Känslan när!!...

SNÖ. JAA det snöar! ^^ dock är de varmt ute så det blir bara slask. Men det är fortfarande snö som faller ner ;D ! Och jag blir så förvånat stolt över mig själv när jag har skickat in en analys ( tycker det är jätte svårt att skriva en text analys ) på engelska dessutom. Skickar in arbetet och känner mig inte riktigt nöjd, hade lite bråttom med tiden, så det fick liksom bära eller brista! ( inte lättaste att finna ro att plugga när Adam slutar sent, och En busig Leon hemma ) , men, som sagt, det gick över all förväntan ett E+ i omdöme ( E är G ) Så jäklans nöjd, Tänk då hur bra det skulle ha gått, om jag hade lagt ner mer energi och tid på det. Men jag är iaf super nöjd =D
Senare idag, halv 3. ska jag ha andra delen i nationella provet i engelska 6 ( Engelska B ). Skriv delen. Och jag hatar att skriva förhand, 1.jag trycker så hårt när jag skriver, 2. Jag koncentrerar mig mindre bra, 3. Jobbigt om man inser att man har skrivit helt fel, det tar ju så mkt längre tid att skriva med penna än en dator, SUCK .. haha !!

Nu har jag varit lat igen

JAA, jag klara det hemska Engelska provet! ^^ ! Hur i? Hahah så nöjd! 
Veckan kom bara med bra besked ! Adam har fått ett kanon jobb som han trivs jätte bra på. På kjell company ..
Så ett stort grattis till dig min älskade! 
Iheögen var det kalas för min mamma, så jag och leon åkte dit, för lite fika och mys. på lördagen kom han och hämta oss, och körde oss till Bella som även hon hade kalas haha. Så jag och leon har knappt vatit hemma denna helg, helt slut är man. Men men. Nästa helg är det 1a advent, längtar dit, vill packa upp lite julsaker nu hihi. 
( och snön får gärna komma också ) ! Och nästa helg, ska vi på ett till kalas ;D ! Plus att mamma ska sova över här, eftersom hon ska stå på julmarknad här i enköping i två dagar. Kanoners.
 
 
Blev även lite nya slingor i håret ^^
 
 
Fika hos mamma, kaffe och hennes dunder goa saffransbullar. Finns ju inge bättre

bara att inse.

Bara att inse att ens lilla lilla kille börjar bli stor! Ja, han ska få en hög barnstol. Han kändes för stor för sin fina blåmes ifrån ikea!  så det blir att åka och köpa en ny imorn =D. Denna fina blir det nog, el en vit! Thihi
 

Frissan.

Idag fick Leon äntligen klippa sig igen.. han gjode de i sommras, och kan säga; det behövdes verkligen!
Han är så fruktansvärt snäll, sitter helt blixt stilla <3. Men super nöjd, och han blev så super fin <3. Måste ju va fin i håret innan dagis kortet imorn ( den blåa färgen åker förhoppningsvis i badet ikväll ) haha.
 

WTF.

I fredags blev jag riktigt arg/iriterande, ah en stor salig röra av allt som går att känna!! 
JOO så här är det! JAG ÄR redan behörig till Förskolelärarprogrammet!! WTF liksom? och har varit det ett tag, behövde bara läsa eng b ( Eng 6 ) men just i västerås/uppsala så har dom tagit bort de kravet! SÅÅ med andra ord, kunde jag söka tidigare i höst! För dom inte hade skrivit ut de på hemsidan! Tack för de! Så de betyder att jag måste vänta till i vår för att kunna söka igen. Verkligen inte kul!!! Skulle aldrig gått upp och pratat med SYO:n. Gah så iriterande!!!!!
 
 
 
 

Skola

Så oerhört mkt i skolan, håller på att gå in i väggen tror jag! De dagar jag slutar kl 16.00 är min hjärna sönder mosad av information. Inte alls kul =/. Och fick nu veta, att jag inte kommer hinna söka in på högskolan till jan, utan måste vänta tills nästa termin = augusti. DET SUGER. Och tänk om man inte kommer in där? Va gör jag då? ehm. Paniken börjar ta sig och, har sån press på mig själv att jag måste fixa det här, bevisa för mig själv att jag vekligen kan. Jo jag vet att jag kan, men vill ha så bra betyg som helst! Men får nöja mig med ett E. ( gamla G plus lite till ) . E är nu det lägsta man kan få.  F = IG!! Tänkte köra en lista på alla kurser jag har läst på komvux
 
* Svenska B:Godkännd
* Matte A: Godkänd
* Historia A: Godkänd
* ECDL: Godkänd
* Samhällskunskap B : Väl godkänd
* Psykologi A: Godkänd ( Riktigt besviken, då jag trodde annat )
* Pyskologi B: Godkänd
* Etik & Livsfrågor: Godkänd
* Matte 2 ( matte b ): E ( godkänd )
* Geografi 1 ( geo a ) : D ( mellan G och VG )
*Engelska 5 ( eng A ) : E
 
Sådär! Det är visst några kurser ja trätt igenom.. haha. Men ärligt så är jag så himla stolt över mig själv ^^. Att jag ens orkar haha!!
 

Herrejösses.

Julen närmar sig med storm steg! ^^ ! Ingen jul känsla ännu, väntar ivrigt på snön faktiskt ! Pulka, snölyktor, snöänglar, snowboard ;D ! Åh snälla snö kom nu !! Har skaffat oss en ny adventljusstake, super fin.
 
 
En sådan. Så man kan variera på text, ( olika på sidorna ) toppen ;D ! Den köpte jag hos min mamma i hennes ny öppnade butik, både med egna saker och saker ifrån leverantörer, denna har hon målat vita och fixat texterna på !! längtar att få fixa och pynta här hemma.

Jacka.

Idag kom min nya snowboard jacka! *Lycka* ! Satt som jag hade förväntat mig. Nu ska jag bara försöka köpa mig ett par gula brallor till ;) hur awsome vore inte det? Annars blir d ett par svarta..
 

Västerås

Idag tog jag & adam lite egen tid och åkte tåg till västerås! För att byta in lite x-box spel och köpa en tröja till Leon som han ska ha på sig när dom tar dagis kort! Och nej dom har inte gjort det ännu? ska göra det den 13:de! Lite sent? humm. Men de va mysigt iaf =).
 
Bjuder på en bild på mig själv som adam tog på mig ^^ ! 
 

Gardiner

Här är en bild på Leons nya gardiner! Blev hur bra som helst, är jätte nöjd! Blev helt annat med kappa istället för längder ^^ rummet ser mkt ljusare ut och luftigare. att lite tyg kan göra sån stor skillnad ;D ! Tyget kan du köpa på ikea. ( vi köpte ej dom som va färdigsydda ) ! Så de finns tyg samt färdigsydda ! =)
 

RSS 2.0