Sol o bad och rosé

Igår var vi hos mamma & pärrA! Och firade morsdag. Eftersom mamma & Adam jobbar  idag så åkte vi dit igår! Hockey tittande på altanen, och pool häng! Grillat & jordgubbstårta! Och lite rosé för mig! Bra lördag med andra ord! 





Sol & onsdag

Igår var det sommarfest på dagis med knytis! Himla spännande & testa mat från massa olika länder! Mums! Jag hade gjort enkla laxrullar, men cream chees ( vitlök & örter ), hackad rödlök och hravadlax som var i tunnbröd! Enkelt och förbannat gott! 

Idag är det onsdag, Leon på dagis och Adam jobbar! Har precis blivit klar med dagens ena uppgift, plugga!  Vi skulle göra en kamratbedömning på våran tenta! Jätte svårt att säga något som kan förbättras när arbetet va jätte bra gjort ! 
Nu sitter jag ute på våran stekheta balkong, o j försöker få färg på mina lilbleka ben, tur att jag får färg lätt ;)! Tack pappa för dom generna ! 
Ska få arslet ur vagnen & gå & köpa ägg, så jag kan baka en kaka som Adam så gärna ville ha! :)! 
Nåja ska bara njuta av värmen & min lilla egentid ! Puss på er 


Imorn blir det ett jobbpass, 08:16:30, de värsta passet jag vet, tiden känns som en evighet! Men pengar! 

Ännu mer nya kläder

Killen som inte slutar dra iväg på längden! Nu är iaf hans kläder på väg hem till oss! Blev denna gång två byxor, ett par shorts och en t-shirt! 






Nytt till Leon

Lite nya sommarkläder till leon! Kommer dock behöva fylla på med mer shorts! Och vanliga byxor då alla är korta, och alla har verkligen gått ett litet hål vid knäskålen? Vad gör ungen? Haha!






Helg

Helgen bestog av beerpong tunering i fredags, självklart va Leon inte hemma! Utan hos mormor dvs min mamma :p ! 
Lördagen va det att ligga i soffan o glo på dokumentär med älsk tills Leon kom hem, då blev de gladiatorerna o mello! 
Idag, tvätt! 
Full fart! 



RSS 2.0