett par adidas o är så glad! Så går det när pappan o barnet är iväg & shoppar hahan

Interjuv

Idag var jag på arbetsinterjuv på ett äldreboende i Bålsta! :)! Så får se hur det gick sen så haha! Har ju sommarlov i ca 3 mån! Och då måste man ha jobb så man kan betala alla räkningar ;)! Nåja nu ska vi lilla familjen ut o vandra i skogen ☺️

Skooola

Har börjat med en ny kurs! " matematik för grundlärare "! Hade 1a föreläsningen idag! Mycket spännande :)! Sköna med denna kurs är att jag kommer va i skolan ca 2 dagar i veckan! Så skönt ;) haha! 



Ny färg





Hitta ett billigt lack på Ica för 10:-! 
Älskar färgen! Två lager fick det bli! Får se hur länge det håller ☺️! Men nöjd så länge! 


RSS 2.0