Nu jäklar

Strax ska jag ner till apoteket och införskaffa mig en jäkla massa ögondroppar. 
Hållr på kliar sönder ögonen just nu. Gah. Jäklans allergi. Blir ju bara värre & värre för varje år.
YEAH, ni som slipper, har tur ni haha.
Hoppas ni får en trevlig valborg .

Härliga söndag

Tack alla för en trevlig lördags kväll! Och idag har bus Leon varit på Skansen med sin mormor + bonus morfar! Nu är min skrutt äntligen hemma, nöjd kille! Och vädret är ju heeeelt underbart!

Leon <3

En bild på Leon som är på väg till momo (mormor ) för att sova över, och Skansen imorgon <3

Lunch Dejt en härlig Fredag är aldrig fel.

Idag ska jag få träffa min efterlängtade Johanna för en lunc dejt. Och snacka massa skit och dra en runda på "stan" som dom fint kallar det här i Enköping. ( finns, jc,hm,lindex,åhlens... ) ! Typ. OCh världens sämsta HM EVER. Trång oh dåligt utbud, dom skulle lika väl kunna stänga ner skiten, då man bara blir arg när man är där haha.
Och imorse var det super fint väder, vad hände med solen? Hoppas den kommer tillbaka lagom tills Johanna kommer =D , för av nån konstig anledning är det alltid dåligt väder när hon är i stan på besök. Why?
Johanna & jag på hennes avskedsmiddag 2011. Innan en danskväll på joar & en lång disskution med en karl som ansåg att vi va dummaihuvet i princip. FÖR KOM IHÅG ADHD är ingen sjukdom utan bara massa energi ;D
Smart drag av denna fulla karln att disskutera det med två tjejer som har det. HAHA. Idiot

Satans arm j*vel.

Värt att betala 230 :- för att få veta att doktorn ska skicka en remiss till ortopeden? ! Jävligt onödigt kan man tycka! Han kunde inte lösa gåtan till varför jag har så pass så ont! Vi har iaf uteslutit karpaltunnel. Skönt det iaf. ^^ . 
Och igår kväll, trodde jag att jag skulle börja gråta av smärta i armen =/ . Kunde knappt bära leon till sängen då han somna i soffan. Och älskligen va inte hemma =/. Är så himla riktigt trött just nu, och jaa, jag får klaga , för jag är så förbanad på min arm, och att man inte kan hitta felet =/. Hoppas remissen går fort... jag står inte UT.
Så här såg man ut igår ;D

Jahaaa

Nu har jag ätit ipren i över 30 dagar. Och inte har det blivit bättre med min arm. Så fick ringa idag för återbesök. Så hoppas på något annat än att få äta ipren i 30 dagar till ^^ . Börjar faktiskt bli lite iriterrande och jobbigt =( dumma dumma dumma arm. Ibland vill man ju bara hugga av den istället. Ungefär haha.

Leon 2 år

Imorse fick han ett morgon paket, en Nicke nyfiken bok! Vi sjöng för han i sängen! Söta unge! Sen lämna Adam han på dagis! Jag diska all disk, börja med smörgårdstårtan som vi ska bjuda på imorn på kalaset! Sen när älskling kom hem så åkte vi iväg & handla de sista presenterna, och det sista till gräddtårtan tills imorn också! Nu e jag propp mätt och helt slut! Han fick ju som sagt massa paket, och 3-hjulibgeb va för stor, han kan knappt trampa hahah!!! Men till höst kanske? Eller med ett par skor på! Men grattis mammas & pappas älskade unge! Vi älskar dig mest av allt på denna jord! På bild Leon & morgon paket, sen på hojen och nästan alla paket haha

=(

Idag när vi hämta Leon på dagis, var pojkens mamma där ( han som gick bort för några veckor sedan ) för att hämta sin dotter. Adam gick fram och sa att han har fått en nalle av Leon. Och visa vilken det var. Hon blev glad och ger adam en världens kram och börja gråta! FYFAN vilken jävla mardröm. Satt uppe lappar om att han ska begravas snart! MAN SKA INTE BEHÖVA begrava sitt BARN. Det är så fruktansvärt fel. Åh vilken förbannad jävla situation, kan man ens tänka eller förstå deras sorg? Jag tror inte det, men man såg på henne att sorgen var enorm, längtan efter sin son som inte lever. Hade det varit MIN son som hade gått bort, jag hade inte kunnat hantera det. Verkligen inte. Jag hade... ja, vad ska man göra? Hade verkligen haft ilska , sorg, saknad osv inom mig. UHA, inte kul alls.

Tavla

Här är en tavla jag gjort till Adam! Till star wars samlingen! Hihi

Pust.

Har nu hoppat av Engelskan. Blev för mycket, och tar det nästa termin istället. SUper skönt. 
Nu kan jag sattsa allt på Naturkunskap B, Matte A och ECDL.

2 år.

Jag kan inte förstå riktigt att Leon blir 2 år på fredag! HELT SJUKT vad tiden går fort.. han fyllde ju nyss 1 ? =S . 
Nåja, men vi har iaf köpt fina pressenter till han. Skulle inte köpa så mkt, men som vanligt kan man ju inte låta bli ^^ haha.
leon på sin 1-års dag. Mamma älskar dig så mycket

Loppis

I lördags åkte jag till bålsta för att hjälpa mamma med att stå på loppis. Riktig tråkig loppis, då dom som fixade den inte hade gjort nån "reklam" för den. SÅ det kom inte så himlans mkt folk förutm på slutet. Lite små trisst. Sen när det va klart åkte vi hem till mamma och sen kom adam med leon.. till mat blev d kräftor/räkor, plus massa annat tilltugg, plus champange , plus live musik då leon satt & spela piano och sjöng. HAHA min goa skit unge...

Promenad

Efter att ha hämtat busungen på dagis tog vi alla 3 en promenad till bron vid motorvägen , Leon älskar att stå där o kika på allt som åker förbi & vinkar så glatt! Ännu roligare när folk vinkar tillbaka eller tutar! Fotbollen fick följa med, för lite boll lek på vägen hem :) ! Leon älskar när pappa Adam skjuter upp i "himljen" som Leon säger! Mys! Och vädret får gärna fortsätta såhär! Och bli ännu bättre! Jag märker direkt att mitt humör blir 100 gånger så bättre :)

Åter.

Japp, tisdag igen, efter att ha varit hemma i 2 veckor ser jag fram emot att komma iväg till skolan igen! 
Men samtidigt får jag lite skräckpanikkänslor när jag inser att det bara är 7 veckor kvar! Och hur i all frid ska jag kunna hinna klart med allt? GAH lite smått panik just nu. JÖSSES.

Kryssning

Igår åkte jag på kryssning med pappa & Co. ! Utan min man & son! Kändes ju lagomt konstigt att knalla runt utan barnvagn & en liten kille som vill utforska världen! Men, hade det fantastiskt bra, trotts enorm Leon längtan! God mat & dryck! Trevligt sällskap :). Kände dock av att man inte är 18 år längre då jag gick & la mig innan kl 1! Hahah! Men kvalitets tid med sin pappa är ju inte varje dag det händer, vi hade ändå 1 vecka tillsammans ensamma i Turkiet i sommras! I sommar om vi åker, får Leon följa med! Så nu, är jag hemma, precis nattat lillen, och den stora är på träning! Så cola & popcorn är det som gäller ;) !! Hoppas ni af haft en trevlig påsk

Påsk

Igår tog jag & Leon bussen hem till pappa. Av en ren slump stöter jag på Johanna & kalid ( stavning på det ?) åh så underbart! Hellre en träff på 10 min än inget alls! ( hon jobbar i Norge och är hemma på snabb besök ) ! Vi skulle träffats i torsdags men gick ju inte som planerat! Men sån tur att vi va på samma ställe vid samma tid hihi! Hemma hos pappa blev det fiks och mys! Sen vidare hem till mamma på moddig, oxfilé & potatisgratäng, rödvinsås! Gott! Dit kom även älskling, blev att vi sov över! Myspys! Idag ska vi hem till Adams föräldrar och äta påskmiddag!! På bild ser bi en Leon som spelar på sin nya flygel!

Besök.

Var nyss över till Bella som har flyttat till huset brevis oss. Awsome. ;D ! Hon fick våran gamla vattenkokare plus en diskborste som hon bad om hahaha. Blev massa kaffe och rökpauser. Jag har påsklov, gah. så segt om dagarna... För som inte vet så pluggar jag upp mina betyg på komvux för att sedan kunna söka in på Sjuksköterske utb till våren =).
Nåja. Ska nog ta o stryka lite lakan haha.

Potta

Imorse när det va dags att byta blöja & sätta på kläder, säger Leon, bajs, potta! Frågar då om han ville bajsa på pottan och ja de ville han, så in på toan! Upp & ner på pottan men inget bajs kom haha! Sen fick han sin drake, då satte han Draken på pottan & säger mamma kiss, kiss! Och sen mamma oooooj! Då kissar Leon ner hela badrummet haha! Sätter honom då på pottan & frågar om det kommer mer kiss, nä säger han o tar i som 17 och säger mamma nuu, och så kissa han o klappa händerna!! Så gick det till 1a gången Leon kissa i pottan! Min stora kille som fyller 2 år snart! Stolt mamma jaapp :)

:)

Tog med Leon på en promenad så vi kunde plocks påskris, blev att stanna på bron som går över motorvägen o kolla på bilar, jätte kul! Iaf vad Leon tyckte! Sen en tripp till Ikea o köpa nya utemöbler!! Har röjt på balkongen! Så nu är det jätte fint! Bara blommor som fattas, men det får bog vänta ett tag! Iskallt ute nu :s

RSS 2.0