Suck

Idag var jag på arbetsförmedlingen, för att jag var där i onsdags men 2 st som jobbar där visste inte hur dom skulle göra med mig?! Så dom tyckte att jag skulle dit idag på drop in och träffa min handledare!

Men, tiden börjar 10:00!
Och jag va där 09:50, & nån annan hinner in före! Klockan gick och vid 11 orka jag inte va kvar där! Jag menar, om det är drop in, ska det väl va snabba saker och frågor? Inte sånt som tar 1 timme? Då kan man väl för 17 boka en tid? Set gjorde jag när jag kom hem! Riktigt iriterande! Speciellt när drop in bara är 2 Tim!

Nåja blev en fina med Maja och kika lite på stan! Blev en ny tröja till Leon! :)

Har bakat bullar idag, så det ska nog gå ner 1 el fler ;)! Ha en trevlig fredags kväll!

Naglar.

 
 
Det här lacket kostar 10:-
och kan väll säga såhär att det enligt mig är klart bättre än de "dyrare" ! Det här sitter kvar länge, och täcker hur bra som helst. Har testat de flesta lacken, iaf vad det känns som, men det är de här som jag gillar bäst!
Så dyrt är inte alltid bäst ;) ! 
 

Nya soffan.

 
 
 
Nu har vi äntligen bestämt oss för denna soffa.
Kommer bli så skönt och få en ny,
Våran som vi har nu är från 2009, och den är GUL.

Blä.
Så en ny det behövs ;)

Ops

Märkte nu att bilden på regnstället inta va de som vi köpte ( googla bilden )! Haha ! Meeen ser nästan exat likadan ut :p !

Jag tar bort de inlägget när jag sitter vid en dator! För de kunde msn visst inte via mobilen :S

Regnställ

Nytt regnställ till Leon ! Svart/röd med star wars! Min lilla star wars nörd <3!
200:- för jacka & byxor, som hittat! De va extrapris ord pris 699:- om jag minns rätt! Han kommer iaf va coolaste regnkillen på dagis ;)

Overall

Jösses, i år tänker jag vara ute i god tid. TIll en vinteroverall. Alltid ute i sista secund, och då finns det inte mkt att välja på, och knappt några storlekar kvar.
 
Har iaf kikat lite på dessa från didrikson. Men skulle va kul och se priset också =/.
Vill inte köpa en för 1200 + . ! Vi har kört på Kax från Kappahl senaste 2 åren, och har varit super nöjda, 
dom har hållt värmen och kvaliten. Knappt sett använda ut efter 1 hel vinter av lek och bus. Men som sagt han växer, så det blir ju 1 varje år :p . 
 
Kommer säkert bli en till. 
Men tyckde dessa va så snygga.
 
 
 
 
Och om det blir KAX igen blir det denna färg i år: 
Den är mörkgrön, innan har han haft hel svart och förra året va den blå.
Denna kostar 799:- och är verkligen värd priset, så bra kritik den har fått.
Hm får åka och kika på didrikson också, kul och jämföra lite =D klämma o känna är nått jag måste göra.
Haha. 
 

Söndag.

Idag ska jag och leon gå ner till hamnen och kolla ifall vi hittar ankor vi kan mata.
Sen tänkte vi gå till "jobbet" iss ( städet ) och ta en fika. Efter det traskar vi upp mot svärföräldrarna.
Underbara Söndag. 
Älskling jobbar idag, så jag och Leon får underhålla oss själva. =).

Igår på Ikea fick han vara i "lekrummet" ! Gick hur bra som helst, han hade inte gnällt något alls därinne.
MIn stora kille. <3. Det va det bästa man visste när man va mindre, när man fick leka där när ens föräldrar var inne på ikea och handla. =).
 
Nåja, nu ska vi ta och fixa oss ( vi gick upp vid 9 ) haha. Ops.
 
 

Badrum

Vi har ett jätte trångt badrum, el det finns Inge utrymme för hyllor osv! Men denna fick plats ! Så skönt att få bort allt från handfatet! :)! Blir nog två korgar till tvättmedel/skölj samt till hårfön/plattång!

Före / efter bild!

Lite av..

 

Citat

Leon sitter och spelar Skate på xbox.

- Mamma jag ska trixa lite..
- Ja okej
- Men det här blir lite knepigt mamma.
 
 
- woaaaow. det där var ett baouta coolt trix jag gjorde
 
AHAH.


Leon står och gungar och håller på tappar blanasen.
- Oj oj, de där var nära ögat, eller hur mamma?
 
VART får han allt ifrån? 
Ibland kan jag inte hålla mig för skratt. =P
 
 

Jobb

Sitter hemma och väntar på att det är dags att knata iväg till jobbet!
Varför gick jag upp halv 7? Jag börjar 8! Och har 6 min till jobbet haha! Nåja!

Var snabb med frukosten tydligen :p ! Adam köpte en riktigt god juice till mig, mums va goood den är! Smak av jordgubb och annat som jah inte kommer på nu! Men satan i gatan va go den är haha ;)!

Jobba idag 08:00-15:30! Så 45 min rast, tack tack! Har världens mensvärk så får se hur denna dag kommer att gå :/ ! Sen jag fick Leon och efter jag tog bort p-staven har jag haft riktigt jobbiga lensvärkar :(! Får så sjukt ont i magen :(! Blä för att få detta vaje månad ...

Skor

Här är bilder på mina nya skor

Måndag.

Igår reklamera jag mina skor, komt ut med två nya par skor plus pengar över haha.
Köpte även en tröja på Carlings, me so happy.
 
Idag var det lite jobb på solgården ( äldrebondet ). Gick bra, har ju inte varit där på två månader snart!
Men mkt mindre "slit" för mina stackars axlar och nacken, har ifs fortfarande svin ont i dom. blä.
 
 

Back to work

Sista veckan för mig på iss! Slutar på fredag! Är inte helt frisk ännu! Hostar fortfarande som en galning ^^!

Nästa vecka blir de 3 dagars jobb på äldreboendet! Perfekt! Jobb är aldrig fel när lönen kommer ;)!

Åh nej

Vakna imorse, satt på sängkanten och allt snurra! Men på med kläderna och trycka i sig frukost o hoppa i gummistövlarna & traska iväg till jobbet!
Under dagen blev jag sämre och nu sitter jag förkyld och täpt, och halsont! Jippie! Och Adam va hemma & vabba Leon hade feber imorse även han är förkyld, men set har han varit i några dagar nu!

Fick ta min astma medicin, får så jäkla ont i lungorna när jag är snorig! Kunde knappt andas när jag gick ut med sopporna. Tackar som tusan att den funka! Kul start på helgen? :( så har iaf köpt massa isglass och gott Tea !

Städa

Måste hitta er kvitto sen 2009! Lycka till! Hitta ena, men den som måste hittas är helt borta!

Har iaf rensat hela vårat förråd! Omg! Blev iaf 5 st flyttkartobger mindre och nu kommer man in utan att behöva klättra typ ^^! Skönt! Och en hel svart sovsäck ska kastas! :p vad mkt skit man samlar på sig under alla år!

Ska väl ta tag av resten av lgh också! Får passa på när båda är hemma och dåligt väder ute! Då behöver man inte ja dåligt samvete för att man har bosatt sig inne! ( det regnar )!

Men ärligt, jag trivs inte i denna lgh! Verkligen inte! Känner mig så instängd, och grannar till idioter! Vill bo i radhus/villa så är det bara!

Läkaren

Igår måndags var jag äntligen hos läkaren! Min huvudvärk är jobb relaterad! Jag är överbelastad i nacke/axlar/skuldernladen :/ ! Det är dom musklerna som går upp mot bakhuvudet!! Jag slutar den 16, så om det inte går över 2 v efter jag slutat blir det troligen sjukgymnast , och om inte det hjälper ska vi gräva djupare för då är de nå annat konstigt! Men hoppas det går över! För idag är jag hemma :(! Gör så fruktansvärt ont alltså, så ihållande och påtaglig att jag blir helt lost! Och så är man stel i hela nacken , kan knappt vrida huvudet masaaah

Sol & bad hela helgen

I helgen va de full rulle!!
I lördags morse åkte vi till skara sommarland, det va vi inte ensams om direkt! Hur mycket folk som helst ^^! Gick knappt & bada! Men i barnpoolen va de rätt ok! Men mindre okej med platser haha!! Men Leon bada massa och åkte karuseller osv! Han hade det jätte roligt! Jag hade huvudvärk exat hela vistelsen :(! I 32 grader! Inte Kul men att se sin son ha kul gjorde de hela mkt lättare!!
På vägen hem va de extremt oväder gick 60 på motorvägen ^^! Såg 1 M framför oss ungefär, så mkt regn och så mkt blixtrar, aldrig sett så långa "hela" , vi såg vart dom slog ner! Men men! Leon höll sig vaken hela bilresan hem, han satt och as flabba åt inget alls sista biten hahah övertrött unge!

Dagen efter det körde Adam mig & Leon till Hallstahammar, där min mamma och pärra var ( på en camping )! Vi bada hela dagen i poolerna! Underbart och Leon hade de skoj! Han håller på lära sig att simma!! Men det går lite sådär ;)! Men han lägger sig på magen och gör simtag :)! Gullunge, vara att han inte kommer iväg haha!!

Ska försöka lägga upp bilder från helgen!

RSS 2.0