leon

Hitta massa gamla bilder på leon, hemma hos mamma. Och vart försvann min bebis? Huh?
 
 

Älskade Leon

Imorse lämna Adam Leon på dagis, han fick cykla dit. Och sen hämta vi båda han. Och varje dag får han beröm att han är så duktig och snäll. Man blir så stolt och glad av att höra sånt!! Han är så glad över sin nya hjälm, och turen hem var jätte mysig och en glad leon, som tycker de va jätte "coolt" att cykla utan händer HAHA. På en 3-hjuling ;D Goa fis unge.
 

Yellow nails.

Graffiti

Bilden är tagen av mig via min iphone
 
 
 
.
 
 
 
 

Skolan.

Har inte direkt haft tid att sätta mig ner och blogga. ( blogg appen vill verkligen inte fungera ) SUCK. Sitter mer vid mobilen än datorn...SÅ tycker dom kan ta och fixa alla buggar så man kan blogga normalt... Men iaf, har sjukt mycket i skolan just nu. Speciellt i Eng. Gah. Kommer gå under! Och tycker 10 veckors perioder är det dummaste dom har gjort, hur skall man kunna hinna med en hel kurs på 10 veckor? Eng 5 ( eng a ) som man annars normalt brukar läsa på 1 år på gym.. ! Hur tänkte man nu? Och förut va d 20 v, lite mer okey än 10. Nåja. Får plugga som ett as!!! Vi har varit på äventyrsbadet med Leon, jätte kul. plask och åka kana. Nör vi gick till "stora" poolen fick man ju hålla i han, då han utbriser " INTE TAPPA MIG" haha nej mitt lilla hjärtegull, det skulle jag då aldrig göra!! Man behövde inte hålla i han då han klamra sig fast som ett klistermärke haha, sen gilla han nog bubbelpoolen bättre, " varmt o sjönt " som Han säger ;D !

Bilbana

Bilbana på väggen va kul. Adam köpte den igår. ! Båda killarna hade roligt haha!

Skola

Idag innan skolan så åkte jag och älsk ner på stan. Skulle handla kurs böcker, men inget som jag behövde fanns, redan slut :(! Men boka en matte bok ( 435) pip kr! Och köpte en geografi bok på nätet( 379) pip kr! Why så dyrt? :s ! Sen åkte Babe hem och jag köpte lite pennor o block osv! Leta även efter lite nya kläder ? Hitta inget som vanligt! Buh, och ingen väska som jag behöver då mina böcker väger ton! Köpte en sallad och traska iväg till skolan och åt lunch och hade lektion! Nu på kvällen plugga jag ( fick en läxa ) tills imorn, skönt att Leon kunde underhålla sig själv i 45 min! Tack hjärtat. ( Adam tränade ) ! Sååå nu är jag trött!

Prat

Helt sinnes vad Leon babblar på! Han va iaf rätt tidig med att börja prata! Nu är d verkligen meningar och man kan föra en vettig diskussion. Han säger ju nästan nationalcyklopedin !!!! ( natiokokodein ) haha! ;) Goa unge! Som även läser sagor till mig hahah sp kul

Back!

Tillbaka till skolan! Hade matte 2 sista lektionen i 3 timmar! Mitt huvud höll på explodera. ! Av migrän! Men! Men! Nya tag imorn och försöka få tag på 2 böcker jag behöver. Matte 2 som de nu fint heter är matte B ! Bild på ett tal hahah ;)

Ögon shopping ( inte bra ) haha.

Har hittat en heeeel deeeel kläder jag skulle vilja ha nu inför hösten!! Men får nog vänta fint tills mina pengar kommer. Gah ! Blir tokig varför är det så att när man har lite pengar på kontot så hittar man massor? Och när man väl har pengar, så hittar man inte ett ruttet öre?. Så är det iaf alltid för mig, när jag ska iväg och handla lite nytt. Då minnsan hittar jag i princip aldrig något till mig själv, men hittar alltid till Leon och Adam haha!! Typiskt mig!
 

Tjej mys.

Igår blev det att jag & Bella gick över till Johanna som har kommit tillbaka efter vilda äventyr runt om i världen. Så det blev fika, och en massa babbel och kaffe <3. Hur mysigt som helst. Idag har jag haft bella här som har gjort två prov ( hon plugga samma kurser som mig ). Sen kom älsk hem då gick vi ( fam ) till ica och handla en ny sallad då allt i våran kyl är is. ???. Gjorde burhare och jösses vad mätt jag är!!!!
 

Köks renovering

Igår kom vi överens om vilka luckor,handtag,och bänkskivor. Kommer bliiii sååå fiiint!!
Blir vit ek till luckorna och mörkgråa bänkskivor ;D ! Golv kanske kommer senare... får se hur det kommer bli när allt e klart ^^
 
 

Makeover.

Leon hade som sagt, en rosa tapet med hjärtan! Vilket jag absolut inte vill ha en till en kille som verkligen är pojkig. Så det blev att måla det vitt ( för att inte det ska bli så mörk, då rumet ändå är relativt litet. ) Eller perfekt storlek till honom. Hans förra rum var enormt. Nu är det mer mysigt =)
 
 

jobbiga dagar.

Nu är flytten över. I princip. Det är bara städ kvar i den gamla lgh. Och lite små prylar som ska över. Men jösses.
Så slut i kroppen. Puh! Jobbigt med så värt. Har varit fullt upp de senaste dagarna, måla.flytt.packa upp. sätta upp de nya sakerna på plats. ( vi är ännu ej klara ) Idag fick vi veta att det blir ny tapetserat i hall och kök ( det är nytt sen i januari ) men sååå dåligt gjort att det måste göras om! PERFEKT. Då får vi välja tapet alt måla. Blir nog tapet, känner mer lyxigt ;D ! Sedan ska dom byta ut våra köksluckor och bänkskivor. Allt går om man flörtar lite haha. Även där så kommer vi få välja vad vi vill ha. Och då kommer man itne störa på sig att köket är halvfult me de gamla fula köksluckorna ;D hihi! Nöjd tjej,... de som börja så dåligt slutar bra

Flytt

Igår lämna vi Leon till min mamma och Pärra! Han ska va där hela helgen! Går inte att ha me han i en flytt! Haha skulle bli kaos! Men börja måla leons rum! ( de va rosa tapeter med hjärtan ) så det blev hel vitt! Blev jätte fint! Återstår och se idag hur d blev! Då det blev mörkt och hade ingen lampa haha! Adam byggde ihop våran nya tv-möbel! Och idag har jag så ont i hela kroppen! Hahah!! Men strax ska vi hämta flyttbilen och börja fylla den! ( en mindre lastbil ) ! De kommer bli så bra detta!!

RSS 2.0