Sol & bad hela helgen

I helgen va de full rulle!!
I lördags morse åkte vi till skara sommarland, det va vi inte ensams om direkt! Hur mycket folk som helst ^^! Gick knappt & bada! Men i barnpoolen va de rätt ok! Men mindre okej med platser haha!! Men Leon bada massa och åkte karuseller osv! Han hade det jätte roligt! Jag hade huvudvärk exat hela vistelsen :(! I 32 grader! Inte Kul men att se sin son ha kul gjorde de hela mkt lättare!!
På vägen hem va de extremt oväder gick 60 på motorvägen ^^! Såg 1 M framför oss ungefär, så mkt regn och så mkt blixtrar, aldrig sett så långa "hela" , vi såg vart dom slog ner! Men men! Leon höll sig vaken hela bilresan hem, han satt och as flabba åt inget alls sista biten hahah övertrött unge!

Dagen efter det körde Adam mig & Leon till Hallstahammar, där min mamma och pärra var ( på en camping )! Vi bada hela dagen i poolerna! Underbart och Leon hade de skoj! Han håller på lära sig att simma!! Men det går lite sådär ;)! Men han lägger sig på magen och gör simtag :)! Gullunge, vara att han inte kommer iväg haha!!

Ska försöka lägga upp bilder från helgen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0