Bilder

Dock inte klart på bilderna ! Men de funkar! Ny lampa också! ( hade bara glöd lampan hängandes innan haha )

Puh

Idag har vi hållt som bara den. Har nämligen bytt rum med Leon! Vårar nya blev hur bra som helst! Allt går i svart/vitt och mattor med lire grå! Leons nya blev super det med! Ska ta tag i att måla den fula rosa fondväggeb! Haha! Hm sen en sväng till Ikea , köpte en ny byrå till våra kläder! Blev en vit malm! Super !

Yeah

Arbetsinterjuven gick bra! ( gruppträff på 6 st )! & fy bubblan vad jag hatar det, låter som man ska va så mycket bättre än alla andra! Och svårt att svara på frågan " vem är du som person ?" ! Och hur uppfattar andra dig?! Haha jösses! Ja, vem är jag då? Mamma, sambo som tycker om att träffa nya människor, inte rädd för att ta i, omtänksam, ansvarsfull! Och hur andra uppfattt mig?! Haha sa att jag tror andra tycker jag pratar på rätt mkt, och att jag är snäll, bra lyssnare osv! Det måste ha gått bra eftersom dom ringde upp 1 referens! Och han sa bra grejer som jag inte hade tänkt på: bra på passa tider, pålitlig, inte rädd att ta i, osv! Hoppas jag får jobbet då! Det va tydligen inom vård & omsorg ( äldreboende ) typ! Vore toppen de

Trött mamma !

Oh My! I måndags, fick Leon & Adam tid på vårdcentralen! Resulterade med att Leon hade öronibflammation och fick penicillin, Adam! Hade kraftig lunginflammation och halva Apoteket! Mina älsklingar! Så set har faktiskt varit väldigt jobbigt! Plus att jag hade sista grejerna i skolan! Få ihop tid och ork och barnvakt har inte varor det lättaste! Plus ett möte, 3-årskobtrol för Leon ! Jag är sp trött just bu! Får göra allt, eftersom Adam är säng luggandes! Meeeeeen, vad gör man inte för sina älskade? Jag älskar er! Bara ni blir friska svart så blir jag glad! Set är det viktiga! Men ändå! Börjar få orken tillbaka! Imorn är det arbetsiterjiv ( personlig assistent ) plus betyg samtal, nervös och nyfiken! Sen är det helg <3

Barnrum

Bädda lite fint i Leons säng! 
( sängkläderna är ifrån Hemtex ). Så himla avis, för det är så skönt och super snyggt, när det är två mönstrat. 
DVS små rutor på ena sidan och stora på andra! Blir snyggt när man bäddar =). Tavlan har min mamma gjort, ( finns i hennes butik ) . Leon skylten har jag köpt av någon här i Enköping som gör dom själv. Och gardinerna, så köpte vi tyg på Ikea och sydde upp själva. ( adams mamma ) för jag kan inte sådant ;) ! Fint va?
 

<3

Min fina orkidé blommar i en härlig färg! Man blir så glad av att se den, självklart bilderna på Leon också <3

Jösses

Inatt / tidig morgon fick älsklingen åka in till akuten pga att han knappt kunde andas och hade enorm smärta i lungorna! In på röntgen & de visade sig att hans lungsäckar ligger & gnider mot varandra? Så hej morfin! Sen har vi Leon, som även är dålig! Hej friska & krya familjen! Tur att jag är frisk. Tänk vs jobbigt om alla 3, hade varit dåliga!

Bild bomb

Pic från Sälen/trysil

Dock inte alla! De flesta finns på Facebook & instagram !

Jaha

Ja då har Leon 40 graders feber IGEN! Suck! Aja, han fick iaf va frisk i 1 vecka! :(! Stackars barn! Bara vi slipper feber hallicar denna gång! Det var verkligen så obehagligt sist! Varför, blir han sjuk bu när Adam ska åka? :(! Jag som har så mycket saker att göra denna vecka!! Typiskt! Men inget man kan rå för? Har sista skol redovisningen på måndag, i värsta fall, får han väl följa med :/! Hääärliga små barns liv ! Men jag älskar dig min underbara son! <3

Onödigt men det är ett inlägg haha

Äntligen är rapporten klar! Inskickad i tid! Otroligt skönt! Nu är det fredag! Om älskling blir frisk åker han till Malmö 1 vecka! På utb med jobbet! Sämsta veckan att åka på! Leon ska på 3-års kontroll, jag på möte, samt en arbetsinyetjuv! Haha! Plus att Adams föräldrar åker iväg! Lite kronglogt att handla själv utan bil! Jaa kan ju aöltid små handla, men det hatar jag! Tur att mamma kan komma 1 dag när jag ska på mötet, då det är på kvällen och dagis är stängt då! Nåja! :)

Älskar dig.

 
Vi i Trysil.
Och jag älskar dig så oerhört mycket! 

EN riktigt less paulina.

Sådär ja! Då har man haft öroninflammation, ( yttre & innner örat ). HIGHFIVE ! Inte alls roligt direkt!
Så jag har ätit pencilin och varit anmäl deppig! Haha! Sen har man försökt få ihopp det med skolan.
listan skulle kunna bli oerhört lång om man skulle skriva hur man känner om allt!
Bara för att nämna lite! Ångest, Panik, Stress, Krupp, magbesvär, sömnlöshet! Ah! Så känner jag just nu.
HUR FAN SKA JAG HINNA? Har lagt all min tid på svenskan, vilken har resulterat att jag ligger 5 veckor efter i Affärsjuridiken. Hur skoj är det? När kurserna bara är på 10 v? Det här är det sjukaste jag har varit med om. 
 
Inte nog med att skolan får mig sönder stressad, utan jag har aldrig varit så här mkt borta från skola, för sjukdom.
Det har bara gått runt här hemma. SÅ trisst. Sen har man jobbat lite också. Men tid? Borde finnas mer av det. Riktig brist vara ! Det kommer vara så skönt när man äntligen är klar. Jag känner mig som en riktigt bitter fitta. Ursäkta, men så är det ! Hade en jätte bra dag igår, och idag svajar det lite upp och ner, mest för att jag är frustrerad över min rapport som ska va inne senast onsdag! Jag får inte ihop det, oc det är bara kaos i mitt huvud just nu. ANDAS LUNGT ! Det är så mkt att jag istället för att göra något, bara sitter och glor. Det svämmar över, eller det har det nog redan gjort!!
 
NÅJA.
Sluta klaga nu och fortsätt plugga ( som om man inte hade annat viktigare )

Pic. go cart

 

Snaaaart

Imorn åker Lill plutten till min mamma! Vi åker till Sälen på söndag! Åååh snart dags! Längtar! Leon har packat sina saker, valt kläder, böcker, filmer! Och memory! Min lilla(stora) Leon <3!

RSS 2.0