Utvecklingssamtal

Jag missa leons utvecklibgsstal! Men fick papper om va dom prata om ( fröken & Adam )! Man kan inte låta bli att bli så stolt över han!

" Leon har väldigt väl utvecklat språk och kan berätta länge & tydligt, stort ordförråd har han " " han har en riktigt bra fotbollsteknik" " är en social kille som gärna leker roll lekar med sina kompisar "

Min Goa fisunge

Jahapp

Jag ska visst jobba till den 18 juli på städ. Herregud, kommer va så trött ^^ haha! Men jobb som jobb och pengar har man behov av! Det går åt rätt fort haha ;)!

Imorgon är set äntligen fredag! Sista jobb passet för veckan, & ska gå min nya runda helt själv, och har bars gått den 1 dag! Kommer säkert glömma hälften haha nej då ;)! Och jag längtar till helgen! Så imorn ska jag städa! Idag är jag på boendet, har rast förtillfället! Slutar om 1 timme :)! Och då ska ja traska iväg och hämta Lill plutten på dagis <3!

Jobbig vecka!

Halvvägs in i min jobbiga jobb vecka ^^!
Är inte direkt van att gå upp 04:30 för att börja jobba 6!
Måndag: äldreboendet 08:00-13:00
Tisdag: sjukhus / städ 06:00-15:00
Onsdag: sjukhus / städ 06:00-15:00
Torsdag: äldreboende 07:30-15:30
Fredag: sjukhus / städ : 06:00-15:00

Är något mör i kroppen! Och helt slut i huvudet ^^! Ideligen tänker jag ta det så extremt lugnt haha!

Just nu öser det ute, och jag ska strax gå! Bra att man iaf har gummistövlar och paraply haha! Godmorgon

Snabba puckar

Igår ringde det från lss och fråga ifall jag fortfarande va sugen på börja jobba! Självklart! Åkte dit idag och ska börja imorn redan ^^! Kl 6 på morgonen ! Så det betyder att jag måste gå upp 04:30 senast :/ haha jag som är så morgon trött haha ! Men det är iaf städ på sjukhus :)! Aka bli spännande! :) dock bara Tim vik men va gör de? :)

Helg

I fredags efter jobbet när jag kom hem började jag spy ^^! Hade då mått illa i några dagar! Och sen igår ( lördag )! Skulle jag få jobbar om jag inte hade spytt ( va nog en lätt magsjuka )! Måste va hemma 48 Tim! Man vill ju inte smitta ner alla på boendet, för då kommer det bara gå runt! Och jag mossa jennys middag! :(! Men idag mår jag lite bättre dock! Men inte helt 100!

Idag har jag & Leon varit själva då älskling jobba! Vi har spelat fotboll, jagat monster ite på gården , skjutit med vatten pistol! :)!

En duktig grej! Leon kissa på pottan igår kväll innan han la sig för natten! Sen imorse va blöjan helt torr, då gick han & kissa! Woho! Sen har han varit torr hela dagen, sagt till när han har behövt gå på toa! Så stolt! Går lite segt men jag har inte bråttom med det! Han får den tiden han behöver! En del föräldrar har väldigt bråttom, och set tycker jag är fel! Det kommer bör de kommer! Och andra sidan så har han varit väldigt framåt och tidig med allt annat :)! Jag är så stolt ändå!

Han har fått kalsonger :p dom vill han ha på sig! Och sagt själv att han vill sluta med blöja! Så fort han råkar kissa i den vill han genast byta! Innan sommaren är slut har han bog slutat helt! :)

Heaa

Jag är så trött, haha. 
efter en dags sittandes och lyssnandes på saker man redan visste =). Men lite påminelse är aldrig fel!
 

Imorgon ska jag jobba 07:00-13:00
Vilket betyder att jag måste upp senast 06:10. 
för att vakna till, det tar max 6 min att gå till jobbet haha ;). Ingen lång väg direkt, men är ju sååå seeeeg
så tidigt på morgonen !! Nåja.

Ska lyfta över Leon som somna i soffan på 2 sec, vi som skulle läsa saga osv.
MEN jag klagar inte på att han somna i *tid* !  DVS innan 21 ;D !

Full fart

Imorgon kommer ett extremt jobbigt jobbpass för mig! Hahah ^^ 13:15-16:15! Alltså heeeela 3 Tim jobb! Haha! Ovärt! Nej då, man får tacka & ta emot allt man får ;)! Men kommer typ hinna byta om, tvätta mig & ta en kaffe ( fikat är 14:00 )! Haha! Men innan lite jobb ska jag försöka hinna ner till polisen & fixa nytt id kort! Mitt gick ut för flera år sen, så jag har gått med mitt pass haha! På tiden att fixa ett nytt då lott pass går ut i sommar!

På onsdag ska jag på demens utbildning, ska bli spännande! Sköt st det bara är nån timme! På torsdag ska jag på låååång utb 08:30-16:30 ( för alla vikarier ) och set värsta är att Adam jobbar & dagis är stängt pga planeringsdag! Tur att Adams mamma kan passa Leon ! Guld värt! Sen vet jag inte! Men det är nått vare dag! Måste köpa en almenacka! Så jag kommer ihåg alla tider / platser! Haha!

Lite nytt till Leon

Sen Leon har kommit till världen har jag sällan köpt nya saker till mig själv! Utan det blir mest till Leon <3! Dels för att han växer så fort att kläderna blir försmå så fort haha fast jag helst köper 1 storlek för stort ;)! Men vissa plagg går inte, tex byxor! Han är lång och väldigt smal så byxor trillar väldigt lätt av!

Men här är lite nya sommarkläder! En del har han fått välja själv, tex gröna tunna prasselbyxor, cars linne, samt shortsen med noshörningarna ( ingen t-shirt matchar haha )! Det är så svårt att hitta en överdel som passar till just dom? Men den gula funkar iaf någorlunda ! Sen 2 par sandaler! Ett par tygskor! Hans puma & adidas blir för varmt just nu! Då han lätt blir så himla varm/svettig om sina fossingar!

Sen är det roligare att köpa kläder/skor till han, för han uppskattar set och vill gärna va med och välja! Han kan ibland säga att en del som jg vill köps är fult osv! Riktigt bestämd liten gosse! Bör vi prova ut sandaler sa han att ( dom i mitten ) satt perfekt och va snygga haha! Sen så bär. Kommer till mig själv så är set sååå svårt att hitta nått som man tycker ser bra ut och passar bra :p lite små kräsen! Nåja!

meh.

Åh, längtar så mycket till den 12 Juli! Då får jag veta om jag komemr komma in på högskolan/universitetet eller inte! Vill ju verkligen, men alla säger " hög konkurrens " börjar bli så tveksam om jag kommer in nu alltså!

Men om jag kollar på statistiken så BÖR jag komma in. Hm.
Socionomprogrammet skulle jag verkligen vilja, men, kommer aldrig aldrig komma in. Om jag inte fixar högskoleprovet med högsta poäng kanske haha!! ( det kommer aldrig att ske ). Skulle kunna tänka mig att bli kurator, el jobba med ungdomar. MEN, förskolelärarprogrammet känns också helt rätt. Sökte även
Grundlärarprogrammet 1-3 med inriktning förskoleklass. Samt inriktning med fridtidshem .
 
3 program sökte jag, nått borde jag komma in på? 
JAG HOPPAS. 
 
1. Förskolelärar programmet - Västerås Högskola
2. Förskolelärarprogrammet - Uppsala Univeristet
3 . Grundlärarprogrammet - Uppsala Univeristet.
Så ser min turordning ut. 

Annars, vet jag inte vad jag ska göra i höst, får forstätta jobba extra! Och söka in igen.
Hm.
Mycket som far runt i skallen

RSS 2.0