Babblarna.

Ett tips för dig som har barn. Babblrna. Leon älskar det, speciellt " hälsa på hos babblarna " så får man läsa högt, Leon kan knacka,bulta på, ropa i brevlådan och dra i snöret o plinga på. och vad allt nu är. Plus att han kan ALLA namn på dom, Helt otroligt! Detta är super kul, för båda.
Länk till sidan http://www.babblarna.se/

glad tjej.

Fick veta att jag fick G på svenska provet jag hade i fredags! Väldigt glad tjej här alltså. Tyckte att det inte gick så bra. Men tydligen ;D !

gardiner.

Så här ser leons nya gardiner ut. Fint va? Älskar tyget, finns på Åhlens, iaf i Enköping.
Fastnade helt för det, passar verkligen jätte bra i hans rum. =)

Välkommen hem kalas.

I lördags var det välkommen hem kalas för Sara som har varit i usa, och för Jenny som har varit i Australien.
Verkligen trevligt! Lite förkrök, sen utgång. Dans och nån drink. sen gav jag upp och gick hem till mamma och sov. Vaknade pigg o glad, och fick världens kram av Leon. Det var iaf jättteee kul o träffa alla igen.

åh herregud.

Igår efter att jag hade skrivit två prov i skolan ( Sv B  & Matte A ) och därimellan Historia lektion ( trött som få ) så kom adam och hämtade mig, så åkte vi till ikea. Passade på medans leon va på dagis, han skulle inte ens fått plats i bilen med alla saker vi skulle ha med oss hem. Plockade det vi skulle ha ( tv hyllan plus ett skrivbord o stol. Plus lite annat smått ) Packade bilen och åkte hem, lastade av och åkte iväg och hämta Leon på dagis. Sen när vi kom hem började vi skruva ihop allt. Adams mor kom för att ta leon, så vi skulle bli klara, så inser vi att som fan har vi fel kartng med oss hem ( tv bänken var tre olika delar ) Och en av dom var fel. Så bara åka tillbaka till ikea och byta.
Det tar ju ändå 20 min att åka dit :/ ! SÅ hem igen och bygga klart! När leon somna fortsatte vi att bygga klart skrivbord och koppla in alla tusen sladdar till tv. BAH vid halv 11 gick jag o la mig, trött som bara den.
Fyfan för att få med sig fel saker hem. Så iriterande. Men fint blev det iaf. =)

staind

Två låtar jag har fastnat för just nu.
  • Staind - Take a breath
  • Staind - Something to remind you
GÅSHUD

hair.

saknar mitt svarta "emo" hår. SATAN. Måste fixa till det här. Och min earl piercing, måste göras om!
Så jag kanske blir nöjd med mig själv, jaa, jag har pissigt självförtroende! =/ . Haha, det var bättre förr ( till utsendet då )

Tjuvstart.

Kör en liten tjuvstart med julen. Ska baka pepparkaksmuffins, och har handlat julmust! Hihi orkar inte vänta tills 1a advent ;D ! Så tjuvstarar lite, blev ju så sugen HAHA.

tada

idag bestämde jag mig för att färga lite hår och göma min sidecut ;D ! Men det känns så fel så får kamma till håret haha

I love u



JAG ÄLSKAR DIG min snygging ;D

nya lägenheten

Jenny bad mig ta lite bilder på lägenheten!
Gissa vad vi samlar på? :p


finaste
v-rum
v-rum
våran sov del i v-rummet
Ja som ni ser, så är allt inte klart ännu, gardiner ska upp, tavlor o hyllor osv. ;D

Dagis foto.

Leon e fortfarande sjuk, dock ingen feber! Men en jäkla hosta. Och jag hittar inte hans astma apparat! Den flytande funkar ju inte! PANIK. Men vi kom iaf iväg till dagis så han kunde va med på fotograferingen. Så söt min buse!
Och duktig <3. NU ligger han i vagnen o vilar!!

Historia

Ja, nu är provet gjort! Hoppas det gick bra, för det känndes som det. MEN, det gjorde ju det förra gången också. Och fick inte ens G. Fast jag skrev fel fritt på VG/MVG frågan. Hm. detta kan ju sluta hur som..! Men Men! SKa snart iväg o hämta plutten, så vi kan åka till min mamma, ska bli god mat och fredagsmys, vill inte sitta själv igen, då adam tränar mellan kl 20.00-22.00 ! Skit trisst ju? Vem vill sitta ensam hemma ( leon sover ju ) så åker dit och myser istället ;D ! PUSSSSSS

Äntligen!

Jo, dom senaste dagarna har leon somnat helt själv i sitt rum, i sin säng! Snacka om skönt! När jag menar själv, så menar jag att jag/Adam inte har behövt sitta ner brevid hans säng. Då har han bara gnällt eller virrat runt i sängen.
När man går ut, så blir han tyst och somnar! ÄNTLIGEN. Hoppas det håller i sig. Sen att han vaknar runt 3 tiden och vill komma över till oss, gör mig inte ett dugg. Bara mysigt, får ta en sak i taget, låta det här fortsätta och sen kan man ta tag i att han fakstiskt ska ligga kvar där! Ibland hjälper det bara att man stoppar in nappen och lägger han ner igen, men oftast vill han komma in till oss. =) . Imorse vaknade jag av att han låg mot mig och pillade mig i ansiktet och säger mamma. mamma. mamma. mamma. tills jag vaknade, åhåå finns det något bättre sätt att vakna på? När man känner sitt barns lilla hand som smeker en i ansiktet och säger mamma! Nä. Så underbart, det väremer gott om hjärtat. Bästa starten på dagen!

18 månader.

Idag blir våran kille hela 18 månader! Tänk vad tiden går fort, bara 6 månader kvar tills han blir 2. Helt galet!
Åh vad jag älskar dig min sötunge!

varning för ett bajs inlägg.

Haha. Måste bara skriva av mig om vad som hände imorse! Vi alla 3 har ätit frukost, leon går in i sitt rum och leker medans vi plockar av bordet, sen går adam ut i vardagsrummet för att byta på leon medans jag gör mig i ordning för att knalla till skolan. Så hör jag adam ropa, " älskling har du sett det här? " Går genast ut och kollar vad han menar, så vänder han om på leon, som står upp. Och ojsan, han har visst bajast igenom blöjan och det är bajs längst hela benet, det syns igenom hela pyjamasen, ( som var vit ) HAHA. så in med han i badrummet så han inte skulle kladda ner hela rummet med bajs :p så av med pyjamasen som var helt ner bajad, och in med leon i duschen o spola av han allt. fyfan, aldrig sett så mkt bajs. Lite äckligt, men vadfan HAHA. Inte så konstigt att han sov dåligt inatt, det där måste ju ha legat och tryckt. Och inte så konstigt att han fes hela natten igenom som luktade.... fan rent ut sagt.
Det är så härligt med barn ibland HAHAHA. Inte får man va kräsen ;D ! Nåja. va bara tvungen och berätta om våran små roliga bajs morgon :p

Höst deppigheten är kommen

Sitter i skolan så här dags ( halv 7 på kvällen ) ! Tack älskling för att du körde mig! Jag var/är helt omotiverad just nu. Kollar ut genom fönstert, och vad ser man mer än regn & mörker? Jag hatar den här årstiden. Jag blir alltid lite extra nere. jag har ingen lust att stiga upp på morgonen alls. Tack Leon för att du finns, nu har jag iaf ett bra skäl till att stiga upp varje morgon, annars utan han hade jag legat kavar och låtit mitt liv fara iväg, som om att man går i ide , typ. Men som varje år, så tar jag mig ur detta, som alltid. Jag är stark, för jag kan & vill.
Men vem sa att det är lätt`? Ingen! Jag är inte ovan, jag har lärt mig under mina år. Det blir såhär. Det bara är så. bara att nu, kan jag hantera det bättre än förr, de vill jag säkra er om. Jag är så mkt bättre nu.
SÅ jävla stolt. Förut var det liksom, bara ett stort lidande, och såg fan ingen väg ut. Men nu. är jag hel. Bara liten svacka, men som jag sa, det blir alltid så och jag vet att det kommer gå över, kanske imorn? ikväll? i övermorn, kanske om nån månad? Men som sagt, mitt humör svänger hej vilt. Nåja.
Ska väl försöka ta tag i lektionen och göra nå nytta. Var bara tvungen o skriva av mig.

Fest. igen?

Ihelgen är det fest, igen som gäller! Har precis återhämtat mig ifrån sist , haha, det märks att man börjar bli gammal och ovan ;D! Ifs sist var min morbrors 50 års kalas, och hur mkt fick man i sig då? Pja. Lite väl mycket, finnar kan festa HAHA, det slutade inte där, nej, efterfest hos min mamma. där jag, bokstavligen deckade i min lillebrors säng, såå trött HAHA. Och ja, vad mer kan man säga? mådde inte så bra dagen efter, spydde på tåget hem, tur att vi inte tog bussen hem :p. Men kul var det, hoppas det blir lika kul ihelgen!

ÅHÅ

vi har länge letat efter en bra tv-bänk. Men aldrig hittat en bra som fanns efter våra krav. Alla är super låga, och om man hittar en snygg, ja då kostar den skit mkt. Men när vi va på IKEA här om dagen, hittade vi en.
KLIPPT & SKURET. Precis vad vi har letat efter. Den liknar våran gammla vi hade, som vi sålde.
Fast den är mindre . Åh den skall vi köpa. Måste. ;D
( man kan välja vilken sida hyllorna ska vara på, ) SÄGER JU DET; IKEA HAR ALLT ;D ( iaf nu ) haha.

Vinterkläder.

Igår blev det västerås. Kom hem med en vinteroverall till Leon, en jätte snygg, svart! Sen en vinter jacka som han ska ha som slit o släng på dagis ( termobrallor hade vi redan ), så nu är det bara en varm mössa och bra vantar kvar, ja och så vinterkängor! Vi har redan fixat en såndär polokrage. =), blir ju lite andra slantar när man måste ha dubbelt av allt. Haha, men vi tackar allt vi har fått av adams föräldrar för overallen o jackan, och mamam för kragen, och pappa ville köpa skor. Kul att man har folk runt sig som erbjuder sig att köpa fast man inte ber om det =) .
Det uppskattas väldigt mycket, då kan man lägga pengar på nått annat behövligt eller roligt ;D

sanslöst.

Jaha, då ringde herr doktor. Proverna visade att det inte var något fel med min fot! SAY WHAT. Han sa bara att man kan ha ont i foten utan några problem! Men hur normalt är det? Nu ilar det från foten upp i knät. Gör ont.
Men nu kan jag iaf börja gå lite mer "normalt" så det är väl bra. Orkar verkligen inte halta runt som en gamal tant. Kan fortfarande inte gå med hela foten, utan jag går på insidan av foten, kan absdolut inte ancvända hela foten, det är omöjligt! Kommer gå bli hel sne i ryggen haha ;D

uppföljning av min fot.

Var hos läkaren igår, han klämde o kände lite. Och sa, ja du har iaf inte stukat foten, nää det vet jag ju redan, det hade jag ju känt och kommit ihåg? eller ? Nåja, han sa inget mer, och skickade in mig till labb, så jag fick ta tre olika prover, och sen var det klart! Alltså, att få behöva betala 140 kr för det? Sen var det bara att gå hem, men en fot som gör lika ont nu som då. suck säger jag bara, kunde han inte säga vad det kanske skulle kunna vara? Och säga vad jag skulle kunna göra för att minska på smärtan? NIX det gjorde han inte, utan han ska ringa imron o berätta om proverna visade nått. MEN nått jävla fel är det uppenbarligen eftersom jag har så ont att jag inte kan stödja mig på foten el gå normalt! Jag är lite små arg och besviken!!!!

Höstsko

Dom här skorna har vi köpt till leon, en lite mer höstsko nu innan vinternkommer.

pojkrum.



Leons nya rum, lite tavlor ska upp också
Glad kille.

Foten.

Den dagen vi flyttade ( den 1a oktober ) började jag få as ont i min fot, tänkte inte mer på det då! Men nu, 10 dagar efter så har jag fortfarande ont :S ! Så jag ringde och boka en tid så nån får kolla på min stackars lilla fot, som förmodligen har åkt på en inflamation! HEJJA. Kan ju knappt gå på foten, gör så ont :S blää. Hoppas dom hittar nått fel på den. Sen är det en annan femma vart man skall ringa, listade om mig sist jag ringde ( flera månader sedan ) men ändå så är jag inte lisat hos hälsohusetm där jag vill gå, men fick en tid där iaf. Tydligen måste man ringa sjukhuskansliet om man vill lista om sig, MEN det roliga är, jag har aldig listat mig nånstans, då jag inte har behövt. =/ . Nåja, hon skulle iaf ringa runt och försöka fixa det nu... så jag kan gå där jag vill gå. =)

3-års dag.

Jag älskar dig! Tänk så mkt vi har hunnit göra på bara tre år,
  • Flyttat 3 gånger :p
  • varit i göteborg & skara 2 gånger
  • Firat många högtider tillsammans
  • Varit i sälen
  • Kolmården
  • Mycket skratt & kärlek
  • Haft hund
  • Förlovat oss
  • parken zoo
  • Och det bästa av allt, VÅRAN SON LEON kom till oss
Adam, Jag älskar dig & Leon mest av allt, det finns inget jag inte skulle göra för er.
Ni gör mitt liv perfekt, och du o leon gör mig så himla hel som människa, ni är mitt ljus i livet! Verkligen!
( bild tagen av Henna )

Woho.

Glad tjej idag. Igår på sv B lektionen fick jag veta att jag skulle ha en debatt inför klassen. och jag fick välja om jag skulle köra idag el på måndag ( missade genomgången på en lektion ) men jag valde iaf att köra idag. Och fick betyg G++ fatades bara en sak, så jag är nöjd, och hon var impad & tyckte att det var starkt gjort av mig!!!
Sen på fick jag veta att vi fick VG på våran redovisning på historian!!! SÅSÅÅÅ glad, äntligen kanske man kommer klara skolan bra, jag som alltid har skolkat mkt och inte gjort så bra ifrån mig, pga många olika anledningar!!
Hihi bra avslut på veckan ;D

Pic 2

Foto av : Henna Forsström Karbelius
På bild: Jag.

15 minuters shopping på Ikea.

  • Matta till v-rum - Eivor cirkel 200x200 1229 kr
  • Lampa till hall - Tross 3 spot på skena 99 kr
  • Lampa till v-rum - Tidig takspot med 5 spottar  - 399 kr
Nu börjar vårat hem se ut som ett hem! Lampan till v.rummet är suuuper! ;D Mattan är mjuk  & skön, o snygg
Ikea har allt haha!

oj oj.

Har inte skrivit på ett tag nu, men allt har med flytten att göra! Nu har vi iaf flyttat klart, och så JÄVLA skönt!
Var dödstrött i söndags när det sista var gjort, kan ju knappt berätta med ord hur slut jag var, så jobbigt!
Fick inte så speciellt mkt hjälp, så vi fick göra ganska mkt själva, plus att man hade ett barn med sig. Stackaren som fick åka fram o tillbaka hela söndagen ( vi hade ingen flyttbil då ) men så duktig!  men nu är det över =) .
NU ska allt bara packas upp, men det går ju fort när man väl sätter igång, inte så mkt kvar faktiskt... snart ska jag skriva matte prov, har inte haft tid ihelgen att plugga, men det känns som om det kommer gå bra, har iaf lite vett innanför pannan ändå ;D men hel snurrig är jag just nu, böh.


Nåja.
Skriver mer sen måste köpa morgon kaffe plus en cig innan provet HAHA. Standard.

RSS 2.0